Priznam da..#17

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
katy.
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a katy. »

- da pogrešam tisti filling roka v roki pa noben mi nič ne more ker mam njega :)
- je po eni strani vse tako blizu in dosegljivo pa se mi zdi, da je še vedno predaleč in prav nič resničnoo
- grem sama sebi na živce
- se ga grem danes konkretno napit z družbo in mi bo vseeno, upam
Uporabniški avatar
angie.
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a angie. »

- da sem do zdaj bla čist zdolgočasena, ker ne vem kam se naj dam cel večer
- da me je ful v boljšo voljo spravlo, ker so me izžrebali za free vstopnico, pa čeprav gre za nek lame party :D
- da sem si dala na glas Chilije in začela skakat po sobi kot nora :D
- da sem zaradi tega postala še bolj vesela, ker so do koncerta še ''samo'' dobri 4 meseci :D
Blackpearl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Blackpearl »

- je ne maram frendice njegove, presneta krula butasta :mad: najt si tipa pa se z njim ukvarjaj! :evil:

- mesec maj- učenje, nč časa zame vse skup je en velik fuuuuj! A se ga dat prespat?!!!

-enkrat bom zbrala pogum in brez obžalovanja povedala vsakmu kar mu gre.... preveč se trudim, da bi ugajala pol pa se sam jezim. Komu škodim?! Sebi, itak!

-moram najt par stvari k me bojo spravle v boljšo volo pa me mal razbremenile ;)

-še dober da mam tak nore prijateljice to je neki brez česa ziher ne bi mogla :D
Carpe diem
ferplej
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ferplej »

* da moram zdaj čez praznike, ko vsi grejo nekam, jaz pisati seminarsko za faks (ok, saj bi jo lahko prej, sam kaj ko itak čakam do zadnjega)
* sem bila pri frizerki in imam spet konkretno skrajšane lase, da zgledam mlajše :S
* v soboto grem v šoping, po kopalke, shorts kavbojke, kako majčko
* sem naročila 2 kremi proti celulitu svelte contour skeyndor....pa da vidimo
* in ja, zraven hodim še na fitnes, pa kavitacije
* maja bom vsak dan šla v center na kosilo
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objava Napisal/-a _patchouli_ »

Da sta me zdej v kratkem kontaktirala že 2 couchsurferja in to še preden se mi je dal sploh profil do konca izpolnit. Jeeeej CS je zabaven, zakaj že prej nisem nardila profila :tanz:
Epl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Epl »

*da so šli vsi na morje ali nekam edino jst sm doma za goro knjig :? ko bi bil vsaj dež, da bi se lažje učila
*da mojega tudi ni in da imam cel da frej in kar naenkrat ogromno časa
*da se tudi meni začenja poznat da večino časa presedim in da se bolj malo športam
*da grem danes za kakšn uro rolat :D
*da se počasi začenja neka svar premikati in da mi je to všeč
Uporabniški avatar
arianna87
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a arianna87 »

- ne grem nikamor za prvomajske počitnice, bomo z družbo tako kot vsako leto na bližnjem hribu naredili veeelik kres. Roštilj bo, muzika bo, družba bo. Kul bo. :)
- sem se danes dolgo igrala z eno dojenčico. Punčka je stara 7 mesecev in zdej me je več ni strah mencat in premetavat po rokah in se igrat z njo. Prav cukr je.
- glede ene prijateljice pa mi je malo hudo. Za novo leto je prekinila dolgoletno zvezo in sem ji bila ves čas v oporo pa fajn je bilo imet še kakšno punco s katero sva ven hodile in se zabavale. No, zdej ma novo simpatijo (al fanta al kolega al pač whatever) in me je čist skenslala. No ja, sej to bi lahk pričakovala - v takih zadevah vedno ratam tretje kolo. In ja, sej razumem, sam mi je malo smotano, da sem prej od čist eno tretje osebe zvedela, da je šla na morje. Ima pa pojutrišnjem rojstni dan in sem ji ful fajno darilo pripravljala, sam zdej se mi to čist brezveze vidi...ahh
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a dot »

- da je kar zabavno delat čistko v stanovanju
- da je zanimivo sproti listat kakšne stare revije, ki jih odkrijem, in se spomnit stvari za nazaj :D
- da mi ni všeč ta vročina, prekmalu je :?
- da se mi zdi nenavadno, da na spletni strani dokaj priznane trgovine na nivoju ponujajo 'sklečko' :lach: (op.: to naj bi bila skledica za sladoled, ne mini skleca ali kaj takega)
- da se mi še vedno ni ratalo spravit nakupovat obutve
agonistka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a agonistka »

- da je pasalo tole morje par dni
- da res ne štekam folka ko cele dneve na morju spi, je, in nikamor ne gre na zrak.... men čist nepredstavljivo
- mislim da bo maj tisti mesec ko se bodo sprejele velike odločitve ki se jih kr bojim
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a White_Widow »

*mi gre ONA res na živce..ne prenašam je, pa sem jo prisiljena gledat vsak dan
*ne razumem, kako se lahko vsak dan tok napijaš, sovražim pijance, iz dneva v dan bolj, sploh ženske
*mam jutr en tak ful neprijeten pregled, me je kar groza :heul:
*obožujem tako vreme, kot je zadnjih par dni
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

- da se grem z mojim prvim couchsurferjem zgleda jutri napit poceni alkohola v park :bia: :lach:
- joj, mi bo še žal v torek.
Uporabniški avatar
haylee
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a haylee »

^^* sm ti noro fooouš. Prov sedu bi en tak odklop v topli, že prav poletni noči kakršna bo jutri :P
He wants to say "I love you" but keeps it to "goodnight" - because love will mean some falling and she's afraid of heights.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

- meni se pa ne zdi ravno pametna ideja (poleg tega, da je nezdrava :D ), sploh če osebe sploh ne poznaš niti v treznem stanju :? :nixweiss:

- da je čuden občutek kar čez noč ven privleči poletne cotke, še prejšnji teden sem imela pa občasno rokavice
- da grem jutri verjetno po kakšen parfumček
- da upam, da se bo do poletja še kaj ohladilo, ne da se mi skos klime prižigat:))
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^ Haylee, vabljena zraven. The more the merrier :D
Dot, sej ma vredu reference :lach:
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Hehe, hvala, alkohola ne pijem (zato pa tudi nimam prav veliko občutka, kok ti to spremeni osebnost, samo ne vem, meni ne bi bilo fino bit zraven neznane pijane osebe.. kaj pa veš, če ji kaj čudnega pade na pamet :D).. No, upam, da bo vse kul :D

EDIT: aha, sem pol šele vidla dopis glede nickov :wink: Pol pa dobr :D
Zaklenjeno