Sportnica26 napisal/-a:...pozdravljeni vsi skupaj![]()
![]()
torej.....sem dekle, športnica po duši, preprosta....na življenje gledam pozitivno, čeprav sem imela par močnih padcev...vendar...po parih neuspelih zvezah sem začela uživati samsko življenje in začela početi stvari, ki me razveselijo - nordijska hoja, maraton, fitnes, ples,
...fax sem zaključila, službo imam, neke prihodke pač imam da si določene stvari lahko privoščim...problem pa je, ker vse moje najožje prijateljice ali so študentke ali pa imajo neke večje investicije in trenutno ni nobena razpoložena za to,da bi si morda privoščile vikend v toplicah, ali pa teden dni Grčije poleti...pa še ta problem je, ker nekatere so srečno vezane, nimajo volje nikamor se premaknit brez dragega, nekatere pa so srečne jit samo petek večer na eno pijačko, ter vikend previset ob FBju...
nekako mi manjka kakšna oseba v življenju, ki bi me lahko spremljala....nevem, mogoče pa zaidemo kam, kjer spoznamo nove ljudi....lepo se je ukvarjat s športom....poleti jit na morje...raziskovat nove kraje....
....mislim, da se človeku ti zgodi pri določenih letih, saj ne da ostaneš sam, samo nimaš namena se vezat ker ti do tega pač ni, ostali tvojih let pa so vezani....in potem pride tista varianta kuća posao je pa res,da sem se z veliko stvarmi začela ukvarjati samostojno....nevem, mogoče se katera najde v tem opisu...pa naj se mi javi....lahko da odkrijemo neke skupne interese....
lep večer vsem
A RES NI NOBENE DA BI SE NAŠLA V TEMU?