White_Widow napisal/-a:mene pa ful rajca, ko ma kdo kakšen zanimiv fetiš...(izvzeto bruhanje in sranje, to pa nikakor in nikoli)no sej sam zato si mi zanimiv, ker maš ta fetiš na pissing
Kakšen fetiš/-e imaš pa ti, White Widow?

dot napisal/-a:DonCarleone napisal/-a: A sem napisal, da so tovrstnji fetiši bolani, mogoče?
Da. (Pravilno bi bilo sicer bolni in tovrstni, ampak ok)
DonCarleone napisal/-a: Ne razumem kako lahko nekoga rajcajo, takšni bolani fetiši.
Svoj prispevek sem pa napisala popolnoma mirno in obrazloženo, ne vem, kje vidiš kakršnokoli živčnost, usmerjena sem proti njej in pozivam k strpnostiRazen smeškov, ki so zgolj za popestritev teksta. Kaj je normalno, je pa zelo težko opredeliti, eni pač radi končajo recimo z izlivom po obrazu partnerke, drugi pa na tak način, pa to ne pomeni, da bi jim bilo treba pomagati in predpisati drugačen način prakticiranja spolnega odnosa.
Če ti ni všeč (tudi meni ni), pač ne prakticiraš.
slovenc79 napisal/-a:kakor jaz razumem dona nima nič proti takim fetišem. ima pa proti temu da nekdo sploh ne more doživet orgazma brez (extremnega) izvajanja fetiša.
ampak se mi ne zdi da je tista ženska to resno mislila, don. sem prepričan da ji vseen lahko pride tudi brez tegaampak očitno ji je tok boljše to kot samo navaden sex da je kar tako rekla.
White_Widow napisal/-a:carrie_, fetiš na perilo, predvsem samostoječe najlonke, tudi dokolenke, pa vrtoglave petke. obožujem igranje vlog, torej različni kostumi.
rada pa mam tudi malo bol hard stvari, npr. dominanco nad nekomseveda pa obožujem tudi čisto navaden sex
slovenc79 napisal/-a:urin zdravega človeka je sterilen in NI škodljiv![]()