Seks za denar? Da ali ne?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

Ali ste že sexali za denar?

Da
24
5%
Ne, niti nikoli ne bom
370
81%
Ne, vendar želim poskusiti
60
13%

Skupaj glasov: 454

Uporabniški avatar
rokerca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a rokerca »

Slovenc, ko si boš ti našel punco in jo obdržal, ti placam pico. :D
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 10:31, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Tananda
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tananda »

slovenc79 napisal/-a:zlaže se že lahko.. ampak če si previden ne padeš v tako past. na besedo že ne verjamem.

Daj, prosim, razloži, kako ne boš padel v tako "past" in kako boš preveril tisto, česar na besedo ne verjameš. :D
Because I can.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

^^to pa še mene zanima :) ker drugega kot verjeti na besedo skoraj ne moreš (razen če posežeš po kakšnih drastičnih ukrepih ala zasebni detektiv, ki pobrska po preteklosti, al nekaj :D )
The world is as you are.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a s0nckic4 »

slovenc, res mi ni jasno kaj tako obsesiraš glede skurbanih žensk. a ti dejansko misliš vsako potencialno najprej po št. tipov vprašat?

mene od 20 leta naprej ni tega noben tip več vplašal. (niti jaz njega.)
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

preprosto. značaj kurbe resnega tipa se razlikuje v marsičem drugem kot samo glede sexa. zato se niti ne bi ujela.

jaz sem za to da najprej nekoga dobro spoznam preden mu karkoli zaupam (to je en izmed problemov zakaj mi je tok težko v živo najt punco) in nemogoče je da bo lahko v čisto vsaki malenkosti to skrila.

če bi me ena prizadela in me izkoristila za nvm, ramo za jokat pri prebolevanju bivšega ali neko obdobje umirjenega lajfa med kurbirsko kariero, bi precej trpel.

se hitro navežem, tko da o tem da bi se znorel ne razmišljam.. zato sem raj previden na koga se navežem.

sonckica, zato se obsesiram ker je to dans neki kao "modernega" in se to kar naprje spodbuja. da se fukari kar naprej, zahteva vedn več in boljše itd.. ZATO. ker je danes povsod prepričanje da je biti pošten, lojalen, resen brezveze in neumno.. ta kapitalistična miselnost, zgrabi čim več, izkoristi čim več in uživaj kakor se le da. in pol človek ni več sposoben imet resne zveze, ker je iz takega razvajenega lajfa skoraj nemogoče prit v zvezo kjer si omejen an 1ga partnerja in tisto kar ti samo on nudi. folk se vsega takoj naveliča..
hej norci :)
pohorc
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a pohorc »

Samo to ti rečem.. Pazi, ker ravno največji kao sončki znajo bit največje pr*****. Ampak jaz upam, da vsakega enkrat sreča pamet, čeprav pravijo da "kurva ostane kurva" (za tipe velja enako), in da imamo pač različna obdobja v življenju. Je pa res, da lahko tisti, ki so varali in na veliko menjali partnerje, kasneje lažje podležejo kakšni skušnjavi, tudi če so poročeni. IMHO
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

seveda, previden je treba vedno bit :)

pamet že sreča take punce, sam kdaj, je problem.. saj se vidi koliko punc je tam pri 30ih samskih, morda še z otrokom, katerih fotr je neznani jebač ali pa tak ki je punco pretepal in se je ločila šele po dolgem času (ali pa je tip tak kasneje postal, seveda niso sam punce vedno krive, da me ne bi kdo zdaj neki obtoževal)

pa še tole, za ženska naj bi rodila pred 35im letom, tako da gre bolj na knap tole.. ogromn je žensk ki so prej govorile "eh nam otroka mela bom raje uživala", potem jim je pa žal, pri 40ih.. ko si enkrat star in ne več tako privlačen kot prej se ne da več uživat, zdaj pa, ali dojameš to takrat ko je že prepozno, ali pa takrat ko je še čas..
Heruur
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Heruur »

slovenc79 napisal/-a:preprosto. značaj kurbe resnega tipa se razlikuje v marsičem drugem kot samo glede sexa. zato se niti ne bi ujela.

Daj, naredi nam uslugo, pa na kratko opiši:

Značaj resnega tipa
Značaj resne punce
Značaj radodajke
Značaj radovzemca

Ker me pa res firbec matra zdaj xD
Uporabniški avatar
*cukrr*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *cukrr* »

Ne, ne in NE! :)
Zadnjič spremenil *cukrr*, dne 05. Maj. 2012 19:31, skupaj popravljeno 1 krat.
Tu es dans toutes mes pensées.*
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

ne da se tipu človeka določit značaja. lahko pa po značaju prepoznaš tip človeka :)

mogoče sem mal preozko pogledal, značaj.. šteje tudi obnašanje, pogled na prihodnost, stil življenja, pogledi na določene stvari, osebna prepričanja itd..

npr. ena ki mi bo rekla "vse je treba probat in vedno uživat, ker je edina pomembna lastna sreča" že ne bo šlo..
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a s0nckic4 »

^ampak a veš, folk ni neumen in ve, kaj mora reči in česa se ne sme reči na prvih zmenkih. zato pa prva pol leta razmerje ni lih realno, ker je vse preveč sfejkano še. potem boš pa tako že preveč 'zaljubljen' in navezan in ti bo bolj pomembno kakšna je oseba sedaj kot pa kakšna je bila pred nekaj leti. človek osebnostno raste in se razvija in tudi spreminja prioritete.

si govoril, da nočeš ženske, ki se bo najprej okoli gonila, potem se bo pa odločila, da bi imela poštenega fanta. in da hočeš žensko, ki je takšno gonjenje okoli in pehanje za vedno boljšim ne zanima. nevem kako boš ločil ti dve ženski, ki imata popolnoma različno preteklost, a isti cilj v prihodnosti - prijaznega poštenega fanta?

če boš popvprašal o preteklosti, ti nobena (res redkokatera) ne bo šla razlagat da je podrla pol mesta. in če boš (hipotetično) izbral the slutty one in boš po več skupnih letih in morda celo otroku izvedel, da je pa njena cifra 15 in ne 3... itak ti bo rekla, da si se ji zdel pravi zanjo in da ne bi nikoli bila skupaj in tako srečna kot sta, če bi ti povedala resnico, bla bla bla.
a jo boš kar nagnal (prasico skurbano lažnivo)? dvomim...

je res, da je v sloveniji težje prikriti lastno preteklost, ker se pač "vsi med seboj poznamo." ti res privoščim eno tako, po tvojih merilih.
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

najbrž ne bi mogel. ampak če bom le zmogel jo bom, kar s takim človekom ki ti niti resnice ne more povedat ne morem bit.. kaj bi ti čutila ob človeku za katerega izveš da se ti je zlagal samo da te je koristil X let? potem pa, ko bi ocenil da je že zadosti dolgo pa povedal da je bil prej največji kurbir?

dobro 15 tipov.. to ni ravno kurbanje. ali je bila dalj časa z enim, ali pa je zelo kratko trajalo to. sam da bi se dejsnako dol dala s pol mesta pa res ne.

a misliš da edino njena beseda velja? jaz ne mislim spoznati smao nje, ampak celo njeno življenje, se pravi tudi njeno družino, bližnje prijatelje itd.. in če npr. od familije izvem da je vsako noč pijana zjutraj brez hlačk domov prišla in mi njeni prijatelji povejo kako se je z vsemi tam zalizvala, bom 2krat premislil preden ji bom na besedo verjel.

itak pa, "nočem govorit o tem" že tako ni moj tip človeka.. jaz pač hočem poznat svojo punco, še preden je moja punca.
Heruur
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Heruur »

Duuude, pa ti imaš kakega prijatelja sploh? A res misliš, da bodo njena familija in prijatelji šli tipu, s katerim bi ona hotela ostati for good šli razlagat umazane detajle iz njene preteklosti? :roll:

In spet ne razumeš. Ne gre se za to, da bi ti lagala, ker bi te hotela izkoriščati X let. Gre se za to, da bo hitro pogruntala tvojo mentaliteto in če bo še zmeraj hotela ostati s tabo, ti pač ne bo povedala teh detajlov. Ne zato, da te izkoristi, ampak zato, ker te bo imela rada in te ne bo hotela izgubiti.

Also, pri koliko tipih se zate začne kurbanje? Pa da bo lažje, najbolje da izraziš številko v tičih/annum xD
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 10:31, skupaj popravljeno 1 krat.
Odgovori