Torej, s fantom sva se znasla v nekoliko neprijetni situaciji. Sicer sm ze mal brskala, pa ne najdem podobne teme...
Skupaj sva skoraj 8 mesecev, pa po priblizno dveh letih poznanstva. Ze takoj na zacetku zveze zva za cela seksat in je bilo za oba takrat prvic (jaz sem bila takrat 19, on 20). On je seveda ze na zacetku brez problemov dozivel orgazem, mene sva sicer morala se malo nastudirat, ampak je potem prislo, do problema, da je njemu vedno prehitro prislo in se je zarad tega ful obremenjeval, ker se mu je zdelo, da me ne more zadovoljit, ceprav je pol vedno poskrbel se za mene. Zdej se je pojavil se drug problem, in sicer da se jaz res zlo mocno vzburim, bolj kot kdajkoli prej, tako da je res vse grozno mokro - njemu je sicer vsec, jaz se tut (se) ne obremenjujem pretirano s tem, razen da je posteljnino treba zlo frekventno menjat

, ampak zadji mesec se mi je za piko na i prvic zacelo dogajati, da mi pride v prvih 5 minutah seksa pride tudi po dvakrat (da ne omenjam tukaj se obcasnega intenzivnega squirtanja) in ne vem kako bi orgazem zadrzala, glede na to da sva se kar nekaj casa trudila, da je on sebe spravil "pod kontrolo". Meni sicer pase, ampak bi vseeno raje videla, da je seks daljsi, pa pot do orgazma bolj napeta, ne pa mi tip samo odpne hlace pa ze lije iz mene. Zadnje 4 mesce jemlem KT in sem brala ogromno o tem, kak zenskam med jemanjem pade libido in imajo tezave s suho noznico... no, pri meni je ravno obratno. Pa lahko se omenim, da se sicer vidiva 1x tedensko cez vikend, ker studirava v LJ in MB, in je zato mogoce takrat bolj divje, ampak vseeno... bi bil zazeljen kak obcasen povprecen seks