Razlika pri vedenju (sex iz ljubezni / one night)
ok , jst sm sam mislna povedat da si pod prakticiranje one night standa predstavljam malo večkrat kot dvakrat, jst lahko tud dvakrat u lajfu skadim joint pa tud nism zdej glih redna kadilka trave a ne?? se reče da sm jo provala, ne zvijam pa zdej redno....
hotla sm povedat da je zame prakticiranje to kar si ti poimenovala nabiranje
hotla sm povedat da je zame prakticiranje to kar si ti poimenovala nabiranje
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
@ napisal/-a:OK, eno vprašanje za vse tiste, ki prakticirate seks brez ljubezni... Kako lahko nekomu, do katerega ničesar ne čutite, pustite, da se vas dotika, da ležite goli ob njem/njej, da vas poljublja itd. ? Meni to nekako ni čist jasno, ker sem pač človek, za katerega intima brez ljubezni ne obstaja...
Se popolnoma strinjam s teboj,meni je sex brez ljubezni nesmiseln,raje izkazujem ljubezen do partnerja kot da sexam brez občutka,zgolj zaradi potešitve sle
Mgoče se vam bo slišalo noro, ker sem pač moški...
ampak sem popolnoma enakega mnenja...sex brez ljubezni, čustev....ni sex ampak zgolj zadovolitev...
če čutiš nekaj do osebe in ona do tebe je to nepopisno doživetje...
vsaj za mene...če tega ni gre samo za porivanje (am...po čem se potem razlikujemo od živali?!)
ampak sem popolnoma enakega mnenja...sex brez ljubezni, čustev....ni sex ampak zgolj zadovolitev...
vsaj za mene...če tega ni gre samo za porivanje (am...po čem se potem razlikujemo od živali?!)
-
- Sramežljivka
- Kraj: ljubljana
sex je drugačen z nekom ki ga ljubiš kot pa z nekom ki ga imaš res samo za sex...včasih ko se spomnim kako je bilo(glede sexa) ko še nisem imela resnega fanta,-mi ni niti prbližn žal!...vse je bl divje se mi zdi!pa še bl se trudiš+on k je samo enkrat(največkrat)!mislim sej z mojim lubijom je čist zakon,se ne pritožujem ...mislim če imaš resno zvezo ta vrjanta ne pride v poštev(vsaj pri meni ne)če si pa samki pa zakaj ne...meni je to zakon(samo obvezna zaščita)
lupčka
ps:čist razumem tiste ki vam sex brez ljubezni ni ok!meni ni s tem čisto nič narobe...sam je pa popolnoma drugače ane!jaz mislim da mi mogel vsak ko je še mald sexati z različnimi partnerji...ne pa da te pol pr 35 k maš že družino zablede in varaš!tega je danes full dost!
pa če greš z nekom sexat k pač nisi zaljubljen v njega...to ne pomeni da snameš kr prvega iz ulice in se posexaš in greš!to je drugo to je privlačnost,spolna privlačnost-z njo ni pa popolnoma nič narobe!vsaj men se ne zdi
vsak v življenju sreča nekoga ki se v njega zaljubi in bi za njega naredu vse na svetu potem pa srečaš ljudi k te full prvlačjo k je kr neki na njih k sploh ne veš kaj in so ti totalno hudi...in če valda nimaš resne zveze mal šmeraš z njim se spogleduješ in potem...

lupčka

ps:čist razumem tiste ki vam sex brez ljubezni ni ok!meni ni s tem čisto nič narobe...sam je pa popolnoma drugače ane!jaz mislim da mi mogel vsak ko je še mald sexati z različnimi partnerji...ne pa da te pol pr 35 k maš že družino zablede in varaš!tega je danes full dost!
pa če greš z nekom sexat k pač nisi zaljubljen v njega...to ne pomeni da snameš kr prvega iz ulice in se posexaš in greš!to je drugo to je privlačnost,spolna privlačnost-z njo ni pa popolnoma nič narobe!vsaj men se ne zdi

*Živi in pusti Živeti*
Mark0 napisal/-a:Mgoče se vam bo slišalo noro, ker sem pač moški...
sm vesela da je tudi kakšen pripadnik moškega spola takega mnenja...

sploh pa so tudi nekatere živali ki imajo stalnega partnerja celo življenje...
ampak saj je vseeno...
ljudje smo si različni... nekaterim paše tako... drugim drugače...

Po mojem mnenju je pa vse zelo odvisno od pristopa! Seveda je razlika, a seksaš s svojo ljubeznijo ali pa z ljubko neznanko, vendar pa se v obeh primerih lahko zgodi tisti hitri, nabijaški seks, brez pretiranega izkazovanja čustev, ali pa ljubeč celonočni ritual, z obilico čustvenih izlivov takšne ali drugačne barve in okusa.
_n_j_i_n_s_a_ napisal/-a:zakaj bi se trudu?! sj naceloma punce ne bom nikoli vec vidu.. zato ta zadevca ni zame, sex brez ljubezni mi ne sede
Ne vem kako je s teboj, ampak jaz rad pustim dober vtis. Ne maram, da se govori, da ne se ne potrudim in mislim samo nase. Je pa v bistvu res, da me najbolj zrajca, če je punca zadovoljena - če je ona, sem tudi jaz.
girl007 napisal/-a:Ok, moški že, kaj pa punce??
Mene tudi to zanima.
Nekatere ja, po mojih izkušnjah.
Mark0 napisal/-a:ampak sem popolnoma enakega mnenja...sex brez ljubezni, čustev....ni sex ampak zgolj zadovolitev...
Saj seks je mišljen kot zadovoljitev neke potrebe - če paše, pač paše. In če je kemija med dvema nezadržna in sta prosta, svobodnih nazorov - naj to počneta. Če pa pač človek ni za, pa tega naj ne počne.
barbara01 napisal/-a:Zame seks brez ljubezni ne gre. Imam srečo ali nesrečo kako pogledaš vsi fantje s katerimi sem bila so se vame zaljubili. Tako seks+ poželenje+ ljubezen je vse v enem pakiranju
Jah...jaz ločim v moji glavi sex in ljubljenje...to kar si zgoraj napisala je zame ljubljenje...
sex je pa zgolj hobi program scena...da se sprazniš...oziroma potešiš tisto potrebo oziroma pohoto v sebi...tako kot se nekatrei samo samozadovoljujejo...je to ene vrste egoizem...in dosti podobno kot sex za eno noč....
Če se najdeta dva,ki jima buta od viška hormonov in raznih substanc v glavi in telesu in če sta zaščitena,pa da obema paše...zakaj pa ne...ni nobene škode storjene...
Je pa res,da meni osebno več pomeni ljubljenje in prisegam na njega...

Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
- Sramežljivka
- Kraj: celje
Cudovita noc s cudovitim clovekom. Poznava se ze dolgo. kriv tokrat bil alkohol. Bi rekla, to je to in nic vec. Sploh ker ima punco ze dolgo, dolgo casa. Ampak po koncu njemu nikakor domov, carta se kot zmesan, lupcki, stiskanje, mazi se kot medo. Isce rokce, prsti se igrajo, noce in noce it. Kaj to pomeni?
ujetnica napisal/-a:Cudovita noc s cudovitim clovekom. Poznava se ze dolgo. kriv tokrat bil alkohol. Bi rekla, to je to in nic vec. Sploh ker ima punco ze dolgo, dolgo casa. Ampak po koncu njemu nikakor domov, carta se kot zmesan, lupcki, stiskanje, mazi se kot medo. Isce rokce, prsti se igrajo, noce in noce it. Kaj to pomeni?
Evo k pa kej takega preberem me pa vse mine

Tip sedi na dveh stolčkih!
Vrjetno je z punco samo še iz navade, ti si pa mimo prišla kot popestritev. No sej v bistvu si tako malo napisala, da nevem zdej kakšna je situacija, ampak mi ni jasno zakaj je tok težko punci povedat, da je konec, kar očitno je al pa se ne fukart z drugimi, če ma punco

MIGRENA napisal/-a:ujetnica napisal/-a:Cudovita noc s cudovitim clovekom. Poznava se ze dolgo. kriv tokrat bil alkohol. Bi rekla, to je to in nic vec. Sploh ker ima punco ze dolgo, dolgo casa. Ampak po koncu njemu nikakor domov, carta se kot zmesan, lupcki, stiskanje, mazi se kot medo. Isce rokce, prsti se igrajo, noce in noce it. Kaj to pomeni?
Evo k pa kej takega preberem me pa vse mine![]()
Tip sedi na dveh stolčkih!
Vrjetno je z punco samo še iz navade, ti si pa mimo prišla kot popestritev. No sej v bistvu si tako malo napisala, da nevem zdej kakšna je situacija, ampak mi ni jasno zakaj je tok težko punci povedat, da je konec, kar očitno je al pa se ne fukart z drugimi, če ma punco
jst tud tega ne prenesem...
naj jo odfuka pa se s tabo f***...ne pa da njo vara pa kr neki...mislim ka ti ženska kdaj pomisliš na njegovo punco...mislim da je tu kr odgovor ne ker če ne nebi tega delala...

sej vem, da nc to ne pomeni tko napisano na paipirju, ampak bom vseeno napisala: mi nikol ni na misel prislo da bi komu kdaj v zivljenju skakala v zelje. Vedno sem se umaknila. In verjemte, da spadam med starejse na tem forumu. Tud tistga vecera mi ni prislo na misel! Pa ceprou vem, da so se neka custva do njega kuhala leta in leta. V nekem trenutku pa me je odpelju alkohol in najbolj se tepem po glavi, da me je. Se vedno sem se kontrolirala v taki situaciji (in pred leti jih je bilo nesteto, alkoholnih mislm), po mojem bi se tud zdej, ce ne bi bil to ravno ON. Pa sej vem, da zvenim neumno in da oh in sploh tega ne bi smela naredit. verjemte, da se tepem po glavi ze vse od takrat
Sploh ker sva pred tem razgradila najini privatni zivljenji na prakfaktorje in govorila tudi o njegovi zvezi. Ga denimo vprasam, zakaj je pa se z njo? Tko bo tud ostal. Ga vprasam (se preden s eje kaj zgodlo) al jo ma rad in rece ja. Je zenska njegovega zivljenja? Rece ja. Ga vprasam kaj mu pri njej pomen? in rece, spostujem jo, ker je prisla iz revnejsega okolja in se je postavla na noge? Ga vprasam, ce je zadovoljen, kako zivi? in rece, da ja, ampak da bi vseeno si zelel preseliti drugam (pustmo zdej v kateri kraj), sam da ona nikol ne bi sla, pa da mora zato ostat tam. No v bistvu, hocem rec, karkoli ga vprasam (no sej isto je tud mene on sprasval, da ne bo zdej zvenelo kot da sem silila vanj in drobila njegovo zivljenje), so odgovori v stilu tak je pac lajf, sprijaznu sem se, tle je cenejse zivet, itak ona tko hoce, bla, bla. In zdaj se tepeeem po glavi ...

ujetnica napisal/-a:In zdaj se tepeeem po glavi ...
Zakaj?
Pa sej ti nisi nič "kriva"... sej ma on punco, ki jo je prevaral! Veš to so ti pa ljudje ki ne upajo tvegati v življenju - dobijo neko minimalno zadovoljstvo in poj imajo za vsake svoje sanje ali želje vedno en in isti odgovor oz. izgovor