Moj prvi nasvet bi bil, da se zveze, po njenem razpadu, nikol ne sme idealizirat. Kar pomeni, treba si je vbit v glavo, da je g.Bivši "bivši z razlogom"!
Kako ponucat ves čas, ki ga je kar naenkrat preveč? Vsaki bi rekla, naj si prvo vzame čas zase. Sploh v vezah, ki trajajo več let, se ponavadi zgodi, da se prijateljstva malo porazgubijo. Zdaj je priložnost, za nore ženske žure. Dobr plac, dobra muska, dobra volja - komplet, ki ne more zgrešit! Pa nekaj najslabšega je, da se pol pijana obesš na prvega ki gre mimo

sej jasno, fajn je za dušico, če ti kdo nanjo popiha, ampak treba pustit srčku, da se mal pomiri in preboli... Samo ne se čisto zapret pred svetom, ker lahko se zgodi, da te nihče ne bo prav prepričeval, da svet ni samo črn in bel...
Kot drugo, sigurno obstaja hobi, za katerga nikol ni blo časa, zdaj ga je dovolj
Pa ne pozabit nase! Še bolj je treba skrbet za videz, to je čas šopingov, frizerjev, maserjev in pedikerjev

Z nasmehom v nov dan, pa srček hitreje zautripa, ko to najmanj pričakuješ
Vem da nisem napisala nič pretresljivo novega, ampak pri meni je vžgalo. Najprej sem si vzela čas za "žalovanje", mal pojokcala, pisala dnevnike, gledala slikce ipd. Potem si vzela čas za prijatelje, uživala vsak dan posebej, ker sploh ni slabo bit samski

in ko sem bila res pripravljena, ko sem bila srečna tudi sama s sabo (naj poudarim, da za to ni potrebno fuuuul časa, men je ratal kar hitro), je prišel Mr.Pravi

pa sva zdej srečno poročena in čakava prvega otročka

Tko da jst pravm, za vsakim dežjem posije sonček, samo pozitivno je treba gledat na svet, čeprav je včasih težko...
Imejte prelep dan!