Priznam da..#17

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

*da me je tor v šahu obrnu :D :oops:
najstnica
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a najstnica »

* sem rabila kar nekaj minut, da sem opazla, da se tile dresi pa ne vem kaj še - vrti okoli nogometa :lol: sem res za časom.
* je sprehod danes, prav pasal
* sem utrujena in se posledično... spet ne bom učila.. oh ja.
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

sirova štručka napisal/-a:*da me je tor v šahu obrnu :D :oops:

vsaj nekaj zadovoljstva pa naj ima! :D

Ej, tor, nemoj ti meni intertoto, ker pušnit v dveh finalih v enem tednu...pa letos ste osvojili toliko kot inter...nič! :D
aaly90
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a aaly90 »

da mi gre folk že pošteno na živce, samo domov bi šla. Še 2 uri. :stupid:
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a marypa »

da so ljudje tako sebični, da je treba včasih ... zato da sploh dobiš kaj potrpet pa požret zadeve. Kaki bed. :? :?
da me ne čudi, da se dogaja toliko čudnih pa nepravičnih stvari, ko pa poznam toliko debilnega folka
da se tolažim s tem, da se vse vrača & vse plača! :lol:
tor
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a tor »

Jochie napisal/-a:
sirova štručka napisal/-a:*da me je tor v šahu obrnu :D :oops:

vsaj nekaj zadovoljstva pa naj ima! :D

Ej, tor, nemoj ti meni intertoto, ker pušnit v dveh finalih v enem tednu...pa letos ste osvojili toliko kot inter...nič! :D

Inter je že navajen, da vsako sezono ostane praznih rok, pri nas je pa malo drugače ;)
Še dobro, da so vam pred leti uničili nasprotnike, pa ste nabrali tistih par naslovov.
Juventus-Napoli, glej najbolj zanimivi italijanski ekipi.
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

priznam, da me tor nasmejava.

inter je v zadnjih sedmih letih osvojil 5x državno prvenstvo, 4x italijanski pokal, 4x italijanski superpokal, 1x ligo prvakov, 1x svetovno prvenstvo klubov, kaj še hočeš več?

s tem, da ima v it. prvenstvu v povprečju večjo konkurenco kot bayern v nemčiji.

kakorkoli, lej, pač popušili ste včeraj, niste prvič niti zadnjič. zmaga vam je bila večkrat ponujena, vendar je niste vzeli. konec, pika, amen.
tor
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

pa vsi ti naslovi so posledica uničenja Juvetusa, in delnega Milana. Dva od tistih sta Juventusova. ;) za ljubitelje nogometa, za birokrate pa ne.
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

ne, ne, juventusu sta bila odvzeta kao 2 naslova, en je bil dodeljen interju, en pa nikomur.

odvzeta pa sta bila zaradi nameščanja tekem, juventusu so pomagali sodniki.

juventus se je uničil sam, ne vem pa, o kakem uničenju milana govoriš...
tor
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Juventus je nameščal, Inter pa tut, o tem ti govorim, enega so zjebali, drugemu pa podarili naslov, in odprto pot v naslednjih letih.
Uporabniški avatar
haylee
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a haylee »

* da ne štekam te štale okol fuzbala. Men fuzbal namreč ne pomeni nič drugega kot 2 uri miru po bajti :D
* da bom očitno mogla začet bol spoštovat to bajno pripadnost folka določenemu moštvu in fuzbalu nasploh - učer sm namreč s svojim obiranjem povzročila, da so kolegi zamudil kick off ( :cry: ) za povrh sm se pa še postavla pred ekran glih v trenutku k so dvignl pokal (strike 2) -) propad sistema, posledično sm bla fajn kregana in premišljujem o svojem obupnem obnašanju :!:. Ja valda...
* da sploh ne pridm k seb, en čist izi tening me tok sesuje, d se tri dni sestavlam. Se bo res treba počas mau bolj temeljito poglobit v tole mojo utrujenost, vrjetn neb škodil, če grem spet mau ščitnco pokazat :?
* da me je ob 4ih potres ruknu s postle in folku sploh ni jasn kako me je zbudu, glede na to d je biu epicentr v Italiji. Men je čist jasn kako - potresa se na smrt bojim, ponavad ga čutm še takrt k ga ni, valda da bom usa panična skočila 2 metra v luft, če se dejansko guncam na postli.
He wants to say "I love you" but keeps it to "goodnight" - because love will mean some falling and she's afraid of heights.
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a White_Widow »

*sem učeri hotla stavt na chelsea, pa me je moj prepričevou, da bom vrgla stran keš, ker bo itak bayern zmagu :mad: :willnicht: :motz: :club:

*sem se nalezla od nevemkoga, ker so itak usi okol mene bolani...kook me boli grlooo :(

*mi je res ušeč punca iz mcdonaldsa, nemorem se je nagledat :love:

*se mi zdi, da sem tudi jaz njej ^^ :D
Uporabniški avatar
Stina3
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Stina3 »

WW, en offtopic: ce bi stavila na Chelsea, bi zgubila denar, ker na stavah steje samo redni del tekme (na slovenskih sportnih stavah, ne vem, kako je drugje), ko je bilo neodloceno. Tako da ne pretepst dragega. :P
tor
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

- stave so hudič, white widow včeraj bi izgubila denar, ker tekma se je končala z remijem.
- odprl vrečko rum-kokosa, kmal bo prazna :D
Uporabniški avatar
strawberry00
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a strawberry00 »

- sem cela premočena :D
Zaklenjeno