Seks za denar? Da ali ne?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

Ali ste že sexali za denar?

Da
24
5%
Ne, niti nikoli ne bom
370
81%
Ne, vendar želim poskusiti
60
13%

Skupaj glasov: 454

pohorc
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a pohorc »

Zakaj? Zame je to izgovor, če se punca opravičuje s takšnimi "argumenti". Nihče ji ne krati pravice do osebnega mišljenja, niti ji ga ne mislim spreminjati. Ti si pa filozofinja, ni kaj. :)
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a dot »

Lol, in smo spet pri 'opravičevanju'. To ti hočem dopovedat, da se nihče ni dolžan opravičevat / izgovarjat nikomur za svoje ravnanje (če s tem ne škoduje drugim, seveda) :) Jaz osebno pa npr. ne odobravam spolnih odnosov brez kondoma (saj veš, pravijo, da spiš hkrati s toliko osebami, s kolikor osebami je ta oseba nezaščiteno spala prej, torej se izpostavljaš vsem potencialnim okužbam, četudi niso vidne navzven.. tud testiranje ne pokaže vsega, sploh pri moških) - pa ne bom zato tebi govorila, da se ne izgovarjaj in opravičuj svojih preferenc s tem, da čez plastiko ne čutiš dovolj :wink: . Vsak po svoje pač, ni treba opravičevat svojih navad drugim. In ne, to nima nobene zveze s filozofijo, to naj bi bilo osnovno življenjsko dejstvo; škoda, da veliko ljudi tega še vedno ne upošteva, zato pa imamo toliko predsodkov in nestrpnosti po svetu :)
browneyes
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a browneyes »

to tudi jaz opažam pri tipih (vsaj tistih,ki dobro zgledajo), da pogrešajo nedostopnost pri ženskah oz. to fazo spoznavanja in zmenkov, da se jim ženske preveč mečejo v naročje in gredo po 5ih minutah z njimi sexat. zadnjič sem enega spraševala, da koliko časa mu ženska ne bi smela dat, da bi hodil z njo. pa je rekel da pol leta. tip 34 let star. pol leta, kot da sem še devica. on bi seveda ta čas natepaval druge, jaz bi jo mogla pa tiščat skupaj, da ga ulovim v zvezo.

zato so me tudi začeli odbijati taki preveč zaželjeni tipi, ker bi enostavno morala igrati ledeno kraljico fulll časa, da bi me sploh spoštovali in ne zavrgli po enem sexu, ker itak se jim vrže na pladenj vsak petek in soboto druga. v resnici mi delujejo taki moški polni nekih kompleksov in ni jih malo ki v poznih dvajsetih končajo resno zvezo, ker so enostavno zafrustrirani, da so jih premalo podrli.

ženske pa po drugi strani vedno bolj svodobno razmišljajo in sex jemljejo kot nekaj enostavnega. kar je na nek način dobro. problem je, da se ženski s takim obnašanjem v tem šovinističnem svetu kmalu zaprejo vse poti, za moškim pa se še vedno meče 100 bab za eno noč in za resno zvezo se lahko odloči, kadarkoli se tega naveliča.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

^Ne vem, kdo te sili, da noriš za tipi, za katerimi se meče 100 bab, najdi si enega normalnega pubeca, za katerim se ne meče 100 bab in bo znal cenit tvojo pozornost in bosta imela normalno razmerje, brez igračkanj, kot je igranje ledene kraljice, čakanje na seks in podobne bolane fore.

Imam občutek, da opazuješ samo tistih par % najbolj iskanih "jebachev" in pol delaš iz tega zaključek o tipih nasplošno.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 10:33, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Akvamarin »

Struca jaz razumem kaj hoces povedati, sam tudi odskodnine niso jih zmislili za dzabe. Pac eno denarno nadomestilo, ki jo prejme oskodovanec za pretrpljene telesne in psihicne bolecine, pretpljene neprijetnosti in strah.

Se cist strinjam, da denar nikoli in nikoli ne more biti enakopravno nadomestilo za pretrpljene skode, ampak vsaj se obrnes s tistim denarjem k strokovnjaku, ki ti lahko pomaga pri premaganju dolocene tezave.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 10:32, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a s0nckic4 »

browneyes napisal/-a:a je tebe kdo kdaj poseksal kot da si prostitutka?
(ne govorim tukaj o odnosu po sexu in o tem, da ni potem zveze)
če te ni, potem ne razumeš potrebe po denarni protiuslugi.

očitno jaz ne razumem kaj pomeni poseksati nekoga kot prostitutko. če to pomeni 'izkoristiti' tvoja čustva in ti potem povedati, da je to vse kar boš dobila od njega? - potem seveda. mislim da ima večina žensk takšno izkušnjo. in to takrat, ko sem seks še enačila z ljubeznijo/zaljubljenostjo in sem mislila, da bom s seksom z njim dosegla, da se bo tudi on zaljubil vame (če se že ni). seveda pa svojo ljubezen do partnerja izrazim tudi s tem, da želim seksat z njim - ampak to izrazim tudi s tem, da mu npr. skuham večerjo, pripravim presenečenje, čoham po hrbtu med gledanjem tv ipd.

a bi bila tudi tako jezna, če bi fanta peljala na večerjo, po večerji bi te pa friendzonal? pa je za ženske tako početje izjemno sprejemljivo in se tudi v veliki meri izvaja. a potem plačaš fantu, ki te vabi na pijačo z namenom, da se bo iz tega kaj več razvilo, pa je tebi samo do občasnega druženja z njim? a to pa ni izkoriščanje in zavajanje? model je bil čustvena prostitutka, te poslušal in prenašal, pa niti za seksat ni dobil!?
Zadnjič spremenil s0nckic4, dne 02. Maj. 2012 12:29, skupaj popravljeno 1 krat.
Vsak raj ima svojo kačo.
Heruur
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Heruur »

sirova štručka napisal/-a:Kaj pa hčera, sestrca, mama, teh recimo ne izbiraš sam. Bi jim dal roko, če bi se znašle, bile pametne in šle nudit spolne usluge za denar ali bi raje videl, da bi delale za minimalno plačo?

Ne bi jim čestital za nobeno od teh dveh izbir.

A bi raje dala roko sestri, ki bi se vsak vikend dala dol z 2-3 različnimi tipi za par koktejlov, po možnosti pijana in brez zaščite na WCju v KMŠju, ali taki, ki se da dol z 2-3 tipi na teden v normalnem stanovanju, z zaščito in trezna ter za te 2-3 ure dela pokasira recimo 200 € na teden?

Če bi folk racionalno razmišljal, bi doumel, da je v očeh raje itak vsaka ženska, ki preseže neko število tičev, slut, pa če za to kasira ali ne :P
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

vse to keri so zaželjeni tipi, keri ne, kdo bo hladen kdo ne in te igrice so čisto nasprotje od resnosti in zrelosti. to če hočeš resno zvezo, iščeš takega ki ti je všeč, ne pa da gledaš na to..

uglavnem, tako kot je džeki rekel. in to dela ogromn punc, tako napako. se mi zdi, nekak hočejo resnega tipa, sam vseeno prevlada tista želja po norenju, mladosti.. ubistvu se hočejo znoret ampak samo z enim tipom. kaj se pa potem zgodi je pa jasno..
hej norci :)
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a s0nckic4 »

Heruur napisal/-a:Če bi folk racionalno razmišljal, bi doumel, da je v očeh raje itak vsaka ženska, ki preseže neko število tičev, slut, pa če za to kasira ali ne :P

dobra!
Vsak raj ima svojo kačo.
browneyes
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a browneyes »

a tebe tvoj fant na isti način posexa kot en tip za eno noč al ff?
govorim o sexu, pri katerem čutiš, da je tip totalno distanciran, sexa kot robot, kot bi delal sklece na tebi, mehansko, noče te pogledati v oči, ampak gleda v zid ali miži, noče te lizati spodaj, itd. in ti potem po možnosti še teži, da kako to, da ti ne pride. če slučajno prespiš pri takem tipu (a ponavadi se tega izogibajo), se drugo jutro obnaša do tebe kot da si največji drek, raje gleda stran oz. drka telefon in noče te niti kušnit. če se ga slučjano dotakneš na kak intimen način, ti da tak občutek, kot da si prestopila neko mejo in da si pomešala stvari.

drugače pa se ne pustim vabit na večerje in v kino, če me tip ne zanima. mu že preko sms povem, da nima smisla da se trudi.
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a White_Widow »

slovenc

pa povej mi, koliko tipov si ti imela ki so gledali na tvojo denarnico bolj kot nate?

veliko več, kot misliš. danes je tega ogromno, da se tip nalep na žensko zaad keša- ma se ti sanja ne, kok.

ja a ni u vezo treba po tvoje tut to, da je zadovolj(e)na tako ženska, kot moški, tudi s sexom, s tem celo največ, in posledica tega, da si zadovoljen, je tudi, da imaš partnerja rad (oz. še raje)

pohorc, nevem, kaj si hotu sploh povedat z začetnim obreganjem v moj post, saj nikjer nisem napisala, da sem kurba, in da mi more kdo plačat. sem sam napisala svojo izkušnjo.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

slut je. če pa še kasira je pa še materialistka obenem :)

me zanima, prostitutka ki si potem najde enega bedaka ki jo dejansko sprejema za resno zvezo, če ob sexu razmišlja kako škoda je, vse to delo pa nič ne bom zaslužila.. dvomim da taka ženska sploh še uživa v sexu. ali ljubezni.
hej norci :)
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Akvamarin »

Struca jaz imam v mislih ljudi, ki so pretrpleli skodo. Lepo je ce sta moski in zenska dovolj iskrena in se odkrito pogovorita o odnosu. Razlicna zavajanja in nategovanja, ki vodijo sam k uresnicevanju enostranskega cilja, se mi zdijo skrajno ne fer.

Nazalost, je vse vec tipov, ki dajejo zenski obcutek, da se prodaja.

.
Odgovori