strawberry00 napisal/-a:Res me preseneča kaj vse bi bili pripravljeni narediti za denar

Mene tudi, drugače mi je povsem vseeno, kaj drugi počnejo s svojimi telesi in spolnimi organi, samo da se jim gre pa tok za tiste evre in se jim zdi logično, kot da gre vsak človek tudi preko trupel za par tisočakov, se mi zdi pa šokantno o.O Čudi me torej to poveličevanje keša, ne tok same spolne usluge... sej tistih 10 tisočakov se komot zasluži v določenem času, če ti že tok blazno pomenijo, ni treba lastne stare mame naskakovat al kaj je že eden izjavil
Jaz še česa drugega ne bi naredila kljub obljubi denarja, kaj šele da bi se dotikala kr enega tujca... zame je dovoljšnja in takojšnja odvrnitev že to, da bi morala dat osebne podatke v javnost in bi me prišli fotografirat skupaj z nagrado ob prejemu (npr. razne bogate nagradne igre na radiu).. si vedno mislim, pa kva še, kr imejte te nagrade, mene res ne gane za tako protiutež

Dobr, če bi bila reees v materialni stiski, bi mogoče še stisnila zobe pri teh nagradnih igrah, ostalo pa ne pride v poštev