Kje kupiti...? Vse, kar se tiče oblačil, modnih dodatkov...

Novosti, trendi...
Odgovori
nemi123
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a nemi123 »

dot napisal/-a:Pred leti so jih imeli v Emporiumu, samo ne vem, če jih imajo še v ponudbi :nixweiss: Pa v Nami tudi...

Emporium nima več...na spletni strani Name pa tudi ni te blagovne znamke :?
Just***Me
Sramežljivka
Sramežljivka

NUJNO

Neprebrana objava Napisal/-a Just***Me »

nujno

potrebujem uhane in torbico za maturantski ples... A mogoče kera ve kje se da kupiti kaj takega?

TORBICA:
http://www.google.com/search?client=saf ... sgbFybXTBw

UHANI:
http://www.myfashioncents.com/files/201 ... p-knot.jpg
http://blog.foundboutique.com/wp-conten ... 2x1024.jpg

Prooosim čimprej povejete... hvala *
dayđremer
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a dayđremer »

torbice v Topshopu
Mango: http://shop.mango.com/SI/mango/accessories/wallets

Uhane pa bi se po moje dalo povsod dobit če malo bolj pogledaš :)
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a dot »

^^ Hm? Tisto v Mangu na linku so denarnice in kozmetične torbice :D. V Top shopu pa tudi ne vem, če imajo tak model clutcha - ona bi rada prav tako trdo torbico za v roko, ki se zgoraj zapre s kovinskim zapiralom, če prav razumem :wink:

Se mi zdi, da imajo občasno takšne torbice v Sixu, lahko tudi v Kleo Bijoux in Accesorize pogledaš... pa tudi v Nami v pritličju sem pred časom videla podoben model. Pa zdaj v času maturantskih plesov so mogoče tudi v BTC-ju v hali A v tistih trgovinicah, npr. Naja, By American itd.

Uhani pa... ne vem, trgovinice z bižuterijo, tudi Kleo Bijoux, Six (tudi Sixova stojala z nakitom v Muellerjih)...
Uporabniški avatar
rokerca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a rokerca »

Kje se da dobiti kaj takega?

http://blog.smashion.com/home/resource/ ... ster03.jpg

Vem, da je slika slaba, pač taka stvar v gršek stilu, ki se jo da v lase, če slučajno katera ve? :)
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

New Yorker je bil en čas poln tega, kolikor se spomnim.

Kje kupiti superge, ki so iz čiisto tankega bombaža ali pa da so platnene?Črne po možnosti :)
The world is as you are.
sarimari
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a sarimari »

Sestra si jih je lani kupila v Deichmanu, v beli barvi. Platnene in čisto lahke.

Mene pa zanima kakšna je razlika med čevljim z polno peto, ki imajo platformo in espadrilami. Brala sem zadnjič članek na eni spletni strani, ampak kakšne razlike med temi čevlji nisem opazila.
Matra me pa zgolj firbec :)
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a dot »

sarimari napisal/-a: Mene pa zanima kakšna je razlika med čevljim z polno peto, ki imajo platformo in espadrilami. Brala sem zadnjič članek na eni spletni strani, ampak kakšne razlike med temi čevlji nisem opazila.
Matra me pa zgolj firbec :)

Razlika je velika oz. gre za dva popolnoma različna pojma, ki pa se ne izključujeta nujno - lahko imaš tudi espadrile s polno peto :) Pri tem čevlji s polno peto pomenijo seveda obutev s polno peto (kakršnokoli, pač tudi zimske čevlje s polno peto, škornje, salonarje s polno peto itd.), platforma pa pomeni, da je podplat tudi nekoliko dvignjen od tal (tudi del spredaj, ne le peta).

Espardile so pa vrsta poletnega obuvala, za katero je značilna peta oz. podplat iz jute ali rafije :wink: To so tiste svetle vlaknate špagice, saj si sigurno že videla (zato se včasih espadrilam reče tudi 'špagarice'). Izvorno so bile espadrile večinoma platneni nizki čevlji s tem špagastim podplatom (tisto je bilo še posebej v 80ih razširjeno), zadnja leta je pa vse več tudi takih s polno peto v stilu sandalov s špagastim podplatom in peto :) Tako da slednje so pa hkrati espadrile in obutev s polno peto :D Se pravi, ključni element, ki opredeljuje espadrile, je špagasti material podplata in pete, potem pa lahko v različnih stilih nastopa.

Slikce :D :

1. čevlji s polno peto in platformo:

Slika Slika

2. espadrile:

Slika Slika

Slika

3. Espadrile s polno peto:

Slika Slika
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

emanuela napisal/-a:
Kje kupiti superge, ki so iz čiisto tankega bombaža ali pa da so platnene?Črne po možnosti :)

startaske. borovo.
sarimari
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a sarimari »

Dot hvala za info :)
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

Hvala vama :)
Bom danes prečekirala Borovo... :)
The world is as you are.
vis_maior
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a vis_maior »

te od Choo-ja so noro lepe :love:

je katera videla, da bi kje prodajali podobne, ampak no brand in cenejše? Sicer iščem črne, pomembno mi pa je, da imajo spredaj čim manj platforme in da so po možnosti na peep toe in s trakcem okoli gležja. Imam ene take od lani iz Stardivariusa in so mi noro dobre, letos bi rada kupila še ene v črni barvi, pa še nikjer nisem našla takih, ki bi mi bile všeč :(
For I am the answer you seek
the dream in your sleep
you've never wanted to awaken...
Uporabniški avatar
rokerca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Slika
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
Uporabniški avatar
rokerca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Slika

Slika
Uporabniški avatar
rokerca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Odgovori