Banano prerežeš na polovici, preliješ z medom in posuješ s cimetom. Daš v mikrovalovko, da se lepo segreje, banana rata mehka in med lepo tekoč.
Dober tek =]
Ahja, po želji lahko posujete še s kakim instant kakavom

Heruur napisal/-a:Tko bom rekuZa ljudi, ki niso picky picky, je za sprobat
SS, why? Saj rad kuham pa to
_patchouli_ napisal/-a:Jaz sem se zadnje čase v muffine vrgla. Nazadnje so bili arašidovi.
V običajno maso za muffine (ta se sicer nekoliko razlikuje od recepta do recepta, ampak se mi ne da iskat mojega) sem dala še ogroooomno količino kikirikijevega masla (like, skoraj polovico lončka), zmanjšala sem količino sladkorja in se usmilila zdravja svojih jedcev in nisem dodala stopljenega masla, ker je že kikirikijevega dostiV maso sem vmešala še pol vrečke neslanih oluščenih arašidov. Ko sem nalila maso v pekač za muffine, sem na vrh dodala še košček temne čokolade.
Edina napake je bila, da jih nisem prav čas slikala in so sedaj dokazi že zginili![]()
Naslednjič bom naredila z ananasom in belo čokolado. Poročam...