- da se spravljam šivat. pa zavlačujem in zavlačujem in zavlačujem. sem si kr kozarec vina natočla, da bom bolj uspešno zavlačevala.
- da sem se naučila šivat. fayea! no, uporabljat šivalni stroj, bolje rečeno. zdej sem celosten komplet tradicionalnih gospodinjskih veščin. za me poročit, vam rečem.
- da sem si hotla včeraj dat duška na metelkovi, se fizično in psihično pripravla, da bom dala vse od sebe, potem sem pa ob 11h zvedla, da mam sestanek danes. ob 10h zjutraj.
- da sem šla kljub vsemu ven, sestanek se je preložil na popoldan, pa še projekt sem dobila. fakyea!
- da bom po novem še interior designer.
- da opažam, da so v teh groznih časih krize, praktične veščine dosti bolj uporaben skill pri iskanju službe kot ostala znanja. no, vsaj meni se obrestujejo.
- da navsezadnje le ni bla tako napačna poteza, da sem lani pustila svojo ziheraško sužbico. čeprav sem pol leta pol popizdevala z administrativnimi deli in trženjem in podbnimi jajci. pa še pol leta počitnic sem imela

najboljše poletje ever!
- da računam tudi letos na ene podaljšane počitnice. upam upam upam.
- da nujno rabim nov prenosnik, ker je tale samo še za brskanje po netu dober, pa še to ne, ker povprečno 3krat na dan zablokira do kome.
- da more dečko čimprej diplomirat, ker so mu stari obljubli nov leptop za darilo. jupi! bom mela nov računalnik! komaj čakam!