Punci ni do seksa

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

^^samo to-haha. Tako zgleda, ko te ženska prenese okrog do te mere, da ji verjameš tudi največje bedarije (kako the fu*k seks ne bi pomagal pri stresu...tako različni si pa spet nismo, da take izgovore kupiš).
V gl, zdaj te lahko obrača kakor hoče...a oralca ne bi dajala, sprejemala pa? Bi ji jaz že dala ja...
The world is as you are.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

ROFL, očitno ona več sexa, ker te dobesedno f*ka v glavo.

Ženske ravno tako rade sexajo kot mi, sex je kvečjem pomirjevalo za telo, normalni partnerji pustijo da se jih partner dotika, ženske rade poskušajo tudi ostale vrste sexa, ko ženski pride je itak potem čisto mehka in se po njem počuti odlično in še naslednji dan ko ji kaj gusti čez dan se spomni da jo je troslo včeraj, tako da se ima spet fajn, za zdravje se po sexu in orgazmu izloča hormon sreče, sex baje zmanjša menstrualne bolečine, stres, in telo se sprošča in še telovadba je.

Tvoja punca te nateguje, tole zgoraj je resnica.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
rokerca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a rokerca »

Ajde ok, to, da žensko ne sme nekaj ful skrbet, če hoče doseči orgazem, še kupim. Je res, da ženske uporabljamo več manjših možg. centrov naenkrat, več se nam naenkrat dogaja v glavi in mora vladati neko stabilno stanje, ker nam hitro kaj pokvari razpoloženje. To je res. Ampak ne more pa biti to izgovor, ki traja pol leta!, ona niti ne poskusi, se ne potrudi. Očitno se je dosti pozanimala, ali pa je v taki stroki, da pozna vse možne vzroke in izgovore, zakaj ne more (noče) sexat.

Ampak da pol leta (?!) ni sposobna enega handjoba, kaj šele blowjoba, ne vem, kaj naj rečem. Če z bivšimi tega verjetno tudi ni prakticirala, meni ta "zavrtost" sliči na neko traumatsko izkušnjo v preteklosti.

Med sexom se pri ženskah sproščajo endorfin, oksitocin, serotonin pri moških še dopamin. Beta endorfin (opioid - deluje podobno bot opij) je hormon relaxacije in vpliva na dobro počutje in pomirja. Serotonin pa je hormon sreče in naravni antiderpresiv.

Za v prihodnje ti predlagam:

Če bosta v poletnem času šla na kak dopust, za vikend na morje - tam izgovor ne bi smel biti služba, stres. Bi rada slišala, kaj bi takrat porekla na sex. Vzamita si en vikend, če drugače ne gre in pojdita na odklop, če takrat ne bo hotela, potem njen argument ne drži.

Če si prepričan, da nima drugega, mislim, da se bilo pametno pogovoriti s kakšnim spolnim terapevtom - to ni nič sramotnega. Če ona ne bo za, potem, pa lahko mirne vesti rečeš adijo.
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
Jaya87
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Jaya87 »

Zdaj pa tako. Ti dejansko zelis biti v zvezi s punco, ki ji oralni seks n sede oz. ona bi, da ti njo, teb pa noce? Avtor teme, prosim dobro razmisli ce je to, tisto kar si res zelis. Dvomim. Ce mene clovek spolno privlaci, mi ni treba rect al pa vprasat ampak z veseljem napadem njegovga korenjaka,itd.

Ta zenska ocitno nima popucanih stvari. Kot je ze pred mani ena rekla, lahko da ma kaksne travmaticne izkusnje. Sama sem v otrostvu bila zlorabljena, tako da vem, da vcasih pride kaksen dan, ko me vsak dotik mine, spomne. Ampak to traja kvecjemu par dni ampak to pomeni, da men ne sede da se me on dotika, se vedno mi sede, da se jst njega. Ampak to valda partnerju povem, me razume, se pogovoriva in najdeva resitev. Torej to je ta razlika. Jaz hocem njega, hocem razresit stvari, tvoja pa tega noce.

Ful me je zmotilo to, da ona oralneg seksa ne bi... A se ona kej samozadovoljuje, a se skupaj kdaj vidva? Sprasujem zato, ker bi rada razumela, ker ne razumem kako je to, jaz sem s svojim partnerjem popolnoma odprta glede seksa in se o tem pogovarjava.

Zato mi je cudno, da se ti s tem zadovoljis, mlad si in seks je enkratna zadeva,ki te sprosti,poveze, uzivas. In valda ne bos tok mlad pa nasploh ceu lajf stradal blow jobov pa vsega kar je fenomenalno.

Torej, da povzamem, moje mnenje je, ko ti pravis da se ujameta, da ce se pri seksu ne in da oni ni odprta in da je ze zdaj problem, bezi kot te nesejo noge. Ne upaj, da bo boljse. Kr zdej ti je nastela nesteto razlogov, namesto, da bi ti rekla dejva to pa to narest.

Res, ne se vec mucit. Al jo je minilo pa vidi v tebi nkoga s komer bo loh furala kr si too v redu, poznam primere al pa ne vem, ji je zato vseeno.

Premisli. Predvsem pa a gres lahko brez seksa naprej, halo, imas punco, nisi samski, pa se kot samski mas lahko reden seks. Zbudi se. Ce tebi seks ne bi bil pomemben ne bi tukj gor pisal.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *Abby** »

Je bila kdaj posiljena? Nadlegovana? Kakšen je bil odnos do spolnosti v njeni družini?

Jaz mislim, da stvari, ki jih je ta punca povedala, kažejo na stisko, na neko njeno travmo, odnos, ki ga ima do seksa ni normalen. To je dejstvo, vprašanje je, če si se ti kot njen partner z njo priravljen poglobit v te stvari, ji predlagat, naj gre do psihologa, da razreši te stvari ... ker ne, ni normalno, da punca občuti seks s teboj kot stres! In tu gre ravno za to - za stres/strah, da boš hotel seksat z njo. To ji je pritisk in ji ni prijetno. To je resen problem, punca rabi pomoč, ne pa še več obsojanja.

Poleg tega pa sam pišeš, da si večkrat slabe volje zato, ker ne seksata!!! V naslednjem postu napišeš, da nisi vedno zaradi tega slabe volje ... kakorkoli že je, te slabe volje je dovolj, da se ona počuti pod pritiskom. In očitno ona ve, kaj te žre, zato ta vajin pogovor ni bil ravno neko razsvetljenje zanjo.

Pa to - pravi, da je pod stresom in ne more mislit na seks. Je mogoče depresivna? Če je človek zgolj pod stresom, malo živčen ipd., lahko seks res deluje blagodejno, če imaš pa misli ves čas samo pri tistem, kar te žre in obremenjuje, če si poleg tega potrt, se ne čutiš varno v nekem odnosu itd. - skratka, če je teh stvari več, potem je pa res nemogoče doseči vzburjenje. Velja tako za ženske, kot tudi za moške. In depresija ni nekaj, kar traja 14 dni, ampak je dolgotrajno stanje, ki traja več mesecev/let ...

Glede na to, da ti na to rečeš samo, da te "čaka sušno obdobje" nisi bog ve koliko pripravljen delat na tem ... en pogovor je lahko začetek in nič drugega! Meni se zdi, da vajin odnos celostno ne štima, da en za drugega ne skrbita (ne veš niti kakšne zdravstvene težave ima tvoje dekle), da se vsak ukvarja samo vsak s sabo in čisto nič z drugim ... ti niti enkrat nisi nič pisal, da te skrbi zanjo ali kaj podobnega ... eno samo pritoževanje je vse skupaj!

Ja - narazen pojdita! Ne zato, ker ne seksata, ampak zato, ker niti ti, niti ona nimata volje DELAT na odnosu, na osebnostni rasti enega in drugega in ker se ne čutita in ne skrbita en za drugega. Taka zveza je pa brezpredmetna! Če tega nista zmožna predelat skupaj in če misliš, da je to samo njen in ne tudi tvoj problem, potem enostavno nikoli ne bosta zmožna skupaj prenest resnejših, večjih in globljih preizkušenj.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

D0m3n napisal/-a:ok, mi je ta teden uspelo načet debato glede tega problema. kar se tiče takih pogovorov je res treba izbrat pravi moment. in na začetku tedna res ni bil primeren trenutek, ker niti ona ni bla v tapravem razpoloženju, jaz pa sem tudi mel en kup dela v službi, tko da sem prišel domov čisto zjeban.

v glavnem če povzamem na kratko:
glavni vzrok je baje stres, zaradi česar je seks zadnja stvar, ki ji pride na misel. to da se s seksom lahko tudi učinkovito boriš proti stresu je baje mit, ki drži samo pri tipih, ženske mate pa v možganih center za seks tako majhen, da rabite temeljite priprave, da se spravite v pravo voljo. poleg tega mora ženska pred seksom sprostiti nevem koliko mišic, da je le-ta mogoč brez bolečin. zraven pridejo še različni zdravstveni problemi (ki baje niso v glavi, čeprav je le-ta vir velike večine zdravstvenih problemov). to, da dva- ali trikrat na teden namignem, da bi rad seksal povzroča še dodaten stres, vsak moj dotik se zato baje interpretira kot namig, da hočem seksat, kar podzavestno še povečuje stres,... baje potrebuje daljše obdobje brez kakršnih koli namigov na seks, da se znebi občutka, da silim vanjo in bo lahko uživala v seksu. vsako mojo slabo voljo poveže s tem, da sem tak zaradi tega, ker noče seksat z mano (čeprav so razlogi največkrat čisto drugačni).
se pravi me čaka sušno obdobje. glede ostalih oblik seksa je tko, analno sva hotla probat, pa ni za, oralno ji ne sede (razen če jaz njo), handjob se je včasih še dalo zment, pa tut letos še ni prišlo do tega.

to, da sem se najprej obrnil na vas je pa posledica mojega nepoznavanja takih primerov. iskal sem možne vzroke in nasvete, kako se zadeve lotiti, da se ne spuščam v boj popolnoma nepripravljen.
Taki pogovori so cisto brezveze in ne peljejo nikamor, ker zenske vedno nalozijo neke buce, ce jih postavis pred dejstvo. Kvecjemu zavedejo te, ce si dost neumen, da poslusas kaj govori, namesto da bi gledal kaj pocne.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

...
Zadnjič spremenil claire, dne 03. Okt. 2012 16:53, skupaj popravljeno 1 krat.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
carrie_
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a carrie_ »

Zakaj si pa tko prepričan, da nima drugega? Enim se leta in leta ne sanja, da ima partner drugo/-ega.

Ni nujno, da se daje dol z drugim (še), lahko da je zaljubljena v drugega in tega noče priznati tebi in sebi, ker se s tabo počuti preveč varno. Sexat ji pa ni s tabo, ker razmišlja o drugem... Vse tiste izgovore uporabi, da preusmeri tvojo pozornost... Jaz mislim, da nisem daleč od resnice.. sorry...
Jaya87
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Jaya87 »

Naj dobrota ne bo sirota in svojo energijo raje vlagaj kam drugam. V službo, iskanje novega stanovanja, predvsem pa v sladkost življenja ne pa pri svojih letih v zvezo, ki je samo še prijateljska, pa še to ne več, če ti neki nabija in ni sposobna odkrito se pogovoriti s svojim partnerjem, s katerim celo živi!!!
Uporabniški avatar
Arhitektka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Arhitektka »

Par idej zate ... Katero pot boš izbral se pa sam odloči.

a) Tale bo mal drastična ... Pošlji kolega, da jo mal zasleduje, enga k ga ona ne pozna ... Mal bolj pozorn bodi, kdaj ima službo, kdaj ne ... Odkrij če te vara !

b) V glavi si določ nek čas, ko misliš vse to še prenašat, ji dej res mal mir ... In če do takrat nau boljše ... Se šeenkrat pogovor in če ti bo zopet iste bedarije prbijala ... Ti daj samo nepreklicno konec.

Mej rad svojga tiča, jao no ! Sej nis obsedenc, če hočš z lastno punco seksat vsaj enkrat na tedn ...

c) Ti ji naredi popolno sušo, vsega kar je bila do sedaj navajena, še bl se začni pedenat in odklanji njene potrebe ... ( Itak je tolk sebična in sam sebe vid, da ji bo vseen, al pa te bo obtožla varanja ...). Lahko pa d bo končn dojela ... Povej ji d nis z njo sam zarad sexa, ampak d maš potrebe kt vsak dec, sploh pa v resni zvezi ... Sej sta partnerja ne pa cimra k se enkrat na mesec dol dasta ...

d) Ne živet več skupaj oz. pejdi kar takoj narazen ...

Ker glede na bedarije, ki ti jih je natvezla in k vidi le tebe, kot nekega krivca k hoče od nje sam sex ... In to d zanjo sex s tabo tud predstavlja stres loooooooool ... Kaj delaš še z njo, če si nit sexsat ne želi z nekom, ki ga ima baje rada in jo privlači ...

Jest sm s tipom že 3 leta skupaj, ok res je, da še ne živima skp ... Vidva se 2-3krat na tedn ... V bistvu si ga želim čedalje več ... In tud k sm bla kdaj za 3 tedne skos pr njem, pa sva vsak dan sexsala čeprav sma čez dan mela službene obveznosti al pa del okol bajte ... Midva s tipom se prov veseliva d boma skp živela in razmišljava kako boma sex še bolj raziskala in stene zvočno izolirala :) ...

Trenutn tud midva manj seksava, ker delam diplomo in je zelo stresno, ker se mi mudi ... Ampak, kljub vsemu stresu, faksa, iskanja službe, diplome, družinski stresi in temu d sma že 3 leta skp ... Mi moja želja po tipu še vseen neda miru :P ...

Jest res mislim, da si ti zanjo le en dobr fant, k ma s tabo vse fajn porihtan ... Stanovanje, razvajanje, frend k ga okol prsta ovija ... Ve, da te je čist ulovila ona je pa ``predatorka, za nečem kar ni njeno`` ... In ker vid d si se ji čist predal in d lah dela s teboj kar hoče.... Ne vidi več iziva ... Koga pa zanima knjiga, ki jo je že prebral in točno ve kaj se dogaja v njej ... Jest mam pr svojmu še vedno občutek, da ni čist čist moj in ne naredi vedn vse tko kt si jest zmislim ... In to mi je všeč in me zelo, zelo privlači, da ni copata :P ...

Vsake tolko časa mi da vedt, da je on dec jest sm pa ženka k jo ima zelo rad, ampak d čist vedn pa res ne more bit po moje ... Pa tud v spolnosti se skos pogovarjama ...

Tud pri nama je po treh letih začela nastajat pr seksu neka monotonost, zato pa jo razbijava s idejami iz xxx filmov, drugačnimi lokacijami ...

Viš tako navdušena bi ona mogla bit nad tabo, tako zelo bi se te mogla želet in te npr. gola s kravato pričakat doma na kavču ... Ne pa, da je zanjo seks s tabo dodaten stres ..........

Na en Requiem za tvoj spolni ud .... Ker glede na tvojo uvidevnost, ga lahko kar pokoplješ ... Med tem, ko ona s sodelovcem uživa, al pa bo šla med nune ... :) Mal špikuleram ... Upam, da nimam prav ...

http://www.youtube.com/watch?v=c56vEgA4fjU

Malce se še potrudi rešiti zadevo ... Drgač pa ... Dost je še bejb in verjemi zaslužiš si boljšo ... In manj razvaji katero kol boš že imel ... Nikol več ne ratat copata ... Moraš najt nekaj vmesnega ... D si dostopen čustveno, d kdaj rad crkljaš, d znaš kompromise sklent ... D pa tud kdaj trmaš pr svojem in d ne razlagaš vsak tedn kolk jo maš rad in d je ne pelješ vsak tedn na lepš ... Predvsem pa ... Ok nevem kak je pr tebi ...

Bejba naj si vse stvari zase, sama plačuje, kolkr ve in zna ... Če jo pa kdaj častiš večerjo je to sam tvoja romantična duša ... Ne pustit d kdo živi na tvoj račun ...Ker ene bejbe se tak preselijo in ne plačujejo položnic, še za hrano dajo bl mal ...

Ok, vem d pišem brez repa in glave ... Temu bi se lahko reklo - brainstorming :)

Sporoč kako se bo ta ``telenovela``, zaključila oz. spremenila ...
D0m3n
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a D0m3n »

hmmm, jah no, zadnjič mi je v pogovoru očitala, da mam premal ženskih prijateljic, da bi jo razumel. v bistvu nimam nobene res take prave, da bi se lahko z njo o teh stvareh pogovoril (moram kakšno najti). mi je rekla, da lahko vprašam katero koli, ki je v taki situaciji kot ona, da mi bo povedala enako. to vem, da bi jo že kar težko našel.
drugače nisem rekel, da sem kupil vse te buče (buč ne maram). povedal sem samo, kakšne odgovore sem dobil. saj je splošno znano, da je najboljša obramba napad in točno to se je pokazalo tudi v tem pogovoru, ko sem jo s svojimi vprašanji postavil v nelagoden položaj. ta pogovor je bil le neke vrste uvod, da sem videl, kakšen odziv bom dobil.

sem pa opazil nekaj nesporazumov v vaših postih. nikjer nisem rekel, da jo preživljam. stroške si deliva, v bistvu bi po vseh izračunih lahko rekel, da ona preživlja mene (vsaj nekaj časa je bilo tako), tako da keš sigurno ni razlog da sva skupaj. tudi stanovanja mi ni treba iskati, ker ga že imam. vsak od naju ima svoj dom, poleg tega pa imava še najeto eno stanovanje v mestu zaradi službe (jaz ga niti ne rabim).

tudi to, da me nič ne skrbi zanjo ni res. že odkar poslušam njene izgovore o zdravstvenih problemih, ji govorim, naj gre k zdravniku in se reši problemov. če ji kadarkoli lahko pomagam pri njenem zdravju, mi tega nikoli ni problem storiti.

odločil sem se, da dam tej zvezi še eno možnost. nisem ravno tip, ki bi dnevno spoznaval nove bejbe (v službi imam sodelavk le za vzorec, ukvarjam se s športom, kjer je žensk bolj malo, delam cele dneve, ne zahajam v lokale...). jutri dokončava tale pogovor. če rabi čas, in lahko sama reši te probleme, ki jih ima, naj mi pove, do kdaj ga rabi. po tem pa za vsak izgovor poiščem strokovno pomoč (dohtar, psiholog,...). naslednji teden ji bom dal mir, da se sploh ne vidiva. v kolikor seveda ne bom dobil filinga, da je s to zvezo res konec.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 10:10, skupaj popravljeno 1 krat.
D0m3n
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a D0m3n »

spet nesporazum :)
celjanar
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a celjanar »

Če bi bil ti kej deca bi ji reku j*** se..pa šou stran ne pa da si tak copata. :twisted:
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

...
Zadnjič spremenil claire, dne 03. Okt. 2012 16:54, skupaj popravljeno 1 krat.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Odgovori