keepsake napisal/-a: pa ti ga dajo brez recepta?
ker jaz še recept komaj izfehtam od zdravnice, nazadnje ko sem bila tam sem prosila če mi da še za Skinoren, pa je rekla da to bo pa že preveč, preagresivno. Halo, a si me kej pogledala v fris?! Ti si tam zato da mi pišeš recepte
Nope, ne dobiš ga brez recepta, vsaj po pravilih ne.
Ne bi rekla, zdravnica je tam, da pregleda pacienta in presodi, kaj bo najbolj primerno / najmanj škodljivo za njegov organizem... vesela bodi, da ti kaj odsvetuje, eni zdravniki se nič ne brigajo in samo veselo pišejo vse mogoče recepte in folk filajo s kemijo, ki ni nujna

Drugače pa, jaz imam tudi Klindamicin, mi edino to pomaga, samo ga pa skušam čim manj uporabljat, ker tanjša povrhnjico, kar pa vemo, da ni dobro (ne samo zaradi zdravja, še gubast si prej

HuDoBa napisal/-a:Jaz sem jemala te tablete. Dvakrat. Vsakič nekje 6-8 mescev. Nobenih stranskih učinkov razen suhih ustnic. Pomagalo ful. Hkrati sem jedla tudi kontracepcijske, ki sem jih pa mesec nazaj nehala in se posledično borim z grozno kožo, ampak bo že. Tudi moj prijatelj je jemal te tablete, brez posledic, razen pač da je zdaj brez mozoljev.
Jah, ja saj take stvari se pomoje itak pokažejo šele na dolgi rok, ne moreš takoj vedt, da ni posledic