- da sem iz zimske puhovke prešla na poletni kovter in se mi zdi, da sploh nisem pokrita, ampak da am samo eno rjuhco malček čez. se mi že toži po supermehki topli, težki tuhni.
- da smo mački za darilo iz kosila na štajerskem prinesli bolhe. upam, da se niso nagravžno kje razpasle in bom mogla še sto let špricat s čim. bogica se pa tudi praska ko nora, čeprav smo jih precej že zbrskali in pobili, sredstvo proti bolham pa očitno še ni začelo delovat.
- da bi lahko vedla, da bom v brsteči pomladi iz bajte s 6imi mačkami prinesla kako bolhico. ampak res nisem pomislila na to. ker še nikoli nisem prinesla nobene bolhe nikamor.
- da tega da me zdej vse fiktivno srbi in grize, sploh en govorim
- da je moj računalnik spet v delujočem stanju. jupi! 3 krat hura za zalotan polnilec!
- da mamo karte za barco rezervirane, da bo keš tudi pravočasno nakazan, its aaaaalllll goood!
- da se mi je ponudil še en fin projektič, ki pa bo zahteval en kup dela za ne dovolj keša, ampak bo pa v CVju lepo zgledal
- da nasploh moj cv lepo zgleda
- ampak mi to nič ne pomaga...
-da že dve leti moderiram tale forum
- da sem zdej reševala eno anketo o urejanju forumov in ugotovila, da je na temu kr burno