Priznam da..#17

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

živ sem! :eek: :eek: :eek:

no, na tleh sem...pa začuda me niti ni več tako strah aviona... :eek:

ampak je vseeno lepši občutek biti na tleh... :D :oops:
celjanar
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a celjanar »

-sem se dans svinsko speku v komolc, tak da se zdej ne morem na mizo naslanjat :mad:
-po enem letu spet v reprezentanci...saj ne vem ka si naj mislim..ni slabo mi pa ni več to nič posebnega, pač ena obremenitev zraven :?
-morem kak kos opreme spi*** ker je atletska zveza tak skopušna da nikol nič ne dajo :twisted: :twisted:
Uporabniški avatar
Binko
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Binko »

- da sem noro uživala vseh 5 dni, družba je bila super, vzdušje tudi
- da sedaj vem, da tudi jaz njemu pomenim nekaj več - ampak ima svojo punco ZELO rad. to spoštujem in samo uživam z njim. super je, obožujem ga :hearts:
- da je očitno vsem postalo jasno, da se super razumeva - na koncu so naju klicali že "golobčka" :D heh, nekaj časa je on hodil za mano, nekaj časa pa jaz - samo da sva lahko bila skupaj :oops:
- da sem se danes fino spočila in komaj čakam jutri, da grem spet delat
- uf, kaj bi dala za sonček brez dežja
- da imam nekaj dobrih knjig na zalogi in se zelo zelo zelo veselim branja
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

- da sem totalna živčna razvalina in da sploh ne vem kdaj bo te živčnosti konec. let me see....oktobra? oz novembra? jupi!
- da sploh ne vem zakaj sem se sputila v en projekt, ker mi je slabo samo če pomislim na vse skupaj. zaradi referenc najbrž. ampak sej bo. upam, da bo čim bolj zabavno in poučno, če že dnarja ne bo nobenega pametnega.
- da sem ful ponosna nase, ker sem danes skupaj zbila ekstra lep 'opaž'
- da sem ful stvari hotla napisat pa zdej vse pozabla :D
- da skadim še en čik, grem malo gnit v postlo in potem za računalnik, kej nardit pa to :D
- da ne smem pozabit dat prat perila
- da jutri lahko spim eno uro več :D to pomeni, da grem lahko danes kasneje spat.
Uporabniški avatar
Rollin #3
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Izola

Neprebrana objava Napisal/-a Rollin #3 »

> da sem TOTALNO ven iz fokusa
> pa tako dobro mi je šlo danes
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

Priznam, da:
-so včasih dnevi, ko ti jih nekaj malo pokvari. Ampak če je šlo vse , bo še to,
-sem prej poslušala en komad od Skrillexa. To je kao muzika? Da fuq....,
-sem danes na parkingu Qlandije zijala v skupino umetnikov, ki so delali kipe iz lesa-debel. In ja, sami majstri :respekt: ,
-se moram danes še kako uro učiti. In sem vesela, da na predavanjih nisem brala cajntg in visela na telefonu, ker mi je kar veliko ostalo v glavi od poslušanja, sodelovanja,
-moram nehat zijat 9gag... :) ,
-tudi jaz že komaj čakam na lepo, sončno vreme in konec dežja, ker vedno pokvari vse načrte,
-sem zadnjič prvič balinala z gumijastimi krogci in bila tak-tak...aja, pa 11 letnik me je v ping pongu bolj kot ne premagal. Kjul. :D,
-bi mu ukradla poster ali dva. Naskrivaj. Med spanjem. Popolnoma neočitno. :D
The world is as you are.
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a somebody »

- danes sem zaključila z nekim obdobjem v življenju.
- komaj čakam, da grem naprej.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

* da je fajn bit spet v domači postelji
* da je za mano res super dan, preživet v kul družbi
* da je za mano tudi kul večer, preživet tudi v kul družbi, ki se pa končal tak pozno, da sem bla dons malce uboga
* da sem vesela, da se tako kul razumem z njo
* da me res skrbi kam vse bo to zašlo :? scary
* da se jutr res, ampak res začnem učit!
* da si moram nehat kupovat čevlje, ker mi zmanjkuje placa
* da sovražim misel, da je konec maja :? ga že pogrešam...
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
sweety87
Debatorica
Debatorica
Kraj: pod svobodnim soncem

Neprebrana objava Napisal/-a sweety87 »

*je danes dan za depresijo :grosseaugen:
*je že res, da nisem glih sanjske postave, samo to še ne pomeni, da ga ne bom spregledala pri njegovih namenih, o fantič zelo si se zmotil glede tega
*bom očitno danes preživela ob ljubezenskih romanih in se smilila sama sebi
*me jezijo tudi drugi problemi, ki se kar nočejo rešit
*res upam, da drug teden bo kaj boljše, ker če ne bo res treba narediti tisti drug načrt, ki mi pa še zdaleč ni všeč
*res ne maram to 'dvoličnost' moje mame, najprej bi rada eno, potem drugo,...
*rabim nekoga ob sebi, en majčken objem bi bil zelo dobrodošel :(
"Life's a journey, not a destination."
browneyes
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a browneyes »

Binko napisal/-a:- da sedaj vem, da tudi jaz njemu pomenim nekaj več - ampak ima svojo punco ZELO rad. to spoštujem in samo uživam z njim. super je, obožujem ga :hearts:
- da je očitno vsem postalo jasno, da se super razumeva - na koncu so naju klicali že "golobčka" :D heh, nekaj časa je on hodil za mano, nekaj časa pa jaz - samo da sva lahko bila skupaj :oops:

omg, kako ene ženske zromantizirajo varanje :D
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a dot »

^^ Meni je tudi to sick :D Kako lahko nekdo, ki ima svojega partnerja zelo rad, dopusti, da pride v situacijo, kjer ga kličejo skupaj z eno drugo osebo 'golobčka'? Hm? :D

- da se bašem z napolitanko :P
- mi je kar všeč, da je zjutraj že tako zgodaj svetlo, se vsaj laže vstane, če je pač treba
- imam samo še nasl. teden nek opravek, potem pa učenje nemoteno, upam
- da bi šla na potovanje
Uporabniški avatar
Rollin #3
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Izola

Neprebrana objava Napisal/-a Rollin #3 »

^ jaz sem ugotovila, da če ti tip ne da potrditve da je s tabo, postane to kar si drugi mislijo prav fajn tolažba

> upam da se bom kmalu basala
> in tako mineva dolgočasni petek. danes se mi ni zgodilo čisto nič omembe vrednega. razen skypa. in mogoče fb.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

Rollin #3 napisal/-a:^ jaz sem ugotovila, da če ti tip ne da potrditve da je s tabo, postane to kar si drugi mislijo prav fajn tolažba

dobra ugotovitev :D

najbolj neumno dekle je zaljubljeno dekle.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

- da očitno obstajate samo dve skrajnosti, al cel dan totalno ful delam, da zvečer samo padem v postlo in me vse boli, al pa cel dan ne nardim pol kurca nič
- da je danes en tak dan ko nisem nardila nič :D
- da sem pred kratkim odkrila ta fenomenalni komad od gotye in je to po dolgem času prva komerciala, ki se mi zdi poslušljiva. čeprav sem bla sprva ziher, da to poje sting.
- da grem danes žurat, ampak se ga ne smem preveč ubit
- da bo veselo, ker gre celo pičkovje ven! juhu! 4ka here we come!
- da so mi zrastli lasje. plan, da bi bla mogoče po 15ih letih malo bolj dolgolasa, je zaenkrat še v trajanju. da se mi je končno ratalo pobarvat in sem spet mala crna!
- da se je pregrel fen, morem hišnega mr.fixita prosit, da mi ga popravi (ž 100ič)
- da sem spila pol kozarca vina in sem že cela mehka. res pa je, da sm kupla tiste pollitrske kozarce za vino. totalno so kul tej kozarci, ker spiješ samo en kozarec in si že cel prešeren!
- samo še dva tedna in grem v barcelono! jupi! še dobro, da mam tolko drugih stvari po glavi, da se ne utegnem z letalom psihirat. jochie i feel you :D
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

* da je tud dons moj dan čist nekoristen; dejansko čisto nič, ampak res nič od mene
* da sem se vsaj mal razmigala, če ne druzga in me še nč ne boli, jeeeej :) tak da vsaj nekaj delno koristnega dons
* da pogrešam maj, men se že zdej žura in se ne morm navadt, da bom morala bit brez tega po 3× na teden :( :( sucks!
* da tud js odhajam na kratek izlet v petek, ampak na srečo me letala ne motijo, spim že pred vzletom :)
* da sem začela ravno gledat ameriške talente, upam da bodo kul, se pa veselim Howarda Sterna kot sodnika :D
* da si grem po pir v hladilnik, prov paše mi zdele eno temno pivo
* da se jutr pa reeeeees začnem učit
* da obožujem svojo družbo :hearts:
* da je zanimivo, kako se da slabo vest potisnt nekam in jo ignorirat...
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Zaklenjeno