če o ferplej veš tole -------- o delusional pa tole ---------------...............--------"""""""""""""""""""----------------------,,,,,,,,,,,,,,---------========--------
ni nobene logike, da bi loh te dve osebi enako obravnaval.
zakaj bi eno in isto osebo drugače obravnaval samo ker je pod drugim nickom?
sam js ne verjamem da je.. preveč prijazno se je na moje poste odzvala sm pa tud mal pozabil že kakšna točno je bla.. (razn to se spomnim da je bila preresna za jebače in preveč jebaška za resne, sam takih punc ni malo..)
jaz govorim v primeru da bi ona dejansko bila delusional, za kar bi rabil dokaz.. ga pa nimamo pa tudi verjamem da dejansko obstaja.. tko da, se ne bom do nje obnašal kot da je delu.
če pa celo je delu, je dost bolj prijazna
ferplej, delusional je ena osebica ki je bla bannana na forumu mesce nazaj, ker je žalila uporabnike če prav vem..
evo spet se mi dogaja, da ga idealiziram, ker ga ne morem imet in vse druge z njim primerjam. in da si hočem celo mislit: ah, pa kaj če posexa uno, pa tretjo, sej to je sam bedn sex. kot da bi hotla bit njegova draga in mu odpuščat, da ima zraven še druge in da gre z njimi sexat magar pred mano. zakaj hočem bit zaljubljena v nekoga, ki mi bo zadajal bolečino, jaz pa bom norela in mu težila?