Priznam da..#17

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
katy.
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a katy. »

- kak me je strah tega konca, kak jih že zdaj pogrešam, kak jih mama rada aaaaa..
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

jebem ti glupe špance, ne govorijo nič drugega kot špansko, edino en tip govori angleško, pokličem v ponedeljek, se oglasi ena glupa španka, povem po angleško, da rabim tipa, reče tomorrow, kličem naslednji dan, spet tomorrow, kličem naslednji dan, spet tomorrow.... :evil: :evil: :evil:

pol sem ji pa kar angleško rekel, da mi vsak dan reče tomorrow, pa se je začela kao hihitat... :roll:

saj sem nekoč slišal za špance, da imajo pregovor, kar lahko storiš jutri, ne naredi danes, ali nekaj podobnega, ampak da pa to tako prfuknjeno zgleda, ko ti ista baba vsak dan reče tomorrow, si pa nisem mislil.... :roll:

pa naj mi še kdo reče, da so španci kulski....itak babe so grde črne in kosmate, ne znajo jezikov, od tujih jezikov samo angleški tomorrow! :roll:
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a rachka_ »

*da že pol miljarde let nisem bla na forumu in ohohoho, se mi zdi, da je ful drugačn :D nov folk, nove teme, nove epic debate :D
*da sem trenutno na svojem novem delovnem mestu in mam malo lufta, tako da na fertig spemam po vseh možnih straneh, umiram zravn od smeha, berem in razmišljam o raznoraznih neumnostih.. and I'm paid for this shit hahaah :bgdev:
*da sem včeraj dobla prvi keš po parih mescih in sem čist blažena.. sem se v tem času brez nekih bajnih incomingov naučila bit še bolj varčna, ja že pikolovska pri analiziranju vsake stvari/dogodka posebej glede na njegovo pomembnost pri mojem vsesplošnem funkcioniranju..
*da nedelo resnično ubija
*da obožujem noči, v katerih dobesedno padem v moje krvavo rdeče slušalke, ki mi nudijo faking nesmrtne užitkeeeee.. neskončno se mi dopadejo vsi ti hormoni, ki jih izbljuva živalska strast..hahaha :lach: sliši se vse skupaj ful zdramatizirano, ampak ko brskam po vseh možnih pejđih z brutalno muziko sem včasih ganjena/zaprepadena do te mere, da pojem hvalnice naravi, da mi je dala nekaj tako božanskega, kot je sluh :lach:
*da me pere.. :D
*da mam enega najbolših pms-ov vseh časov.. ful mi dogaja v glavi, ampak ne toliko na depro, kot je to običajna praksa, temveč na happyfeeling + zadovoljstvo, pa to (običajno) nadležno prenažiranje je zame hit mesca :D vsako željo po nekem specifičnem okusu posebej skrbno izluščim od ostalih in si delam plane, kaj grem nabavit, da bom tej neopisljivi potrebi zadostila :flamingdev: ob naslednji čikpavzi grem v napad v štacuno, in zaenkrat se še ne morm odločit, česa se bolj veselim.. lešnikov v čokoladi, okus nachota na chipsu ali drobnih kislih kristalčkov na gumijastih češnjah :D ahja, ni mi pomoči.
*da se obeta vikend v naravi v prekmurju in se fuuul veselim
*da mi je grozno zaradi razmer doma, ampak vem, da se bo vse rešilo.. tako, da niti ne jemljem maminih skrbi nekaj pretirano resno. še vedno smo se izkopali iz problemov, bomo se še tokrat!
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
dayđremer
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a dayđremer »

-da sem čist zgubljena, to se mi zadnje čas pogosto dogaja
-mi je spet za nekaj žal, nekaj kar bi lahko naredila že lani, zdaj pa mam občutek da je prepozno
-mi je to tako grozno :?
-mi je takooo všeč, pa nevem kako bi lahko spet skupaj prišla oz. kje. Damn it.
-se sprašujem če res mora tako bit, da se zamujena priložnost ne vrne..
-me privlači njegov kolega, da sem sam še trikrat volj zmedena, in se mi dostikrat sanja o njem, marsikaj. Verjetno me privlači zaradi sanj, to bo ja.
:)
-mi fali mal odklopa, pa nimam časa, do 23. junija bom teste pisala, že vidim.
-mi gre na živce da sem v takšnem razredu, nemoreš se s skoraj z nikomer zbližat, vsak zase, sami grebatorji, če dobiš cvek si neumen, oni ki se pa celi dneve piflajo, pa pametni; če dobiš pet so ti pa fouš. Namesto da bi bili veseli zate, halo. Se mi že želodec obrača od vsega tega.
-grem zdaj ven, spet namesto učenja. standard. Oh I need this. :)
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

ne morem verjet da mam tok objav že :eek: a vidte zdaj kok vam moram skoz eno in isto razlagat :S
hej norci :)
Uporabniški avatar
strawberry00
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a strawberry00 »

- da sem jezna, ker čakam na rezultat izpita že več kot dva tedna :mad:
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a CaliLove* »

- da sem ponosna nase, da mi danes ni bilo nic slabo (verjetno prvic v zivljenju), ko so mi vzeli kri :D
- da upam, da bodo kaj pametnega ugotovili s testi
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
najstnica
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a najstnica »

* mogoče sem malo pretirava, ampak ne bom tiho - vedno bom povedala, kaj me moti, kaj se mi zdi primerno in kaj ne - če mu ne paše moja osebnost mu ni treba biti z menoj pa nej si najde eno poslušno gospodinjo.
* ne verjamem več stavku: ljudje se ne spreminjajo. Sama sem se. Res sem imela kruto šolo, ampak sem se. Tako, da ne bom verjela kolegici, ki pravi, moški so takšni in takšni, ne morejo si pomagati. Lepo te prosim, vsaka stvar je zavestna odločitev in to ni odvisno od spola.
* danes ne bo nič učenja. :cool: in ja vem, da si ne morem privoščiti frej dnevov...
* mi je prav smešno, kako večina bab misli - jaz sem pa drugačna! .. ma k... si :D
* včeraj sem gledala film the man who sued god in morm priznat res dober film, samo nad koncem sem malo razočarana.
* sem res težka :D
celjanar
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a celjanar »

najstnica napisal/-a:* mi je prav smešno, kako večina bab misli - jaz sem pa drugačna! .. ma k... si :D

-made my day :D
sanna
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a sanna »

slovenc79 napisal/-a:ne morem verjet da mam tok objav že :eek: a vidte zdaj kok vam moram skoz eno in isto razlagat :S

:D
Uporabniški avatar
rokerca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a rokerca »

celjanar napisal/-a:
najstnica napisal/-a:* mi je prav smešno, kako večina bab misli - jaz sem pa drugačna! .. ma k... si :D

enako :D
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

^^ itak, tako kot je postalo normalno da če je en f*kjen da govori da je temperamenten :D

-* grem gledat Diktatorja

-* jutri grem v svojo vojašnico na dan odprtih vrat videti moje kolege!!!!!!!!!! :) :)

-* bom objel vse, od prvega do zadnjega, bmk :D
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Dioniz »

najstnica napisal/-a:* sem res težka :D

shujšaj :)
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
celjanar
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a celjanar »

-danes pogledal par delov 3kamen od sonca :D epic obujat spomine :D
-zadnje čase se mi ne da več trenirat :? :cry:
-v nedeljo grem prvič igrat tenis (tenis se rima na penis..haha če še ne vete)
:lol:
-morska pica bi zdle pasala
-sm se spet spravu neki risat sam ni več take zagnanosti ko zadnjič in ne vem kdaj bom dokončal :mad:
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

rokerca napisal/-a:
celjanar napisal/-a:

enako :D

it's funny cuz it's true :D

ampak kar se pa moških tiče.. jaz sem pa RES drugačen :)
hej norci :)
Zaklenjeno