- je tako lepo vreme, da se bom zdaj dve uri pržila na soncu
- me kolegica zadnja dva dneva prav nervira ... pritožuje se čez malenkosti, dejansko pa se nima nad čem - ima službo, fanta in nobenih večjih obveznosti, jamra pa kot da ima za svojo izobrazbo pričakovati plačo nad jurja, kako malo se s fantom vidita (vsak večer in ob vikendih, ja res sta revčka)
- mi gre še bolj na kozlanje, ko pozabim neko totalno nepomembno informacijo, recimo koliko je pred tremi tedni rekla, da stane neka posebna ledena kava v enem kafiču, in začne s tistim pametnim tonom "ja kako si lahko pozabila, če sem ti pa lepo povedala zadnjič". Who the f*ck cares, mam pomembnejše informacije za zapomnit si, ki si jih ti ne rabiš in si jih nikoli ne boš rabila, kot ena j*bena kava!
- me take malenkostne debate in kompliciranje okoli tega še naslednjih 5 min, res razp*zdijo in ji bom naslednjič na manj lep način povedala, če se ne zna ukvarjati z drugim kot z detajli, ki nobenega ne brigajo
- opažam, da se s tem ukvarja samo folk, ki nima drugega pomembnejšega dela in ker ne more pametovat o nobenem specifičnem področju, se vtakne v stvar, o kateri nekaj ve ter se vrti okoli tega kot da je to življenjskega pomena
- drugič ji bom povedala, da se je rok za vse pritožbe iztekel včeraj in da naj se pritožuje komu drugemu
- sem se mogla izkašljat po dolgem času, a res ne prenesem takšnega odnosa