Splošna vprašanja o nakupu kozmetičnih izdelkov

Vse o ličenju in negi kože.
Odgovori
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

emanuela napisal/-a:Tamala_mrha, ta izdelek za lase reees smrdi po nekem močnem parfumu za omice. Jaz sem si ga dala na konice in sem ga vohala cel dan, res moteče, tako da sem si zvečer po hitrem postopku umila lase.

Evo, sem sprobala to reč in moram rečt da sem zadovoljna. Lažje jih razčešem pa tudi nekaj sijaja dobijo. Vonj pa ni niti grozen niti fajn. Nešto između :D, ampak ga itak nisem dosti vonjala.
sončnica
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a sončnica »

http://www.loccitane.si/izjemni-serum,2 ... ,83227.htm

zanima me mnenje o tem izdelku? ga je katera že uporabljala?
Uporabniški avatar
DangerRoss
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a DangerRoss »

Marija napisal/-a:
drugo je pa celulit. Skoraj vsak dan hodim v fitnes, tečem, imam urejeno prehrano in spijem zelo veliko vode. Moram reč, da se je celulit zelo zelo popravil in ga imam že zelo manj, vendar pa očitno nekaj trdovratnega še ostaja in bi za to rabila precej več časa. Rada bi si tudi pri tem malo pomagala s kako kremo, če katera kakšno dobro pozna, pa da dejansko deluje! To jemljem kot eno obstransko pomoč, ker brez vadbe itak pač ne gre.

Kreme naj ne bodo ravno kraljevsko drage, recimo tam nekje do 30eur bi bila še pripravljena dat če dejansko deluje :)

Hvala!

jaz sem imela nekaj časa nazaj afroditin losjon, sem bila kar presenečena nad rezultatom, ker pričakovala nisem nič, je bilo bolj za foro.. pa je šlo dol (ob vodi in telovadbi) pomoje okoli 3/4 stran.. je bil pa manj k 10€. meni je bil kul :)
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

^^Katerega od Afrodite pa si imela?
Uporabniški avatar
DangerRoss
Sramežljivka
Sramežljivka

http://www.kozmetika-afrodita.com/conte ... &page=1562

tega, ne vem pa, če ga še prodajajo
nogavicka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a nogavicka »

a mogoče katera ve, kateri odtenek pudra lily lolo je podoben alima pure beige 2? a je ful razlike v kvaliteti teh 2 znamk?
pa še eno neumno vprašanje :D a je čudno, če greš v kozmetični salon kupit samo nek izdelek, ne da bi prišla na kakšno storitev?
vis_maior
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a vis_maior »

@ nogavicka: ne ni čudno :)

Dve vprašanji:

Nekaj časa nazaj sem zasledila, da ste nekatere omenile neke kapljice, ki nja bi pomagale, da se lak hitreje posuši. Rada imam nalakirane nohte, samo nikoli ne najdem časa, da ne bi nič delala eno uro, da se lepo posuši. Ve katera za kak izdelek, ki bi res deloval? Kje se dobi? Zadnjič sem vprašala v Mullerju, pa so mi ponujali neko čist malo količino kapljic za 40 EUR...no kar je preveč je pa preveč ;)

In druga stvar...kaka dva meseca nazaj sem se barvala z barvo Loreal Casting in zraven dobila stekleničko balzama, ki ga je bilo dovolj še za kar nekaj pranj. In je bil res super, najboljši balzam, kar sem jih kdaj imela. Ker se zaenkrat ne nameravam barvati me zanima, ali kak podoben balzam dobi tudi posebaj? Moji lasje se zelo hitro zvozlajo in če nimam dobrega balzama, si jih pol populim, ko hočem razčesat pred sušenjem. Imela sem že tudi zelo kvalitetne in drage balzame, pa vsi skupaj niso bili vredni (po učinku namoje lase) za pol tega Lorealovega.

Hvala punce!
For I am the answer you seek
the dream in your sleep
you've never wanted to awaken...
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tearjerker »

^^Glede kapljic za sušenje laka, jaz uporabljam od Essence in sem ful zadovoljna, embalaža je res bolj mala, ampak zdrži dolgo časa, cena je pa okol 3€ mislim da. Obstaja tudi sprej, jaz sem sprobala že oboje pa oboje je efektivno pa dolgo zdrži embalaža (no vsaj pri meni, ko si nohte lakiram cca 1x tedensko).
Takole zgledajo Quick Dry kapljice

Takole pa sprej

Ne priporočam pa kapljic od S-he, sem jih mela za kaka dva mesca, ful so mastne pa nič kaj ne posušijo laka hitro.
vis_maior
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a vis_maior »

hvala tear :)

tole od opija, ki je zraven na prvi slikici, so mi ponujali za 40 EUR.
Essenca v Mullerju (BTC) niso imeli, mogoče veš, ali ima DM?
For I am the answer you seek
the dream in your sleep
you've never wanted to awaken...
savanka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a savanka »

mene pa zanima kako se obnesejo kabuki čopiči od elite, ebelin ipd. pri mineralnih pudrih? ali pa je bolje, da ga kupim pri lily lolo, alimi, bellapierre...?
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a legally blonde »

vis_maior napisal/-a:hvala tear :)

tole od opija, ki je zraven na prvi slikici, so mi ponujali za 40 EUR.
Essenca v Mullerju (BTC) niso imeli, mogoče veš, ali ima DM?

Js tele kapljice od Essence kupujem v Müllerju v Supernovi ali pa v centru, majo skoraj vedno na zalogi.
Live. Love. Surf.
Uporabniški avatar
desigual
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a desigual »

Je mogoče katera že preizkusila te lake? Kako se obnesejo? http://www.avon.si/PRSuite/special08.page
"I could never take a chance, on loosing love to find romance."
Uporabniški avatar
DangerRoss
Sramežljivka
Sramežljivka

meni osebno ful dobri :D so mi zdržali kak teden (dan več/manj preden so se začeli na konici mal krušit).
unnamed
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a unnamed »

mene pa zanima, če je mogoče katera že poskusila ta gel wax od veet-a? kako se obnese? ali pobere res čisto vse dlačice?

Tole: http://www.veet.co.nz/veet-delicious-gel-wax.php
T3jcha
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a T3jcha »

Mene tudi zanima za tale veet, ker načeloma mi niso glih neki efektivni njihovi izdelki.
Radovednost je ubila mačko
Odgovori