@purple rain: Jp, jaz sem tudi tisti komentar videla, se kar strinjam

Mislim tisto, da naj bi bila nekaj blazno posebnega zato, ker ima kakšne take kose... ok, za slovenske najstnice že mogoče, ker pri nas tako pogosto, pa še tega vsak dan več vidim pri nas. Je pa meni njen 'stil' (kolikor sem pač lahko videla skozi par slik) všeč, medtem ko od kakšnih drugih tujih ali naših blogerk mi pa ni, pa čeprav v istih trgovinah nakupujejo

Se pravi, zdi se mi lušten stil, ni pa nevemkako blazno samosvoj in poseben sam po sebi, ampak pač v stilu s trenutnimi razširjenimi trendi (kar ni nujno slabo, kakšne odštekane maškare niso po moje okusu)
Tisto glede znanih znamk je pa tudi pri nas razširjeno čudno mišljenje, da naj bi bilo potem avtomatično vse lepo ali več vredno, ja

Meni npr. to sploh ne drži, vidiš na ulici kakšne čudne pobeljene babe, ki se nosijo, kot da so nevemkaj, ker imajo v roki LV ali Guccijevo boršo s samimi logotipi (pa po možnosti jim vzorec še všeč ni, samo hočejo pač biti 'in'), za vratom šal z LV logotipi, na kavbojkah pas z Gucci ogromno šnolo, na hrbtu svoje jeans jakne pa ogromen zlat napis Galliano

(videla na Čopovi na lastne oči). No, to zame nikakor ni dodelan, originalen stil, ampak zlaganje logotipov skupaj. Khm, samo če je lastnici všeč, je itak kul, v bistvu je samo to pomembno.
Kar se tele blogerke tiče, ona se mi pa ne zdi taka, ima luštne kose, tako dizajnerske kot nedizajnerske

(so tudi meni tele znamke pri srcu, medtem ko kakšnega Versaceja, Galliana, Cavallija ne maram; kot pri vseh stvareh izbereš tiste stile in znamke, ki ti ustrezajo, ne kot zgoraj opisano besno kopičenje vsega, kar diši po firmi; jaz te stvari jemljem kot vsak drug kos iz katerekoli trgovine, ne kot nek statusni simbol). Pa tudi strinjam se, da bi bil tisti outfit simpatičen tudi brez logotipne broške (to je itak zgolj klasični znak, ki se ga je Lagerfeld izmislil, ni kakšne posebne spremembe na outfitu, razen seveda imena), sem že včeraj to pomislila. Meni so všeč taki ovratniki in uhančki, pa tista oprijeta oblekca je lepa..
Glede tiste
Bebe pa ne vem, ni ravno po mojem okusu, prav tako je oblika bloga res zastarela (pa ste na začetku Ninčo kregali, tole je še huje), glede DIY stvari pa tudi mislim, da niso nujne na modnem blogu... na oblikovalskem blogu že, pri običajnih pa ne vem, zakaj bi bile

Ampak še enkrat čestitam Ninči, da je sama sešila tuniko, hehe.