arrow, imam do 158MB notranjega pomnilnika, noter pa imam tudi že cel čas 2GB pomnilniško kartico - toliko za predstavo, če vam to kaj pove. Jaz namreč nimam najboljše predstave koliko gre gor na moj telefon (sms-ov, slik in melodij)
No, takole je zdaj ... Vse pomembne št. sem itak imela izpisane na list papirja, ki sem jih pač ročno vnesla v telefon (itak jih ni več kot cca 30 oz. še manj), sms-ov starih pač ne bom mela na tem telefonu, slike bom pa enkrat ob priliki, ko se mi bo dalo, šla iz starega telefona dat na računalnik in jih bom mela kar tam gor shranjene, morda si kakšno potem prek usb kabla prenesem na računalnik.
Me pa zanima še nekaj glede sms-ov. Nastavljeno mam, da me za vsak sms obvesti, ali je bilo dostavljeno. Ker včeraj zunaj za en sms nisem takoj pogledala ali je bilo dostavljeno, kasneje pa na ekranu (po min ali dveh) izgine pisemce označeno s kljukico, ne vem, ali je bilo dostavljeno. Kje se da to pogledat pri sms-ih? V Nokii je bilo kul, da sem mela posebej razdeljeno: prejeta, poslana, dostave. Tule pa niti ne najdem pod podrobnostmi, ali je nek sms dostavljen.