In kako so to sprejeli ljudje (dobesedno)okoli tebe?spice girl napisal/-a:Sem se pa odločila, da ne bom več uporabljala deodorantov.

, pa se bom pridružila z vprašanjem kar tej temi. Kateri deodorant (lahko je tudi agresiven, pri tem ne bom komplicirala kot pri kremah in pudrih) zares pomaga odstranit nadležen vonj in prepreči madež na majici/puloverju, četudi se ne giblješ dosti in celi dan sediš ter se ne naprezaš psihično (sekiranje oz. trema)? Se sprašujem, če sploh obstaja kaj takega, ker mi zaenkrat še nobeden ni zares pomagal! Vonj baje sicer ni za prepoznat, ker včasih vprašam mamo ali koga bližnjega, ampak moker madež na oblačilih me pa res spravi ob živce, ker izgleda neprijetno, če dvignem roke.
, pa se bom pridružila z vprašanjem kar tej temi. Kateri deodorant (lahko je tudi agresiven, pri tem ne bom komplicirala kot pri kremah in pudrih) zares pomaga odstranit nadležen vonj in prepreči madež na majici/puloverju, četudi se ne giblješ dosti in celi dan sediš ter se ne naprezaš psihično (sekiranje oz. trema)? Se sprašujem, če sploh obstaja kaj takega, ker mi zaenkrat še nobeden ni zares pomagal! Vonj baje sicer ni za prepoznat, ker včasih vprašam mamo ali koga bližnjega, ampak moker madež na oblačilih me pa res spravi ob živce, ker izgleda neprijetno, če dvignem roke.spice girl napisal/-a:Uporabljam Dr. Hauschka. Je naraven, zdrži mi cel dan (je pa res, da se ne potim veliko), lepo diši in ne pušča sledi. Kupila sem ga v lekarni, cena 12€

Sem gledala enega od Melvite na kroglico, ampak je bil vonj res grozen, tako da iščem še kaj drugega...
 Sem gledala enega od Melvite na kroglico, ampak je bil vonj res grozen, tako da iščem še kaj drugega...