*Abby** napisal/-a:Živjo,
Jaz sem ob tem razočarana, ker bi pričakovala, da bo tudi on želel, kot sem želela jaz, preživeti ta dan samo z menoj ali pa v družbi mene in svojih prijateljev.
On ni ti, in kot prvo je to njegov rojstni dan in to pomeni da je to NJEGOV dan...in vsak ima pravico da ta dan preživi na način kot on hoče in z ljudmi ki mu pomenijo.
Njegova družina je vseeno njegova družina, mogoče je bolj navezan na svojo družino kot si ti. In njegova družina je dlje v njegovemu življenju kot ti.
Od svojega partnerja ne moreš pričakovati enakih zadev kot jih počneš ti, ker vsak človek je svoboden.
*Abby** napisal/-a: Njegova mama mene nikakor ne prenese in zato mi je situacija še toliko bolj neprijetna.
Sicer ne poznam zgodbe, samo realno gledano katera mama bi sprejela dejstvo da punca njenega sina noče da je njegova družina z njim na dan ko se je rodil, ali še huje da ženska ki ga je rodila ne sme biti z njim na dan.
*Abby** napisal/-a:Še večji problem je, da sva se o tem pogovarjala in se je pogovor nekako zaključil s tem, da jaz nekako dojemam razmerje na stopnji na kateri še ni ... Seveda je to tista stvar, ki me žre še bolj, kot ta posamezna situacija.
Tudi jaz bi tako odreagiral če bi videl da je punca malo sebična, in pričakuje da delam po njeno.
Dan ima 24 ur, in rojstni dan se razvleče lahko še na 2 dni...ti mu lahko daš darilo tudi v drugačnemu scenariju kot si si ga ti zamislila in zaradi tega darilo ne bo izgubilo nobene vrednosti.
Ne ustvarjaj si scenarijev in dopuščaj partnerju prostor da ima drugačno mišlenje/potrebe od tebe.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.