Priznam da..#17

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Dioniz »

haylee napisal/-a:* da ne štekam te štale okol fuzbala. Men fuzbal namreč ne pomeni nič drugega kot 2 uri miru po bajti :D

spomni se neke svoje strasti oz. nečesa kar zelo rada počneš pa kdo drug ne. mi pač radi gledamo, spremljamo fuzbal, to je naš hobi. brez njega ne moremo in okoli njega se vrti naše življenje.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

-priznam, da mi je ta izjava kr mal huda..da je ubistvu GLEDANJE (ajd če rečeš da si nogometaš pa je to ubistvu tud tvoj poklic, nekar kar te res prežema vsak dan.) nogometa nekaj, okoli česar se vrtijo vaša življenja.. :) mal tumač. :P
It was forever..but it didnt last long..
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a dot »

Mhm, precej tumač in žalostno, če bi bilo to res :) Sej pomoje je blo pretiravanje :D

- da se mi zdi, kot da je ravno bil ponedeljek, pa je že naslednji o.O
- da vseeno upam, da rata ta teden izlet
- da mi je kar všeč vreme :cool:
katy.
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a katy. »

- me boli k za tak nogomet, ekipe z milijoni pokupijo vse dobre igralce in jih pol prisilijo v neke defenzivne taktike in nogomet postane totalno brazvezen za pogledat..

-bo v sloveniji kr resničnosti šov paradise hotel..huh, če bi bla kaki dve leti starejša bi se prijavla pomoje.. saj ne morem vrjet, da sploh razmišljam o tem ampak sem se očitno v zadnjem letu tak spremenila, da sem celo razmišljala o prijavi zdaj..
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a somebody »

priznam da:

+ sem šla prav poguglat kaj je ta paradise hotel. ah, spet bo samo fu....... in posledično zgražanje okrog tega. gledal bodo pa vsi. no jst ne. ne gledam tvja :D
+ se je tista stvar pravočasno uredila
+ ^^ očitno se moram začet bolj dret na ljudi in jih terorizirat. pri nekaterih rek "lepa beseda lepo mesto najde" ne velja. je pa neprimerno boljši občutek če se da kaj doseč s "hvala", "prosim" in nasmehom.
+ če bo tako šlo naprej bom lahko prej kot v 14ih dneh odprla novo poglavje v življenju. odštevam dneve :D
+ drugače nikomur ne želim slabega, ampak eni osebi prav privoščit, da ne dobi službe. ne samo, da se je ta oseba nosila kot pav, zarad nje sem imela tudi ful enih problemov. si prav predstavljam kaj lahko napiše v življenjepis: zavedam se svoje veličine, obvladam spletkarjenje, opravljanje ter znam našteti vsa imena telenovel in njihovih karakterjev v zadnjih petih letih :lol:
+ ne maram tega vremena, ker sem brez energije. si bom vzela pol ure za krepčilni spanec, spila eno kavico pol pa delat, da bom korak bližje mojim sanjam :cool:
Uporabniški avatar
rokerca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a rokerca »

*razmišljam, da bi pustila faks :?
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

^^jejdata, kakšni pa so razlogi in kateri letnik si?
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a CaliLove* »

- da sem cela zblojena, ker zadnje dva dni vstajam dobesedno sredi noci in mam posledicno cel ritem zmesan
- se 2 dni, potem pa konec, thank goodness
- da sta nasi sefici super, ker sta nam ze drugi dan zapored pripravili obilen zajtrk, ker smo tako pridni ze navsezgodaj :D
- i love my job :)
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Nesanica »

- da sm ponosna da sem ga zmedla in še bolj da se sama nisem pustila zmedit in sem ga skenslala. A če ne poveš pol to nilaž? Seriously?

- da imam tok dela v službi da samo še padem v posteljo. Fak čas gre pa tok hitr da me je že prav strah.

- da si ne morem zamislat da bi z nekom živela in da me je strah ideje da bom spoznala super tipa in se se ne bom mogla navadit na njegovo prisotnost oz. svojo nesvobodo, ker ne bom imela dovolj časa zase

- po drugi strani pa me skrbi kaj če ne spoznam nikogar ki bo po mojih merilih - a bom kar sama?

- da sm prav depresivna po tem vremenu, pa tist kreten zjutri tud ni preveč pomagu
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objava Napisal/-a _patchouli_ »

- Da mi ni jasno, zakaj VEDNO ZNOVA IN ZNOVA ponavljam iste napake. Pa to je že komično :D Ampak očitno me še ni izučilo oziroma dost po prstih udarilo pa bom zgleda še enkrat podobno ravnala. OK, sej pol pa res neham.
- Da kadar imam take dneve/tedne pečem mafine. Danes so čokoladni in čokoladni z kardamomom. Imajo vsaj ljudje okoli mene kaj od moje nevrotičnosti.
- Jeeeej, v Azijo grem, sam še mal, sam še mal, pa karto kupim.
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Dioniz »

..Evelyn.. napisal/-a:-priznam, da mi je ta izjava kr mal huda..da je ubistvu GLEDANJE (ajd če rečeš da si nogometaš pa je to ubistvu tud tvoj poklic, nekar kar te res prežema vsak dan.) nogometa nekaj, okoli česar se vrtijo vaša življenja.. :) mal tumač. :P

ni samo gledanje ampak je tud spremljanje, navijanje, veselje, žalost, pričakovanje tekme, rajanje ali jokanje po tekmi, spremljanje prestopnega roka itd. itd.. Meni življenje precej kroji navijanje za moj ljubi klub in želja po obiskih tekem, polek tega sem dobre volje tisti teden, ko zmagajo prejšnji vikend, pa slabe, ko zgubijo.... tega pač ne bote razumeli. To je življenje fuzbalskega entuziasta. Ves čas samo o nogometu razmišljamo.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
tor
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a tor »

- opravil res fajn fizični trening
- za povrh pa še miselni
- dober zaključek dneva, še takih :)
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

aaaaaaaaaaaaa tora sem matirala :D:D:D:D:D
soncica21
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a soncica21 »

- da mi vse skupaj najeda živce =/
- vem da zmorem, samo trenutno je popolnoma preveč vsega in preveč odvisno od drugih ljudi =S
- komaj čakam, da se vse skupaj začne zares, ker takrat bo končno vse v mojih rokih :)
- bi se najraje skrila v njegov objem in pozabila na vse ostalo :oops:
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

- da sem iz zimske puhovke prešla na poletni kovter in se mi zdi, da sploh nisem pokrita, ampak da am samo eno rjuhco malček čez. se mi že toži po supermehki topli, težki tuhni.
- da smo mački za darilo iz kosila na štajerskem prinesli bolhe. upam, da se niso nagravžno kje razpasle in bom mogla še sto let špricat s čim. bogica se pa tudi praska ko nora, čeprav smo jih precej že zbrskali in pobili, sredstvo proti bolham pa očitno še ni začelo delovat.
- da bi lahko vedla, da bom v brsteči pomladi iz bajte s 6imi mačkami prinesla kako bolhico. ampak res nisem pomislila na to. ker še nikoli nisem prinesla nobene bolhe nikamor.
- da tega da me zdej vse fiktivno srbi in grize, sploh en govorim
- da je moj računalnik spet v delujočem stanju. jupi! 3 krat hura za zalotan polnilec!
- da mamo karte za barco rezervirane, da bo keš tudi pravočasno nakazan, its aaaaalllll goood!
- da se mi je ponudil še en fin projektič, ki pa bo zahteval en kup dela za ne dovolj keša, ampak bo pa v CVju lepo zgledal :D
- da nasploh moj cv lepo zgleda :D
- ampak mi to nič ne pomaga...
-da že dve leti moderiram tale forum
- da sem zdej reševala eno anketo o urejanju forumov in ugotovila, da je na temu kr burno :D
Zaklenjeno