* da ne štekam te štale okol fuzbala. Men fuzbal namreč ne pomeni nič drugega kot 2 uri miru po bajti
* da bom očitno mogla začet bol spoštovat to bajno pripadnost folka določenemu moštvu in fuzbalu nasploh - učer sm namreč s svojim obiranjem povzročila, da so kolegi zamudil kick off (

) za povrh sm se pa še postavla pred ekran glih v trenutku k so dvignl pokal (strike 2) -) propad sistema, posledično sm bla fajn kregana in premišljujem o svojem obupnem obnašanju

. Ja valda...
* da sploh ne pridm k seb, en čist izi tening me tok sesuje, d se tri dni sestavlam. Se bo res treba počas mau bolj temeljito poglobit v tole mojo utrujenost, vrjetn neb škodil, če grem spet mau ščitnco pokazat
* da me je ob 4ih potres ruknu s postle in folku sploh ni jasn kako me je zbudu, glede na to d je biu epicentr v Italiji. Men je čist jasn kako - potresa se na smrt bojim, ponavad ga čutm še takrt k ga ni, valda da bom usa panična skočila 2 metra v luft, če se dejansko guncam na postli.
He wants to say "I love you" but keeps it to "goodnight" - because love will mean some falling and she's afraid of heights.