Priznam da..#17

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
sweety87
Debatorica
Debatorica
Kraj: pod svobodnim soncem

Neprebrana objava Napisal/-a sweety87 »

*že en teden delam in mislim, da se počasi šele privajam na to delo
*je na študentu pisalo da je to lažje fizično delo...... :eek: mislim, da ne, ker delo zahteva marsikaj drugega kot pa to, da je delo lažje
*mislim, da bom še shujšala tukaj, sicer pa to ne bi bilo nič slabega :D
*ima pa to delo eno pomanjkljivost in sicer to, da moram cel dan stat in da imam muskelfiber in na vsakem podplatu po 3 žulje, kar pomeni, da vsak dan namakam svoje nožice v lavorju vroče vode in da imam celo kolekcijo krem, ki pa bolj slabo pomagajo proti mojim tegobam :( upam, da bo kmalu bolje
*mi je en tip v službi všeč :D ampak samo kot sodelavec in nič več, ker zaradi dosedanjih izkušenj ne upam pričakovati nič drugega, poleg tega pa tudi ne vem ali je samski ali ne, samo tisti njegovi pomežiki in kakšne zajebancije mi prav polepšajo službo :)
*mi paše tale dež ampak še raje imam pa sonce, ker se mi ne da z marelo skakat čez celo Ljubljano, da ne govorimo o tem, da so nekateri vozniki zelo neodgovorni in po največjih lužah peljejo kot da jim za ritjo gori
*mi gre na živce sestra z njenimi problemi! Ne maram jamranja! Sploh pa ne zdaj. Sicer pa sama je vedla v kaj se spušča, bi pa prej mislila. Vsak mora odgovarjat za svoja dejanja. :!:
"Life's a journey, not a destination."
sarimari
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a sarimari »

-da razmišljam, če bi se spravila na razgovor, glede na to, da je delo v proizvodnji, da je delo pasje, ampak relativno dobro plačano
-da ma moj danes RD :)
-da mi ni ušeč tale dež
-da se me loteva lenitis
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

Priznam da:

- je blo super bit spet doma čez vikend in klepetat po dolgem in po čez o tem in onem s prijatelji in familijo :D
- je blo včeraj zvečer ohhhhhh :love:
- kljub vsemu še ni vse razrešeno...in sem še vedno slabe volje, ker vem, da bo spet vse narobe teklo...
Uporabniški avatar
Rollin #3
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Izola

Neprebrana objava Napisal/-a Rollin #3 »

> da polnim baterije vseh moznih gadgetov, ker so crknili in ne morem niti jest brez telefona
> da ene pol ure bom pocakala
> da je pol ure lih toliko časa da ne veš kam bi se dal
> da ja lahko bi kaj sčistla ali podobno ma se mi neda
> pa saj ni neki ful umazano
> aja vem kaj bom :D
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a somebody »

Priznam da:

+ sem se odločila, da bom namesto pomišljajev pri navajanju priznanj uporabljala pluske (+), da bo vsaj nekaj pozitivnega v mojem življenju
+ me vse spravi v jok; nazadnje email od prfoksa, ker mi nekaj zapleta z enim podpisom za izmenjavo
+ imam dejansko že tolko težav s to izmenjavo, da me je že minilo, da bi šla
+ se moram učit za izpit, ki ga imam ta teden, ampak se sploh ne morem ker imam skoz nekaj drugega v glavi
+ ne vem kaj naj naredim z njim
darcy firth
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a darcy firth »

- da sem zelo dolgo čakala na rezultate enega izpita …in mi je spodletelo…žal ni drugega kot da nadaljujem se potrudim, se še bolj naučim in upam, da se mi uspe naučiti pravi čas in da ne odobrijo prehitro naslednjega roka
-da mi je uspelo prebrati do konca prvo izmed knjig…naredila sem si označbe pomembnih citatov in nalog za izboljšanje samozavesti…zdaj si jih prepišem v za to namenjen zvezek, da mi bo to neko vodilo…in potem naslednja knjiga
-da vso to razmišljanje o sebi, analiziranje in dopust me je pripeljal do tega da drugače gledam na stvari, da spet uživam v stvareh, ki so zame postale rutina in imam ponovno željo odkrivat nove stvari…in ja je drugačen občutek v meni……pozitiven
-da sem se dogovorila za nekaj knjig preko Bolhe, zdaj upam da bo vse ok in da preostanek knjig iz zbirke naročim preko kolegice z Amazona …me bo tak način prišel veliko bolj poceni kot pa če bi naročila ves komplet
-da gremo veselo naprej z ponovnim učenjem…se mi ne da …ampak kar je treba je treba
AtomicKitty
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a AtomicKitty »

nisem več to kar sem bila in pogrešam tisti občutek, ko sem bila res srečna
Uporabniški avatar
sweety87
Debatorica
Debatorica
Kraj: pod svobodnim soncem

Neprebrana objava Napisal/-a sweety87 »

*sem imela danes malo 'daljši' pogovor z njim in je res faca :D
"Life's a journey, not a destination."
Uporabniški avatar
DuL_
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a DuL_ »

- da avgusta dobim še enga nečaka :oops:
- da se eni res tupi v glavo...kaj jim ni jasno :mad: . Ne morjo govrit,da bi mogli odrasli ljudje prenehat jest meso!
- da bi mogli po njenem ukint vse kioske,ki majo meso :eek: .
- da se ma za ljubetljico živali. A činčile pa lahko ubijajo,kr so pač podgane :roll:
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

* da me zanima kje me je buubbika vidla, in kdaj :D kero letališče? :D
* da sem lena in se morm zrihtat za žur nazaj :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
najstnica
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a najstnica »

* mami me živcira, ker morm poslušat njene probleme, kej druzga kot jamrat pa itq ne zna - poj se pa sprašuje, zakaj se nočem pogovarjat z njo :(
katy.
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a katy. »

- ma ne da se mi učit več niti besede za to neumno šolo

- kak se mi maščuje vsak trenutek, ko sem se mela lepo

- je par oseb na tem forumu tak zanimivih za brat, da me prav prisilijo k razmišljanju
celjanar
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a celjanar »

katy. napisal/-a:- ma ne da se mi učit več niti besede za to neumno šolo
razmišljanju

..že par let mislim isto :cool:

-z mamo sma se danes spet skregala, skos sama išče težave
-sem čist zaspan in uničen od današnjega treninga
-bo do konc leta še zelo napeto in upam da mi rata
-prejle sem eno uro iskal nekaj sladkega po stanovanju..neuspešno..do trgovine ki je 3 minute stran pa sem prelen da bi šel :lol:
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a somebody »

- samo še par stvari ponovim in grem spat
- jutri bo dan D: v bistvu komaj čakam da bo, upam da hitro mine in čimbolj ugodno zame. lahko bo super dan, pol-pol ali pa totalno zanič. upam na prvo...
Uporabniški avatar
haylee
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a haylee »

celjanar napisal/-a:-prejle sem eno uro iskal nekaj sladkega po stanovanju..neuspešno..do trgovine ki je 3 minute stran pa sem prelen da bi šel :lol:

* Mene to čist razkur in čeprov živim sama grem šestkrat pogledat v omaro, če res nism kej spregledala - in pol se iz obupa lotm meda po žlici :D
* Da sm neki čudno dobre volje zadnje dni, kar tako, brez razloga. Clo novica, da me bo popravilo mojga laptopka, ki sem ga čez viknd polila (idiot, zravn računalnika se NE je! :motz:), stal nakupa očal na moji wish listi, ni neki zlo pokvarl mojga razpoloženja.
* Da sm že drugi mesec redno zaposleno dete in zaenkrat ful uživam. Branje takšnih in drugačnih domišljiskih zgodbic s kriminalno vsebino je bolš kot kera kol nadaljevanka. :D
* Life is good :cool:
He wants to say "I love you" but keeps it to "goodnight" - because love will mean some falling and she's afraid of heights.
Zaklenjeno