Spletne trgovine

Novosti, trendi...
Odgovori
Uporabniški avatar
rokerca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a rokerca »

Jaz mam eno vprašanj glede Asosa in številk. Recimo naročila bi tole:

http://www.asos.com/ASOS/ASOS-Summer-Dr ... &clr=White

Nimam pojma katero številko bi izbrala, ker sem v pasu 67 cm v prsih pa 93. :? To je 10 ali 12?
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

^^nič pametnega ti ne znam povedat glede njihovih številk, bi pa tole dodala: glede na to, da je mene "en mal" več :D in se občasno v kšno 12-ko uspem stlačit (ne, ni za ven, vem da ni okusno), bi ti jz priporočala manjšo številko. In pa dobro prebrat kako je z vračilom (bojda so načeloma zelo prijazni in sodelujejo).
Uporabniški avatar
rokerca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Hvala, sem se za 10ko odločila, upam, da bo prav :)
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
*LittleBug*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a *LittleBug* »

Mene pa zanima kakšne številke ima Asos? Recimo je 34 res 34? Kako je s tem, če mi lahko katera napiše, kakšna so odstopanja, in pa čas dostave
...Look but dont touch
Touch but dont taste
Taste but dont swallow...
klea_zvezdica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a klea_zvezdica »

Hey punce,

ok glede ASOS-a in njegovih številk. Moja sestra je kupila oblekco, zmerla se je od glave do pet, kupila številko, ki je mela napisane točn take centimetre, ampak ji je bla nakonc FUUUUL prevelika. Za eno številko sigurno, mogoče clo za dve.

Tko da res priporočam, da kupite MANJŠO številko!!

Sicer pa je brez problema vrnila oblekco (je vidla tud da ji sploh ne paše), in so vrnili denar. V roku 10ih dni je blo vse poštimano.

Pa pošiljajo tut ful hitr, plačilo brez problema... fino majo zrihtan.
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a CaliLove* »

ASOS prodaja vec razlicnih znamk, tako da je nemogoce, da bi te mere tocno ustrezale vsaki znamki, ker vemo, da so od znamke do znamke razlike. Tako da so tiste tabele bolj za orientacijo, isto velja tudi za cevlje.
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a dot »

^^ Se strinjam :ja: Ne moreš avtomatično vedeti za vsako oblačilo, npr. Vero Moda ima svoje velikosti (te lahko vsaj v živo preveriš v kakšni trgovini pri nas), MSGM svoje, kakšna druga firma, ki jo še ponujajo na ASOSu, pa pač svoje :D
Uporabniški avatar
rokerca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Ampak tisti "size guide" pa verjetno velja za oblačila znamke ASOS? Vsaj tako si jaz razlagam.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a dot »

^^ Sicer nikoli še nisem naročala tam, sem šla pa prejle pokukat... hm, ne, pomoje je pri vseh firmah enaka razpredelnica (imaš pri vsakem kosu zraven), kaže ti pa itak samo pretvorbe različnih konfekcijskih številk v različnih državah in splošne napotke za merjenje :) Se pravi, evropska 34 je angleška 6 ali ameriška 2 itd.... ampak potem je pa pri vsaki firmi lahko malo odstopanj, npr. nekje je 34ka manjša kot kje drugje.

Možno pa, da so tudi pri vsakem oblačilu zraven konkretne mere, nisem se tok poglabljala, sem hotela samo poudarit, da ni mogoče reči avtomatično, ali so na ASOSu majhne ali velike cifre, ker je to spletna trgovina z različnimi firmami :)
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

River Island ima do jutri, polnoči zastonj poštnino :wink:

Mene že mika :?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
napolitankicaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a napolitankicaa »

spletna trgovina, prek katere lahko prek spletne kamerce probaš in potem tudi kupiš očala je http://www.cyou.si :)
Fatalna
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Fatalna »

kok noro dobra fora :D
pupika123
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a pupika123 »

http://www.sammydress.com/ tukaj prodajajo zelo poceni stvari. sem vidla že marsikatero identično oblekico ali pripomoček na kakšni slovenski strani, kjer cena vsaj 5x višja.
popotnica333
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a popotnica333 »

Ima mogoče katera izkušnje z spletno stranjo new look? Pri nakupu pridem do točke, ko morem vpisat student number, kaj naj bi bilo to? Mogoče katera ve v kolikšnem času dobiš stvari? :)
Uporabniški avatar
donna.
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a donna. »

Pozdravljene!
Imam eno vprašanje glede spletnega kupovanja. S spletnim nakupovanjem takorekoč nimam izkušenj in večkrat sem že hotela kaj kupiti na različnih straneh hot so ebay, asos in podobni, vendar vedno se mi zatakne pri plačilu s kartico, ki mi prepreči nakup. Natančneje, ko pridem do izpolnitve Secure Code, ki pa je moja kartica (maestro) nima. Zanima me, kako torej opravim nakup, ali z navadno kartico maestro gre ali bi si mogla omisliti novo?

Najlepša hvala! :)
Odgovori