Priznam da..#17

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
Sportnica26
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Sportnica26 »

Džeki napisal/-a:..mi gre na živce pametovanje ljudi, ki imajo "resno duržinsko življenje", a očitno niso preveč srečni in potem meni serjejo po glavi, kako je njihov način lajfa edini normalen . Od sodelavke, ki je pri 27 samohranilka, ko da sem ji jaz kriv in potem meni začne "ja ti pa še nimaš, ja kaj pa čakaš". Ali pa sošolec iz srednje, ga zadnjič srečam: "ja jaz že drugega čakam, kaj pa ti, kaj misliš pri 50 imet?"

Marš budalo, kaj te briga, kdaj mislim imet otroke, mogoče nikoli, ni tvoja stvar, kot da so mi eni fauš, ker se pri svojih letih še nisem "zaklal" z družinskimi obveznostmi in kosili pri tašči.

SE PODPIŠEM :)
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a somebody »

jaz tudi!

čez 20 let se bomo pa srečal na obletnici česarkol že, nam bodo pa iste osebe govorile kolk jim je žal da se niso v mladih letih izživel, da bi še počakal z družino, itd.
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

Saj se v bistvu s takšnim načinom pogovarjanja največkrat izdajo, da niso najbolj srečni oz. da bi bili morda bolj, če bi še nekaj let počakali s temi obveznostmi ali si ustvarili družino s primernejšim partnerjem.

Raje samski (ali vezan), a brez otrok, kot če srečam kakšnega kolega/ico, starega tam okoli 30 (ali še manj), pa njihova družinska "idila" izgleda tako, da on dela cele dneve in noči, včasih sploh ne dela zares, ona doma skrbi za otroke, on se pa goni okoli. Ali pa kontra. :D Skratka, niso se še znoreli, pa zamujeno želijo nadoknaditi.

Tako se pa raje ustalim nekaj let kasneje in lahko mirno spim, ker vem, s kom si delim posteljo, čeprav tudi takrat ne moreš vedeti, kaj se lahko (še) zgodi oz. dogaja. Te hitro sestavljene familije, ali pa ne nujno hitro, ker so nekateri že kar lepo število let skupaj, si pa ustvarijo družino in gradijo hišo v najbolj nemogočih razmerah (bogo finančno stanje itd.), so itak več ali manj obsojene na propad. Eni se držijo skupaj le zaradi ugleda (ne vem kakšnega sicer, verjetno tistega v njihovih glavah), da se pač ne ločijo, drugi pa tako dolgo vlečejo takšne zakone, da na koncu cela vas in sosednje mesto ve, kaj sta si izrekla na dan, ko so po zraku leteli krožniki itd.
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

no sj to sm hotla rečt. zdaj so v fazi zanikanja in ostali opazimo za kaj se v resnici gre, čez nekaj let bodo pa na glas o tem govorili tudi sami.

da ne bom čisto ot; priznam da:
- se mi ne da nič
- sovražim to vreme... :(
najstnica
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a najstnica »

* da se bi kar podpisala pod Džekijev post.
* da sem se ob tem spomnila, da me določeni ljudje sprašujejo, kdaj bova s fantom začela skupaj živeti (kao, da je že čas), kakšen čas butli. Aja še bolj mi gre naživce, ko se spotaknejo ob dejstvo, da nebi rada imela otrok oz. jih zagotovo nam imela dokler ne bom imela želenega poklica in stalne službo. To se mi zdi le neka odgovornost, očitno se vsem tako ne zdi...
* da je bil res super 1. delovni dan, verjetno sem le mal preveč jezik stegnila.
* da se mi vedno bolj dozdeva, da matura v 1. roku ne bo šla skozi :? in vsi kao verjamejo vame, ampak jaz sem edina, ki dejansko ve, da tokrat res ne znam tako kot bi morala!
Uporabniški avatar
haylee
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a haylee »

somebody napisal/-a:- sovražim to vreme... :(

Ja? Pri nas je že cel dan bolj ali manj sončk.

* Da vedno bolj vrjamm, da je pri ljudeh stanje "popolne sreče" mit - al sm pa vsaj jst taka. Trenutno mam na useh področjih polno rit usega, nobenih resnih problemov, velikih odgovornosti, stresa itd. pa nonstop sam razmišlam, kaj mi (še) manjka. Odgovora pa itak ne najdm, pač neki. Svaštaaaa, idiot :wall:
* Da sm si vedno želela met štruce čim bolj zgodi, v zgodnjih dvajsetih, ker se mi je k sm bla mejhna zdel tok kul, da mam mlade starše, s katerimi se (verjetno tudi zaradi manjše generacijske razlike) ful fajn razumem. Problem je, da je ta želja, ko je šou faks proti koncu (in ko bi bil mogoče "pravi čas" za to) čist minila - in me zdej po en stran mori d sm že "tok" stara in bi bil že res čas za otroka, sam k jst to reees nebi :? In tut mene noro živcira, da mi povrh usega še cela familija teži kdaj bo - mind ur own business!! :mad:
He wants to say "I love you" but keeps it to "goodnight" - because love will mean some falling and she's afraid of heights.
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

saj je tut pri nas sonček. samo so zraven še neki čudni oblaki; ni mi všeč zato ker ne morem it na kak 3urni sprehod na hrib, ne da bi me skrbel kje vmes me bo ujel kak dež oz. nevihta.

pa za vsakim dežjem posije sonce: čeprav imaš zdele ogromno problemov, se bo vse razrešlo. tut pri men je blo tko; najprej katastrofa na vseh področjih, pol vse kul, zdej pa nekje vmes (tko k današnje vreme). in to vse v zadnjih 3 tednih.
Uporabniški avatar
haylee
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a haylee »

Mal si pomoje narobe prebrala - men use štima, na vseh področjih pa se vseen obnašam kot en razvajen froc in prov iščm probleme. Eh, vsaj zavedam se, da umetno ustvarjam dramo :roll: :D
He wants to say "I love you" but keeps it to "goodnight" - because love will mean some falling and she's afraid of heights.
Uporabniški avatar
carrie_
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a carrie_ »

*Da grem gledat Evrovizijo zdjle :D
*Upam, da bom čimmanj srečevala določen osebek moškega spola, ki mi je nekaj časa nazaj obrnil vse moje čustvene čakre na glavo, a se izkazal za popolnega kretena :P
* Da mi je všeč, ko me ljudje pohvalijo.
*Da imam res dobre prijatelje. :hearts:
celjanar
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a celjanar »

-upam da jutr schumacher končno zmaga
-da ne vem ka bi naredu..al bi al ne bi
najstnica
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a najstnica »

* da med pregledovanjem teme zadnji nakup, sem mislila, da sem narobe kliknila in je to tema NTW. :oops:
Uporabniški avatar
rokerca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a rokerca »

*se počutim, ko da me je povozil vlak :eew:
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
Uporabniški avatar
arianna87
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a arianna87 »

- sem šla zjutraj spat ob 4:22. To pa vem, ker so lih takrat ptički začeli žvrgolet pa sem pogledala na uro
- mislih, da lahko rečem v imenu vseh nas sošolcev, da smo se imeli super fajn za našo 10. obletnico valete. Sicer sem pričakovala, da nam bo kul, ampak dejansko žurka to presegla. Vsi smo že prišli dobre volje, najprej je bila večerja odlična, potem pa čvekanje in plesanje - mislim, da smo v enem trenutku prav vsi bili na plesišču. :)
- sva se vidla z bivšim fantom (uff, ko pomislim, kolk sem bla včasih zaljubljena v njega...). Sicer mava midva zdej čist korekten odnos, vsakič se pozdraviva, ampak res pa nisem pričakovala, da mi bo rekel, da ful lepo zgledam. No, potem sva še mal podebatirala in nekako prišla do teme, da kako nama ni ratalo ostat skupaj (blablabla). No ja...kakorkoli že, se mi zdi, da bi mu lahk sam namignila pa bi šla kam bolj na samo. Sicer je on v zvezi, in tega tudi drugače nebi naredila...je pa vseeno kr fajn feeling.
- da sem se okrog treh mogla nazaj preobut v petke, ker so mi sošolci čist zatežili, da krilo ne paše z balerinkami. Yes, I cracked under pressure... :)
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *QueenBitch* »

*sem danes kljub trudu precej na tleh pa še z nobenim se ne morm prov zares pogovorit k vem, da ne bi razumel ker pač niti ne morjo

*bo že...jutr bo zihr boljš.
Uporabniški avatar
sweety87
Debatorica
Debatorica
Kraj: pod svobodnim soncem

Neprebrana objava Napisal/-a sweety87 »

*ko sem odhajala, je spet začel s svojimi štosi, ampak ko sem mu povedala da me več ne bo se je zresnil in rekel, da greva lahko kdaj na kavo. Lepo od njega, če se bo to zgodilo bo še lepše. Da sem se obnašala kot kakšna najstnica, on pa najstnik, samo vem da je neka privlačnost prisotna.
*se počutim svobodna v Ljubljani. Čedalje bolj razmišljam, da bi stalno živela tukaj. Čeprav doma ne bodo najbolj navdušeni.
*je moška družba veliko boljša od ženske, samo kakšna zaupnica bi mi pa zdaj prav prišla
*upam, da mi jutrišnji dan uspe in da opravki uspejo
"Life's a journey, not a destination."
Zaklenjeno