Priznam da..#17

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
najstnica
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a najstnica »

* mi je to bedno čudno jutro polepšal slovenc z zgornjim postom
* se imam res največ za učiti in razmišljam, če bi šla k mojmu, da ne bom poslušala kreganje doma :mad:
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

^^ a če se boš šla učit k tipu, pa misliš, da se boš kaj naučila? :D (jaz zase vem, da se ne bi naučila čist nič, če bi on zraven visel hehehe)

Priznam da:

- me jezi, ker še zdaj ne veva...
- ^^ baje bo danes popoldan zvedu
- imam spet tak čuden občutek, da nič ne bo s tega :?
- kr neki :evil:
najstnica
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a najstnica »

@v-e-s-n-a, od 8 do 17ih dela, tako da me res nihče nebi motil :D
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *QueenBitch* »

*sm kr pozabila na ta forum

*sm prvomajske preživela super, sicer večinoma v LJ ampak točno tko kt sm hotla, pa še ful sm bla pridna in prepleskala kuhinjo in prebarvala vse omarce
:D

*si enih scen od kolega/prjatla ne znam čist razložit, ne vem več kaj vzet za joke pa kaj resno misl...ah dobr se bo že razjasnl

*grem jutr na eno konferenco pa se mi prov nč ne da, še par dni nazaj sm se je pa veselila

*neki težko zaspim tale teden pol sm pa zjutr vsa nikakva

*komi čakam, da pridem domov in mi ni treba nikamor več, ker tele temperature so pa mal prehuda no
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a keepsake »

priznam da je piknik dekica daleč najbolj uporabna stvar v sezoni pomlad/poletje 2012 :fluffy:

mi je hudo dobr, kako si znava narest iz vsake (še tolk vsakdanje) situacije neki posebnga.

so vsi mimoidoči z velikimi očmi hodili mimo najine klopce sredi ljubljanskega nakupovalnega središča, kjer sva s prižgano svečko (ukradeno izpred portoroškega Cacaota) jedla mehiški take-away :D

me je sredi pomladi zasnežilo, sicer samo s tistimi belimi puhki mislimdaodTopola, ampak vseeno se je bilo kul valjati v belini.

imam še dva tedna časa do 6packov, drugače zgubim stavo. Ampak glede na njegov luštn trenuten šlavf, ne verjamem da bom jaz tista ki bo izgubila!

ugotavljam da je dan dosti lepši, če se začne s čajem! Prve stvari se že sušijo, tale trapast dež pa mi je danes zafrknil nabiranje bezga. Pa komaj čakam it nabirat materino dušico. Plan je tak, da si naredim zaloge za celo zimo :)

Sem dolžna knjižnici skorajda okroglih 80evrov, toliko v tolažbo vsem tistim, ki ste imeli ne dolgo nazaj debato o zamujanju z vračilom knjig
:roll: :? :D
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Uporabniški avatar
Miss N.
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Miss N. »

rokerca napisal/-a:*ne vem ali bi se smejala ali jokala - tip pri 28ih nabija Backstreet Boys-e in ma posterje po stenah od njih :? Ne morem se pretvarjati, da me ne moti :D

jao...

- sm s 1.majem na najvčeji firmi v SLO (beri Zavod za zaposlovanje) kot iskalec zaposlitve

- imama manj časa za določene stvari kot prej ko sem bila še zaposlena

- sm začela neki delat honorarno, pa je tega ful...se mi ni zdelo, da je tolko dela

- se najino "razmerje" suka v meni neznano smer in ne vem kako naj reagiram

- ^^tudi če ne bova nikoli skupaj, bo vedno imel posebno mesto v mojem življenju

- ^^mi ni vseeno :grosseaugen:

- me čaka konc meseca končno puljenje modrostnega - tistega, ki mi je polepšal prvomajske praznike, da sm bla cel teden doma in na antibiotikih...
Če ne moreš pomagati, nagajaj. Važno je sodelovati...
Uporabniški avatar
arianna87
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a arianna87 »

- bo to zdej eno dooolgo priznanje, ker mi je dolgčas in ne vem kaj bi sama s sabo, fitnes dns odpade, zunaj mi je preveč mraz, da bi šla na igrišče (pa tudi volje ni)...razmišljam pa da si bom trx skušala pripet na vrata sobe, če bo šlo, pa se bom malo razgibala, k lih cimre ni,
- obožujem kavo iz kafetiere, mmmm,
- sem še vedno čist navdušena nad sobotno poroko --> civilni obred je bil v krajinskem parku, na jasi ob vodi s spremljavo violine. Nato sta se mladoporočenca šla še slikat na most čez reko in v čolniček. ...nevem če se da sploh opisat z besedami ... pravljično. Nevesta je imela kratko oblekico, ženin pa obute allstarke in sta bla prav carska. Potem je pa žur bil razred zase, mešali so nam koktajle, bend je bil super, sploh nič tradicionalen - priredbe Tabu, Bon Jovi, Janis Joplin, Tine Turner, Pink, itd. V glavnem, velika večina nas je plesala kot na kakšnem koncertu. :D
- bi si mogoče omislila kakšnega fajn fanta. Od tistega, v katerega sem zagledana kot kaže nebo nič.
- upam, da se nas bo čimveč zbralo na obletnici valete :)
- komaj čakam, da en frend pride iz Nemčije. Se mi zdi, da je on kakor moje ogledalo in ne glede na to, koliko časa se ne vidiva, sva zmeraj čist sproščena ena z drugim in se zmeraj skupaj zabavava (zadnjič, ko je prespal pri meni, sva si vice govorila do jutra in se režala do onemoglosti kr nekim brezveznim hecom) :D
- si postavljam nov športni izziv do jeseni, pa se še odločam ali bo bil v smeri gibčnosti ali moči (ali oboje?),
- aja, pa shujšala sem. Opazim na oblekah. Hlače, ki sem jih kupla aprila so mi zdej prevelike.
- grem še posurfat za kakšen fajn "chick flick movie"
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

* da se nisem konkretno naspala že celo večnost
* da je to najboljši maj ever glede fešt :) totalen žur večkrat na teden :tanz: :tanz:
* da še nikol nisem bla tolk za vse študentske fešte, kot zdej, ko sem že skor prestara za njih
* da je bil včeraj večer izpovedi, kar je prebudila ravno prava količina alkohola
* da sem mam po eni strani zakon, po drugi sem pa fucked up! Misli mi begajo z enega konca na drugega, zmedenost na višku
* da težko priznam, ampak se veselim določenega dne julija :?
* da se ga nebi smela veselit in da se sprašujem kaj hudiča se bo zgodilo!
* da aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
* da se mi bo kar zmešalo od vseh misli v glavi :?
* da sem tud js vesela, da gredo kg dol prvič v življenju, namesto gor
* da obožujem tek in me srce boli dons, ker ne morem jit po mokrem tečt
* da si dejansko šele sedaj predstavljam živeti v Lj
* da bo jutr divje, že vidim; se moram naspat dons, da zdržim jutr res ogromnoooo dela
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Binko
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Binko »

- komaj čakam, da jo jutri vidim - 6 let je bilo dooooolgih....super punca je...sigurno se bova imeli fino
- tale maj je čisto nor, ogromno se dogaja..i like it :D
- obožujem svojo službo
- ne morem verjeti, da je moj šef....nekaj let nazaj sem ga gledala po tv...sicer ne prostovoljno, ampak...no, fajn šef je...sam telefon mu preveč zvoni
- cujne bodo...izlet bo...kako pa bo, bomo pa videli :cool:
- tekaški čevlji so tudi pripravljeni - odločena sem, da bom tekla, itak vedno :lol:
- še vedno ne vem, kaj si misli o meni...celo dotika se me že...čisto nedolžno....in bežno...ja, I LIKE HIM :hearts:
- mogoče se bo pa nekdo opogumil - slab ni, mogoče bi bilo zanimivo...
- še vedno upam, da mi uspe Sunrise Avenue videti v živo...
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a White_Widow »

*ne prebavljam več svojega šefa, zmeri bol me spravla ob živce, obnaša se kot, da sploh ni šef...največja fora pa je, da mu nihče drug ne upa nič rečt, razen mene. in potem on misli, da ga vsi spoštujejo in da dela on prav, jaz sem pa največji težak na svetu in nimam pojma..seveda nakoncu vse pomembne stvari opravim ravno jaz, jasno, kdo pa drug:roll: :mad: :mad:

*^^se mi bo glihkar zmešal v službi, ampak nevem, zakaj sploh še vztrajam tam? Kot, da me vso to negativno ozračje privlači :lol: sm kr jezna sama nase!!!

*je v igri še en tipček, ful me privlači, ampak začuda!!! ne sexualno..bomo vidli, kaj bo iz tega :D

*^^ se že veselim petka

*še teden, dva, pa jo vidim, po parih letih! komi čakam!!!
Uporabniški avatar
sweety87
Debatorica
Debatorica
Kraj: pod svobodnim soncem

Neprebrana objava Napisal/-a sweety87 »

*sem ful pridna bila zdaj popoldne, celo sobo sem si pospravila....kar je misija nemogoče zadnje dni :D
*mi je bila danes ena pohvala sodelavke zelo všeč, samo ne verjamem, da se bo iz tega kaj razpletlo, čeprav bi pa bilo lepo, ker rabim to...
*je moje počutje danes malo čudno, nekaj me zebe, čez 5 min mi je vroče, pijem čaj, vzela sem tableto, upam da kaj pomaga
*sem bila včeraj zvečer ful naspidirana, danes mi je pa vse dol padlo. ne vem zakaj imam taka nihanja, očitno tole vreme res grdo dela z mojim počutjem
*sem ugotovila, da je tip samo eno leto starejši od mene in zelo svetovljanski, sem dobila kar en rešepekt
*mi gredo določeni ljudje na jetra in ne sam na živce, poveš jim kje je tista stvar za katero sprašujejo, se naredijo tako neumne pa pravijo da ne vejo kje je to, greš z njimi, jim pokažeš stvar, ker to ni dosti dobro iščeš kot budala ene alternative a na koncu ti rečejo, ah saj ne bom kupil, saj sam malo gledam :motz:
"Life's a journey, not a destination."
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Nesanica »

slovenc79 napisal/-a:nesanica, kaj ko bi malo bolje spoznala človeka preden spiš z njim? :)

sej sm ga. Pred tem sva se videla trikrat, pa že od prej sem vedela dosti o njem. Sm zvedla vse o njegovi družini (mami, sestra, bratje), službenem lajfu, ampak ta del je pa spustu. :) Res pa je da nisem nameravala spati z njim, samo privlačen mi je bil pa ful.

priznam da sva se danes slišala in očitno mi tega ne namerava povedati. Tko da se bom mal igrala pa glumila pa da ga vidimo kako se bo poskusil izvleči... :) Je pa ful huuud tko da škoda.

priznam da sem končala prejšnje razmerje in da mi sedaj paše da se malo zamotim - četudi se spet igram z ognjem.
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a saarijarvi »

- Da je čudn dan
- Da sm bla dans že v dveh situacijah kjer sm mogla pokazat 'hrbtenico' in ne morem verjet, kako mi gre to včasih težko od rok.. Sem enostavno preveč flegma tip človeka, da bi iskala kocine v jajcu in se kregala zaradi malenkosti, ampak what can I do when ... when.. (nah let a kitten explain it...) :spin:
- Da mi je smešno, v kako klišejsko-predmestnem okolišu delam.. Vsako jutro najprej izveš kateri striček je moral v bolnico in kdo se je spet na glas kregal z ženo, največji misterij je pa nenadna slaba volja frizerke iz sosednje hiše.. ''Joj ne vem kaj je z njo zadnje čase? Pa vedno je bila pri volji za kakšno sočno? Grem stavit da jo fant vara! Al pa je zanosila. Ma ne, na igli je! Sej vidiš da se druži z uno iz..'' and so on..
- Da se bom očitno spet zanesla na svoj super-power z imenom 'do-it-all-at-once-the-night-before-due-date'
- Da sem zmartrana za umret in že cel dan mislim da je petek. Noč
Zadnjič spremenil saarijarvi, dne 16. Maj. 2012 18:53, skupaj popravljeno 1 krat.
darcy firth
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a darcy firth »

- da se po dolgem času spominjam, kaj sem sanjala…in bile so mirne sanje, kako sama sedim na plaži na otoku, kjer ima moja botra vikend…upam da bodo dogovori uspeli, ker me že pošteno vleče tja
- da je bil danes en tak miren zaspan dan, ki sem ga preživela temu primerno
- da mi trenutki samote veliko pomenijo, ura ko grem na sprehod, da sem enostavno sama…rada grem po daljši poti, kjer ni toliko hiš in se zdi kot da se je čas ustavil…in potem enostavno hodim in uživam v naravi…danes pač z dežnikom v roki…enim meditacija meni pa sprehod
- da me itak v vasi poznajo kot tisto, ki vsaki dan mašira
- da mi je super, ko začne mama govoriti kako zgodbo iz družinske zgodovine…in jo potem na veliko zaslišujem …je bilo marsikaj zanimivega hehe…podobno je pokojni deda pripovedoval njegove štorije…ponavadi so vsi pobegnili, ker ni bilo nobenemu za poslušat romanov…jaz pa sem enostavno uživala v teh zgodbicah in prav pogrešam to…te pripovedi pa pri mami niso pogoste in kot izbranko za poslušanje ponavadi izbere mene
- da toliko mirnosti kot jo doživljam v tem obdobju še nisem nikoli doživela oziroma je bilo tako dolgo nazaj da se ne spomnim
- da moram odpisat mejl kolegici s katero sva bolj kot ne v stiku preko maila…sem vesela, da je naletela na novo simpatijo in upam da končno najde srečo
- da v takih dnevih rada gledam kake filme z zgodovinsko vsebino…..danes bom verjetno gledala Moulin Rouge z čajem zavita v deko
kokica87
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a kokica87 »

- da imam en kup dela za faks, ampak se enostavno ne morem spraviti k delu
- da sem popolnoma razočarana nad njim. Za njegov rojstni dan sem mu povedala, da vse kar za svojega hočem je, da preživiva dan skupaj. Sploh sedaj ko se že en mesec zaradi njegove službe ful redko vidiva oziroma skoraj nič. A glej ga zlomka, jutri praznujem, njega pa ne bo naokrog. Še bol me razočara to, da tudi želje/namena ne pokaže, da bi rad prišel. Bolj ga skrbi, koliko ga doma pogrešajo (za delat - ker itak ga za kaj drugega starši sploh nimajo), ves ta mesec ko je zaradi službe odstoten.
- da pogrešam družinska praznovanja za rojstne dneve, kot smo jih včasih imeli... vsa družina celo popoldne na kupu, se zabavala, pogovarjala, sladkala s torto...zadnja leta je to postal le en izmed drugih dni.
- da sem se lotila "projekta" delo na sebi, in moram reči da mi uspeva... rezultati so pomoje še edina stvar, ki me v zadnjem času držijo pokonci
- da bo počasi študentskega življenja konec, zato bi si rada našla službo in se počasi osamsvojila
- ^^da zavidam prijateljici, ki to že doživlja
- da ga še vedno zelo pogrešam, vsak dan mislim nanj...in naj govorijo kar želijo, samo meni je pomenil svet...bil edini na katerega sem se lahko vedno obrnila...zato je bolečina v teh praznih, žalostnih dneh še toliko večja...
- da mi je odleglo se tu spovedati, zdaj pa šibam še na en sprehod in nujni potreben cigaret, potem pa se spravit za knjige.
Zaklenjeno