_* že dolgo nisem ničesar priznaval, najbrž zato ker je vse vredu in kul
_* sem zelo vesel da sta moja starša poskrbela za mojo prihodnost z tem da sta kar gradila hiše, tako da nisem ostal praznih rok niti noben od mojih sorojencev. Hvala ati in mami.
_* je moja hiška čisto kul, potrebno je vložiti nekaj tisočakov in kakšen mesec dela, 70 kvadratov res ni veliko ampak za 2 je to veliko. Hišo pa bi uporabil kot vložek, nekaj časa bi živel v njej, vsako leto izboljšal nekaj na njej in jo dvignil za eno nadstropje potem pa prodal in z fotrom naredil takšno hišo kot bi si jo želel s partnerico, po možnosti bolj vzhodno od mene.
_* je moj foter najboljši moški kar jih poznam, je moj vzornik...ne le da lepo ravna in spoštuje vse ženske, lepo ravna z mojo mami, je bil aktivno vključen v vzgojo otrok, odlično kuha, je odličen športnik , pameten in ja še praktičen.
In je kul če maš fotra ki zna postavljat hiše, napeljevati vodovod, elektriko, centralno, ploščice polagati, narediti streho, fasado, parket polagat.
In potem ti še pribije, ja vam še vsem pomagam narediti hiše pa sem naredil svoje.
Foter hvala ti, in kapo dol
_* priznam da sem se polenil, itak sem človek neverjetnih nihanj telesne pripravljenosti, od tega da pred pol leta zmažem Španijo, do tega da se mi ne da peš do bankomata, od tega da pol leta pijem samo vodo in jem samo jabolka in bio jogurte, do tega da je ura 11 zvečer in si rečem, jap jaz si zaslužim hamburger ker sem danes naredil 0. Je*emti moj karakter

.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.