- bo to zdej eno dooolgo priznanje, ker mi je dolgčas in ne vem kaj bi sama s sabo, fitnes dns odpade, zunaj mi je preveč mraz, da bi šla na igrišče (pa tudi volje ni)...razmišljam pa da si bom trx skušala pripet na vrata sobe, če bo šlo, pa se bom malo razgibala, k lih cimre ni,
- obožujem kavo iz kafetiere, mmmm,
- sem še vedno čist navdušena nad sobotno poroko --> civilni obred je bil v krajinskem parku, na jasi ob vodi s spremljavo violine. Nato sta se mladoporočenca šla še slikat na most čez reko in v čolniček. ...nevem če se da sploh opisat z besedami ... pravljično. Nevesta je imela kratko oblekico, ženin pa obute allstarke in sta bla prav carska. Potem je pa žur bil razred zase, mešali so nam koktajle, bend je bil super, sploh nič tradicionalen - priredbe Tabu, Bon Jovi, Janis Joplin, Tine Turner, Pink, itd. V glavnem, velika večina nas je plesala kot na kakšnem koncertu.
- bi si mogoče omislila kakšnega fajn fanta. Od tistega, v katerega sem zagledana kot kaže nebo nič.
- upam, da se nas bo čimveč zbralo na obletnici valete
- komaj čakam, da en frend pride iz Nemčije. Se mi zdi, da je on kakor moje ogledalo in ne glede na to, koliko časa se ne vidiva, sva zmeraj čist sproščena ena z drugim in se zmeraj skupaj zabavava (zadnjič, ko je prespal pri meni, sva si vice govorila do jutra in se režala do onemoglosti kr nekim brezveznim hecom)
- si postavljam nov športni izziv do jeseni, pa se še odločam ali bo bil v smeri gibčnosti ali moči (ali oboje?),
- aja, pa shujšala sem. Opazim na oblekah. Hlače, ki sem jih kupla aprila so mi zdej prevelike.
- grem še posurfat za kakšen fajn "chick flick movie"