Priznam da..#17
floribunda napisal/-a:- samo še dva tedna in grem v barcelono! jupi! še dobro, da mam tolko drugih stvari po glavi, da se ne utegnem z letalom psihirat. jochie i feel you
uh, jaz še malo pa bom pilot...ko je bila turbulenca in je malo rukalo, mi je bilo smešno!

naslednji let je čez 25 dni benetke-madrid-benetke, naslednjo nedeljo pa roadtrip po švici...4 dni...

- ravno ugotavljam, kako od okol 10. maja do danes nisem naredila nič
- tudi danes ne vem če bom kaj naredila
- se niti ne veselim poletja, ker vem da se bom mogla učit. al to al pa da bom mela naslednje leto čisto uničeno. ma, se bom rajš učila.
- k sreči se je tole s selitvijo zrihtalo in mam vsaj glede tega manj skrbi
- tudi danes ne vem če bom kaj naredila
- se niti ne veselim poletja, ker vem da se bom mogla učit. al to al pa da bom mela naslednje leto čisto uničeno. ma, se bom rajš učila.
- k sreči se je tole s selitvijo zrihtalo in mam vsaj glede tega manj skrbi
-
- Cosmopsiho
*mala* napisal/-a:* da pogrešam maj, men se že zdej žura in se ne morm navadt, da bom morala bit brez tega po 3× na teden![]()
sucks!
* da sem začela ravno gledat ameriške talente, upam da bodo kul, se pa veselim Howarda Sterna kot sodnika![]()
* da se jutr pa reeeeees začnem učit
- mi je všeč malino priznanje : D : D
-tud jaz pogrešam tist maj, ko sem ful ful žurala <3 oh..

-grem zdj downloadat ostale dele ameriških talentov, čist pozabla!
-se dns reees nadaljujem učit
-moram za kosilo narest neki čist ismpl, česar pa še nism delala, zrezki v naravni omaki..pomoje the simplest thing ever, ampak..kr strah me je, da bo zanič! : )
-pa na irc moram : D
-ma moje priznanje preveč smeškov, zato niso spimpani! : ) : D
Zadnjič spremenil ..Evelyn.., dne 02. Jun. 2012 10:33, skupaj popravljeno 1 krat.
It was forever..but it didnt last long..
-da mi je zanimivo...moški, ko se druzijo, zalijo drug drugega ceprav ne mislijo resno...zenske pa hvalijo druga drugo...pa isto ne mislijo resno.
-da bolj kvalitetne slike ko delajo telefoni, bolj folk cez daje neke neumne filtre in temu pravijo "art"...fail.
-da sem se pravkar spomnil nov status za fejsbuk: "Koliko tehta hipster?...instagram."
-da prej, ko sem jo drzal v roki, sem sele videl potencial ene igracke...moram si narediti eno za lastno zbirko...hvala za idejo, saj ves kdo si.

-da bolj kvalitetne slike ko delajo telefoni, bolj folk cez daje neke neumne filtre in temu pravijo "art"...fail.
-da sem se pravkar spomnil nov status za fejsbuk: "Koliko tehta hipster?...instagram."

-da prej, ko sem jo drzal v roki, sem sele videl potencial ene igracke...moram si narediti eno za lastno zbirko...hvala za idejo, saj ves kdo si.

Jaz sem tisti pred katerim te je opozarjala mama...
ampak oba dobro vema, da je nisi nikdar poslusala.
ampak oba dobro vema, da je nisi nikdar poslusala.
O varanju ni bilo govora, varanja sploh ni, ker se niti dotakneva ne....sva pač dobra prijatelja. če imam jaz to smolo, da do njega čutim več, bom pač uživala samo v družeju. Eni kljub vsemu cenimo zvestobo. Svoje sreče ne postavim vedno na prvo mesto...
Heh, ne razumete odnosov med "nami" oz. med ljudmi s katerimi se družim...
Heh, ne razumete odnosov med "nami" oz. med ljudmi s katerimi se družim...
- _patchouli_
- Cosmopsiho
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
- Sem si včeraj fajn roko poškodovala in se od bolečine cmerila celo pot do doma. Dober, da je ulival, da se ni videlo. Danes jo že lahko za silo uporabljam, tako da ne grem k zdravniku.
- Sem klela Bicikelj, ker ravno včeraj ponoči niso delali terminali za izposojo. In sem lahko šla peš brez dežnika na drug konec Ljubljane. Po najhujšem nalivu. Ob dveh ponoči. Na koncu mi je blo že čist vseen, če v pol metra globoko lužo stopim, itak je blo, kot da bi v bazen padla oblečena
- Jooooj, kaj bi mu delala
Taki tipi bi morali biti zaradi splošne varnosti prepovedani.
- Sem klela Bicikelj, ker ravno včeraj ponoči niso delali terminali za izposojo. In sem lahko šla peš brez dežnika na drug konec Ljubljane. Po najhujšem nalivu. Ob dveh ponoči. Na koncu mi je blo že čist vseen, če v pol metra globoko lužo stopim, itak je blo, kot da bi v bazen padla oblečena

- Jooooj, kaj bi mu delala

- saarijarvi
- Cosmo moderatorka
- Da sm drgač ful skalmirana, sam enkrat na par mescev mam tak 'siten' dan, za katerega mi je pol žal
- Da mam dooolg teden za sabo
- Da me čaka še en lih tak
- Da tud jaz pogrešam maj in brezskrbno lutanje okoli

- Da mam dooolg teden za sabo
- Da me čaka še en lih tak
- Da tud jaz pogrešam maj in brezskrbno lutanje okoli

Zadnjič spremenil saarijarvi, dne 03. Jun. 2012 14:54, skupaj popravljeno 2 krat.
-
- Kofetarica
* da mi ni čisto jasno, kako bom skombinirala učenje, pisni del mature in delo - ta tedn.
* da se jutri piše slovenščina, pa nisem niti malo živčna.
* da si govorim, če ne bo šel 1. rok, bo pa 2. toliko boljši.
* da sem dobila darilo in sem ga bila res veseeelaaaaa
* da bom šla po maturi v gardaland
* da komi čakam, da jo jutri končno vidim. Pogrešala sem najine pogovore.
* da se jutri piše slovenščina, pa nisem niti malo živčna.

* da si govorim, če ne bo šel 1. rok, bo pa 2. toliko boljši.
* da sem dobila darilo in sem ga bila res veseeelaaaaa

* da bom šla po maturi v gardaland

* da komi čakam, da jo jutri končno vidim. Pogrešala sem najine pogovore.
* da ne vem kaj je z mano zadnje dni, vedno rabim popoldanski spanec, pa tega res nikol nisem počela
* da če se mi zdele dež vsuje, ne bo dobr, še 2 urci počak, da odtečem svoje
* da upam da še dost ur nadelam ta teden ali dva, da bo za preživet poletje
* da bi me Evy stalno lahko obsojala
* da komi čakam, da si zvečer operem lase, sem k strašilo, res...
* da se veselim fuzbala od petka naprej
* da upam da bo kul poletje in da se še kako potovanje, izlet, morje doda na seznam

* da če se mi zdele dež vsuje, ne bo dobr, še 2 urci počak, da odtečem svoje
* da upam da še dost ur nadelam ta teden ali dva, da bo za preživet poletje
* da bi me Evy stalno lahko obsojala

* da komi čakam, da si zvečer operem lase, sem k strašilo, res...
* da se veselim fuzbala od petka naprej

* da upam da bo kul poletje in da se še kako potovanje, izlet, morje doda na seznam
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.