Klepetalnica #115
-
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
- Led Zeppelin
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
celulit se ji že nabira. in salo. samo to sem rekla. a boste čist poživčkale s tem celulitom? oh, ta ženska ogroženost in nesamozavest... zadihajte. vdih, izdih. če ne pomaga pojdite laufat. vzelo vam bo 5 min, več za prvič ne boste zmogle. in pol stopnjujte. čez tri mesece vas bo minila jeza na vsako temo o celulitu.
Sori, jas tečem vsak dan pol ure pa men je to dovolj. In vidim pri sebi kakšno postavo imam in je nebi nikdar menjala za same mišice. Takšna je verjetno tvoja postava- same mišice, nič jošk ipd. Jas tečem za sprostitev, delam vaje za trebuh, sam ne pretiravam. In mam še zmeraj celulit na stegnih. Sicer se ne vidi, pa vseeno..
In verjemi, sem precej samozavestna.
Dovolj da drugim ženskam ne govorim kako se jim že celulit dela pa kako se jim špeh nabira.

How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
celulit, ki se ne vidi. waw, to bi pa še jaz mela! dajte se poslušat kaj kvasite. meni je vseeno kaj delaš ti zase in kaj ne delaš. te tudi nisem vprašala, ne vem kaj mi to govoriš.
tole je forum in ne real life. lahko povem, kar mislim, dotičnih oseb ne poznam.
(jamrat in ne delat nič je ful fajn. in pol uporabljat obrambne mehanizne ala "jaz sem si the best". "kaj je s tabo narobe, kje vidiš ti debelo žensko?" "daj sliko gor!" "ti nimaš jošk" "ti si misliš da si popolna" ... kdo je zdaj tu nor? jaz, ki sem pač ninčo nekaj vprašala, ker me je zanimalo, ali sto ostalih, ki se čutite po ne vem keri logiki osebno napadene in se namesto z argumenti odzovete tako, da meni prtite zadeve? ne vem kaj skušate doseči?)
tole je forum in ne real life. lahko povem, kar mislim, dotičnih oseb ne poznam.
(jamrat in ne delat nič je ful fajn. in pol uporabljat obrambne mehanizne ala "jaz sem si the best". "kaj je s tabo narobe, kje vidiš ti debelo žensko?" "daj sliko gor!" "ti nimaš jošk" "ti si misliš da si popolna" ... kdo je zdaj tu nor? jaz, ki sem pač ninčo nekaj vprašala, ker me je zanimalo, ali sto ostalih, ki se čutite po ne vem keri logiki osebno napadene in se namesto z argumenti odzovete tako, da meni prtite zadeve? ne vem kaj skušate doseči?)
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Če pa ti govoriš, kako naj laufati začnemo pa nevem kaj mutiš tu..
Ja celulit, ki se ne vidi, sej veš če kožo stisneš potem se pa vidi. Aja ne veš, ker je tvoja postava popolna. Ti si začela napadat.
Tebe tudi Ninča ni vprašala, ej kakšna se ti zdi moja postava? Pa si začela na velko kritizirat. Sam to očitno tebi ni kritika ker si jo lepo dobronamerno opozorila
Nihče ne jamra, pa spet mutiš kao ¨jamrat pa ne delat nič¨ . Sej to ti pravim, ni tako. Ma dej se bom jas s tabo ukvarjala.
Ja celulit, ki se ne vidi, sej veš če kožo stisneš potem se pa vidi. Aja ne veš, ker je tvoja postava popolna. Ti si začela napadat.
Tebe tudi Ninča ni vprašala, ej kakšna se ti zdi moja postava? Pa si začela na velko kritizirat. Sam to očitno tebi ni kritika ker si jo lepo dobronamerno opozorila

Nihče ne jamra, pa spet mutiš kao ¨jamrat pa ne delat nič¨ . Sej to ti pravim, ni tako. Ma dej se bom jas s tabo ukvarjala.
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.