^^to je isto kot tisti materničin vložek v obliki T ane? aja pa lahko katera mogoče malo več napiše (me zanima) kako se to vstavi, če veste in kak je z nosečnostjo če res prepreči ali kako? Hvala
Meni so mullerjevi kondomi najbolši... do zdaj. Durex so se mi tak veselo trgali, ti pa se mi še niso, tak da.
Tabletk mi pa ni za jemat. Za telo niso ravno najboljša izbira.
Pa vse je packasto, če pride znotraj... Don't like it at all, da ti še cel dan nekaj kaplja kot da maš menstruacijo. Da pa je nekaj drugačen občutek, ker mu pride v tebe - whattf? Al sm samo js drugače narejena
^^Jap. Z dvema je kao še večja možnost, da ne bo zdržal Sem pa že večkrat slišala, da se Durex precej trgajo. Z bivšim sva jih 5 let uporabljala in se nama nikol ni zgodilo, da bi se strgal (trkam). Med tem ko mi je pa en drug bivši rekel, da so se njemu tud trgali in da mu niso kul, tak da z njim sva pol ene druge uporabljala. Tak da res nvm. Nič ni sto procentno
Durex so kul, ker so fajn tanki. Edini kondomi, pri kerih nimaš totalno gumijastega filinga. Po tolk dolgi zvezi se pa tud že tolk umirimo, da se nam ne trgajo več No, vsaj nama se še ni zgodilo.
There once was a note pure and easy Playing so free, like a breath rippling by...
Nama so tavijolični Durex veselo pokali. Zdej mava neke masculan, ki so kul, ampak jih ne prodajajo več. Muller so mi pa taki nagravžno mastni. tako da zdej iščeva alternativo. Unidus penguin sva male nazadnje pa Sico, ki pa smrdijo.
Durex so odločno predragi, kakšne izkušnje mate z Ritex? Kaka druga alternativa?
Jaz izbiro kondoma prepustim moškemu.Kot ženski so mi ljubši tisti kondomi, ki so tanjši in se čutijo bolj naravno. Najslabš so tisti "plastični" debeli, pa s kakimi čudnimi dišavami po brusnicah.