Priznam da..#17

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

^^huh, jaz pa letos po dolgem času ne grem na Citija.Pa dobro, se bom vseeno mela fajn :) (in ja...skoraj vedno je dež :D );
The world is as you are.
Uporabniški avatar
Georgia
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Georgia »

-da je najtežje takrat ko si že tik pred koncem, pa se morš še zmer matrat in stiskat zobe... Kar vrgla bi nekam vse skup.
-da sem te dni ful brez energije, čez dan grem min. 2x spat. Kakšna lenoba! Poleg tega pa še skos jem!! Obroke mam na pol urce :)
-da sem si toook zaželela čokolade (poskušam zmanjšat konzumacijo sladkorja), da sem se vdala in se odpravla v trgovino in takoj ko stopim iz stanovanja se ulije dež! Čokolada mi ni bla usojena očitno :)
-da sem dobila zarad vsega tega ^^ ful slab filing in sm šla laufat, in sem potem laufala presenetljivo dolgo (vmes sem se neki zamislila in čas je kar minil)
-se mi zdi sicer (ko se ne učim) moje življenje trenutno ful razgibano in zanimivo, skos se kej dogaja, vsak dan nekaj novega
-mam že ful planov za letošnje poletje, ne bo mi dolgčas! I can't wait! :)
-da mam tut že okvirni plan za moj lajf naslednje leto, upam da mi bo uspelo. Čeprav so se okoliščine mal spremenile in me nekaj veže na dom, vseeno čutim, da to moram nardit, drgač se ne bom premaknila naprej...
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a somebody »

- da sem ta teden pojedla nenormalne količine čipsa in čokolad.
- se nisem vsegaskupaj nič učila
- bom oboje zgornje poskusla popravit čez vikend
- ne vem kaj delajo na upravi oz. poštarji, skratka moje pošte, ki bi morala nujno pridt, je ni :mad: joj, če tole ne bo pravočasno, pol bo sranje...
- manj kot en teden pa se spokam iz tega stanovanja. odštevam...
la_estrella
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Povsod po malo

Neprebrana objava Napisal/-a la_estrella »

priznam da:
+mi je kar slabo ko sam pomislem,da se mi je izpitno obdobje začelo prejšnji petek,konča se pa komaj čez 2meseca :eek:
+mam za poletje že toook načrtov...
+^^Makedonija,Bolgarija,Romunija,morje (slovenska+hrvaška obala),delat...jao,upam da vse izpite zdej naredim,ker ne vem kdaj bi se še za jesenske roke učila :P
+smo mel učeri piknik...norci eni! :D polno smeha heh ;D
+tole poletje bo noroooo...
+zakaj je vsak dan dež?vsakič ko se pripravim,da grem na kolo,se ulije na polno grrr
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Dioniz »

sirova štručka napisal/-a:*kok bedno, da poveš, da imaš rojstni dan, zato, da ti potem drugi čestitajo :D

Jaz pač, za razliko od tebe živim beden lajf. Good for you. ;)

Hvala za čestitke :)

-sem malo prej za tri ure dela prejel izjemno plačilo. Bolje, da vam sploh ne povem kolko :D
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
carrie_
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a carrie_ »

Potem častiš drink? :D
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Dioniz »

haha komot :D

no, saj tak izjemno tud ni blo, blo pa je krepko več kot sem do zdaj dobil za bilokatero delo. občutek je pa tud super.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
rokerca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a rokerca »

^^Slačifant? :D
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

Dioniz napisal/-a:-sem malo prej za tri ure dela prejel izjemno plačilo. Bolje, da vam sploh ne povem kolko :D

Si koga ubil za denar ali nategnil? :lol:
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

- je tako lepo vreme, da se bom zdaj dve uri pržila na soncu :D

- me kolegica zadnja dva dneva prav nervira ... pritožuje se čez malenkosti, dejansko pa se nima nad čem - ima službo, fanta in nobenih večjih obveznosti, jamra pa kot da ima za svojo izobrazbo pričakovati plačo nad jurja, kako malo se s fantom vidita (vsak večer in ob vikendih, ja res sta revčka)

- mi gre še bolj na kozlanje, ko pozabim neko totalno nepomembno informacijo, recimo koliko je pred tremi tedni rekla, da stane neka posebna ledena kava v enem kafiču, in začne s tistim pametnim tonom "ja kako si lahko pozabila, če sem ti pa lepo povedala zadnjič". Who the f*ck cares, mam pomembnejše informacije za zapomnit si, ki si jih ti ne rabiš in si jih nikoli ne boš rabila, kot ena j*bena kava! :roll:

- me take malenkostne debate in kompliciranje okoli tega še naslednjih 5 min, res razp*zdijo in ji bom naslednjič na manj lep način povedala, če se ne zna ukvarjati z drugim kot z detajli, ki nobenega ne brigajo

- opažam, da se s tem ukvarja samo folk, ki nima drugega pomembnejšega dela in ker ne more pametovat o nobenem specifičnem področju, se vtakne v stvar, o kateri nekaj ve ter se vrti okoli tega kot da je to življenjskega pomena

- drugič ji bom povedala, da se je rok za vse pritožbe iztekel včeraj in da naj se pritožuje komu drugemu

- sem se mogla izkašljat po dolgem času, a res ne prenesem takšnega odnosa
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a saarijarvi »

^ Da sama poznam tud preveč takih primerkov
- Da sm se dans na predstavitvi seminarske pri ang čist osnovnošolsko blamirala :D Totaln black out. Plus angleščina na ravni italjanskega turista. (pa mi do zdej nikoli ni delala večjih težav)
- Da mi je usen dala skor vse točke kr sm si 'upala' brez teksta v powerpointu predstavit
- Da je koooončno tist vikend v mescu ko sm popolnoma fraj
- Pa še 'dan' mladosti zvečer :)
- Da sm se za kosilo spomnila zakaj ne maram kalamarov, fuj
- Da sm na majskih v sredo stopla na košček stekla, ki je pršou skoz balerinko, fuj
- Da je kljub vsem fuj-em lep dan, ki ga bom zdejle proslavila s kitico spanja :D
- Crknena.
Uporabniški avatar
piškotek*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a piškotek* »

- me že dolgo ni bilo tu
- še dva tedna in nazaj v služno
(s)mej se
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

o keks!:D
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

..mi gre na živce pametovanje ljudi, ki imajo "resno duržinsko življenje", a očitno niso preveč srečni in potem meni serjejo po glavi, kako je njihov način lajfa edini normalen . Od sodelavke, ki je pri 27 samohranilka, ko da sem ji jaz kriv in potem meni začne "ja ti pa še nimaš, ja kaj pa čakaš". Ali pa sošolec iz srednje, ga zadnjič srečam: "ja jaz že drugega čakam, kaj pa ti, kaj misliš pri 50 imet?"

Marš budalo, kaj te briga, kdaj mislim imet otroke, mogoče nikoli, ni tvoja stvar, kot da so mi eni fauš, ker se pri svojih letih še nisem "zaklal" z družinskimi obveznostmi in kosili pri tašči.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

:lol:
Zaklenjeno