Spletne trgovine

Novosti, trendi...
Odgovori
*Lani*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *Lani* »

Meni je uspelo najti nekaj računalniške opreme tudi na Ena A. Imajo opcijo, da prideš sam dvignit kar si naročil in je potem cena tudi primerno nižja. Kartuš še nisem kupovala, sem pa bila navdušena nad tem, da sem pri njih našla in potem tudi kupila meni izredno dobre slušalke, ki so v Big Bangu bile 25 Evrov, za 5 Evrov, pa tudi dva 8GB USB ključka, vsakega za malo čez 6 Evrov.
Zion
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Zion »

Pozna katera kakšno spletno trgovino za VINTAGE OBLEKE in ČEVLJE, poleg etsy (večina ima precejšnjo poštnino:/) ... mogoče celo v SLO?
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

Kupuje oz. je katera že kdaj kaj naročila preko fashion pick? Imajo nekaj hudih stvari, zlasti čevljev (Scarpe Italiane), in ker sem že dalj časa naročena na njihovo ponudbo, s katero me obveščajo dnevno na mail, sem se že prevečkrat zaljubila v kakšno stvar, a se še nisem opogumila in kaj naročila, ker še nisem kupovala preko spleta. Me pa zanima, če gre za varno naročanje ter kako hitro dostavijo naročeno?
Uporabniški avatar
*cukrr*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *cukrr* »

Js pa ful ne upam kupovat prek interneta, ker se zmer bojim da bi kej zavodila z velikostjo itd... Drugač bi si pa zihr kej od Victoria's Secret. :D
Tu es dans toutes mes pensées.*
Minka1
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Minka1 »

Jaz kopujem ure na www.slappie.si ...pašejo vsakemu zapestju ...top sh*t :D
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a White_Widow »

NOVO

Je katera že kupovala čevlje na www.princess-shop.si ?

kupila bi si dvoje čevlje, so mi toook ušeč, ampak se mi zdi vse preveč smešno poceni? Je material sploh uredu, ter kako je s številkami, so realne?
Uporabniški avatar
Boa
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Boa »

Princess shop imaš v Lj v BTCju v hali a in pomoje je najbolje da greš tja probat če ti ni preveč s poti. Čevlji so pa plastik fantastik.
Ne kadim, a vedno vžgem.
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

^^ oo, hvala :) bom šla pol res raj tja pogledat. to se mi je pa kr zdel, da so plastični :?
Uporabniški avatar
Ninča
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Šalovci
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Ninča »

Sama kar precej čevlje kupujem tam, je res da so smešno poceni in tudi niso kaj preveč kvalitetni, a sama hitro menjavam obutev, ker se naveličam in potem se mi splača tam kupovat.

Katere bi si pa rada kupila?

Sama sem si lani kupila balerinke z leopardjim vzrocem in so mi letos še precej dobre. V bistvu niso nič kaj uničene. Tako da moram pohvalit ceno balerink in kvaliteto. Pa sem jih precej nosila. Za slaonarje, hja... plastika ja. Sem pa kupila še ene škornje, ki so tut ful dobri. Tako da odvisno ne. :D

Če iščeŠ čevLje za eno sezono, največ dve, se kar splača tam kupovat.

XOXO
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

mislim kupit dvoje s polno peto, za to sezono, mogoče tudi za naslednjo. Imam itak ogromno čevljev, tako da ne mislim nosit teh vsak dan, pač tista dva, tri mesece poleti bi jih mela parkrat obute (to je DO 10x en par čevljev). mi je predvsem pomembno, da bojo zdržale med poletjem, potem pa tudi, če grejo v smeti (kaj pa je teh 20€ za par:D)
Tamara stylish
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tamara stylish »

^^Jaz sicer nisem še nikoli kupila preko spleta pr njih, ampak v njihovi trgovini. Balerink še nisem kupila, ker jih imajo že vse na nogah :D Sem pa kupila ene par gladiatork... sem jih mela 2 sezoni. Pa še letos so čist OK. Za manj k 15 eur tut nisem ne vem kaj pričakovala :D Imam pa par njihovih petk in se čist kul obnesejo. Pa tut zdaj bom dvojne kupila :D
Za poletje ti bodo sigurno zdržale!!!
I like to see my money ... hanging in my closet.

I saw you get into a cab with a woman wearing come-fuck-me heels!
dayđremer
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a dayđremer »

Naroča katera s francoskega Asosa? Sploh ne najdem njihove strani na spletu, na britanskem pa mi Maestro kartice ne upošteva.
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

^^na francoskem (erm, pač .fr namesto .com) ti je tudi ne bo - naša Maestro ni isto kot britanska Maestro.
dayđremer
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a dayđremer »

Oooh damn it. :( Z Viso bi pa moglo it ?
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
Odgovori