Nujno potrebujem #1

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...
Odgovori
Uporabniški avatar
theNinna
Debatorica
Debatorica
Kraj: Prlekija

Neprebrana objava Napisal/-a theNinna »

Jaz pa rabim low budget let do Madrida, začetek septembra. Gledala sem ryanair iz Milana, ampak bi rada našla nekaj bliže.
Hvala :)
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

Mogoče poglej Easyjet (Benetke - Madrid), drugače pa pojdi na Skyscanner, če ti bo pomagal.
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a legally blonde »

theNinna napisal/-a:Jaz pa rabim low budget let do Madrida, začetek septembra. Gledala sem ryanair iz Milana, ampak bi rada našla nekaj bliže.
Hvala :)

Bratec lih dons kupu Benetke-Madrid z enim od nizkocenovnih, povratna 75€.
Live. Love. Surf.
Uporabniški avatar
theNinna
Debatorica
Debatorica
Kraj: Prlekija

Neprebrana objava Napisal/-a theNinna »

^^ wow, katerim? Jaz rabim samo one way.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

^^ easyJet ima linijo Benetke- Madrid :wink:
Tud precej nizke cene za jeseni npr.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

jaz letim iz benetk z easyjetom. koliko je bila karta, nimam pojma, meni to drugi rihtajo... :D
snezinka*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a snezinka* »

*mala* napisal/-a:NOVO:

Valencia. Kaj videt, kaj počet? Sem že brala vodič, ampak bi rada še mal osebnih izkušenj. Oceanografic je vreden obiska?

Prepozno?

Uh, Oceanografic je definitivno vreden obiska, sploh če te živalski svet mal zanima. Men je bla to najlepša stvar v Valencii (že od zuni mi je všeč arhitektura, notri je pa sploh noro).

Za ostale zadeve, ki so v City of art and sciences, ti pa iz prve roke ne znam povedat, ker sem šla samo v Oceanografic. Je pa šel moj kolega pa pravi, da ni blo drugje nič posebnega oz. mu ni blo tolk všeč.

Ker sem bla v Valencii samo dva dni, pa še to ne cela, ker sem imela let naprej, smo mel nasploh bolj malo časa za videt, ampak priporočam vožnjo z tistimi turističnim busom po mestu, kjer dobiš avdiovodič (sploh če greš za malo časa, pa bi rada čimveč videla). Mi smo šli z njim po mestu, pol smo izstopil in šli na plažo, pa spet nazaj z njim na ogled (velja karta). Pa nekateri pravijo, da je Bioparc Valencia še fajn.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

^^ Ni še prepozno.

Kak je pa s prevozom po mestu? Kje se plačajo karte?
Tak mal seznanjena z lokacijo, na katero grem, pa še nisem bla. :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
majchy84
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a majchy84 »

Koliko se vam zdi, da je ugodna cena za letalsko karto v New York (septembra)? Sem v dilemi, ker ne vem, ali kar kupiti ali čakati in upati na cenejšo :?
lann
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a lann »

NAPAKA
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Se selim...

Neprebrana objava Napisal/-a Maychy »

Mogoče trapasto vprašanje, ampak enivej... Letos bomo na dopustu vzeli tudi rent-a-car in sem prišla na idejo, da bi vzela s sabo Garmina. Kje in za kakšno ceno lahko dobim/kupim karto za druge države. Konkretneje za Španijo, recimo. Na Garminovi strani sem našla samo nadgradnje in pa prodajo celih naprav, jaz bi pa samo karto drugo.
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

a na telefonu pa nimaš navigacije? oz. opcije navigacije? karte pa dobiš, no tamčesarnesmemimenovati ;)
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

^^to :)
Oz., kaj pa v avtohiši/izposojevalnici, lahko bi imeli naprave za izposojo(verjetno pa valda želijo doplačilo).
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Se selim...

Neprebrana objava Napisal/-a Maychy »

Aha, se bom pozanimala, če posojajo. Jaz na telefonu nimam. Bom pa vprašala mojega, ker ima malo boljši telefon. Pa a je potem treba, da si povezan z internetom? To zna bit v tujini ful drago.

Tamčesarseneimenuje sem že nekaj brskala, pa nič pametnega našla. Če ima katera malce časa se priporočam, da mi pošlje na ZS, če bo kaj našla. Pa hvala že vnaprej!
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
siridersi
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a siridersi »

Maychy napisal/-a:Mogoče trapasto vprašanje, ampak enivej... Letos bomo na dopustu vzeli tudi rent-a-car in sem prišla na idejo, da bi vzela s sabo Garmina. Kje in za kakšno ceno lahko dobim/kupim karto za druge države. Konkretneje za Španijo, recimo. Na Garminovi strani sem našla samo nadgradnje in pa prodajo celih naprav, jaz bi pa samo karto drugo.

naloži si na telefon iGo :)
Rajdaj tudi ti, na http://www.rider.si
Odgovori