Priznam da..#17

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
arrow
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a arrow »

hvala :D

-sem vesela, da me vsaj pes spravi mal na rekreacijo, ker sem se čist preveč polenila :x
-mi je končno ratalo se ne sekirat zaradi tega, kaj si določeni ljudje mislijo
-me pozitivni ljudje tudi v najtežjih trenutkih dvignejo in sem postala veliko bolj pozorna na to, s kakšnimi ljudmi se družim
-je negativa res nalezljiva in te zna nekdo, ki je negativen izčrpat bolj kot ne vem kakšna telesna aktivnost
-bo danes prva sobota po dolgem času, ko bom kar lepo doma
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
Uporabniški avatar
Rollin #3
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Izola

Neprebrana objava Napisal/-a Rollin #3 »

^ tudi za zabavo kdaj. ampak nisem mislila morit. jaz sem tudi vesela zate. :)
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

- da se spravljam šivat. pa zavlačujem in zavlačujem in zavlačujem. sem si kr kozarec vina natočla, da bom bolj uspešno zavlačevala.
- da sem se naučila šivat. fayea! no, uporabljat šivalni stroj, bolje rečeno. zdej sem celosten komplet tradicionalnih gospodinjskih veščin. za me poročit, vam rečem.
- da sem si hotla včeraj dat duška na metelkovi, se fizično in psihično pripravla, da bom dala vse od sebe, potem sem pa ob 11h zvedla, da mam sestanek danes. ob 10h zjutraj.
- da sem šla kljub vsemu ven, sestanek se je preložil na popoldan, pa še projekt sem dobila. fakyea!
- da bom po novem še interior designer.
- da opažam, da so v teh groznih časih krize, praktične veščine dosti bolj uporaben skill pri iskanju službe kot ostala znanja. no, vsaj meni se obrestujejo.
- da navsezadnje le ni bla tako napačna poteza, da sem lani pustila svojo ziheraško sužbico. čeprav sem pol leta pol popizdevala z administrativnimi deli in trženjem in podbnimi jajci. pa še pol leta počitnic sem imela :) najboljše poletje ever!
- da računam tudi letos na ene podaljšane počitnice. upam upam upam.
- da nujno rabim nov prenosnik, ker je tale samo še za brskanje po netu dober, pa še to ne, ker povprečno 3krat na dan zablokira do kome.
- da more dečko čimprej diplomirat, ker so mu stari obljubli nov leptop za darilo. jupi! bom mela nov računalnik! komaj čakam!
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a White_Widow »

arrow mam znanko, ki hodi v ZDA vsak mesec, se zabavat in nakupovat :) ma blagor vam, mene je strah aviona :oops:

-sem fuuul zaspana čez cele dneve, preveč delam :mad:
-sem zanemarla šport zarad dela, kar me ful jezi
-si moram nujno kupit kakšen kos spodnjega perila, čist tko, iz obsedenosti :D
-nisem pila in kadila že od novga leta, sem prav ponosna nase!!!
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

White_Widow napisal/-a: ma blagor vam, mene je strah aviona :oops:

daj tiho bodi, meni je tudi muka leteti... :cry: :cry: :cry:
katastrofa...čeprav pa...tisti 2 urci trpiš....čez kakšen mesec me čaka nizozemska z avtom...se mi zdi, ko bom po 10-12 urah vožnje gor prišel bom pa sanjal letalo... :D :D :D

ma letalo je res muka, majkemi.... :cry:
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

* da mi je smešno, kak se arrow poskuša dokazovat, da ni nič posebnega, če si lih spontano kupila karto; ni to vsem tak enostavno in finančno dosegljivo, da bi se v trenutku odločali o tem in vsak mesec in tako daleč pogosto

* da so letala zakon :P

* da sem navdušena nad današnjim nogometnim rezultatom :)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a dot »

^^ Eh, sej pomoje niso skušali nič dokazovat, samo folk je verjetno pričakoval kaj bolj noro udarnega, v stilu da si je pobrila glavo na balin, si prepirsala cel hrbet al kaj takega, potem pa tole s karto ni izpadlo tako odbito :D

- da me že par dni boli glava, tole zdravje res ne uboga :?
- da sem kooončno malo prostora naredila na tleh... zdaj pa lahko stolpi knjig pridejo tja :?
- da komaj čakam eno predstavo
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

žal mi je... :? :? :?
kokica87
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a kokica87 »

- da sem super spala, mislila da bo super dan, pa je že jutro mi popolnoma zamorilo
- da se spet pričenjam spraševati o smislu vsega
- da sem jezna, ker sem spet jaz tista, ki vlagam vso energijo, medtem ko on samo jemlje, nič pa ne da
- da sem ugotovila, da bolj kot si prijazen/dober do nekoga, bolj te to potem po glavi tolče
- da ne vem, a je res tako teško reči hvala... ko je blo treba pa prosit za uslugo pa ni bilo teško reči?
- da moram začeti počasi delati za faks, roki se bližajo, jaz pa kar odlašam in odlašam
- da sem se vsaj pozdravila...yeeey...usaj ena dobra stvar trenutno
- da če se ne namerava razjasnit v roku ene ure glede danes, bom dan preživela lepo sama, v miru in razvajanju
Uporabniški avatar
Rollin #3
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Izola

Neprebrana objava Napisal/-a Rollin #3 »

> stran postavljena. i love django. :hearts:
> za en kolokvij že znam. :cool:
> samo še drugi. ta je mal težji. upam da rata.
> grem pucat za pavzo :D zdaj sem ful gospodinja :D kr živcira me prah. me zanima kolko časa bo to trajalo.
Uporabniški avatar
Nency
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Nency »

* sem se totalno zaljubila v napačnega
* zarečenega kruha se največ poje
* da sedaj razumem, da se ženska lahko resnično in zelo močno zaljubi v starejšega moškega
* da bom na koncu tak samo jaz trpela, sama sebe obsojam, a kaj ko je to najboljši moški
* prej ga bom pozabila ( izbrisala iz srca) lažje bo za oba in ljudi okoli naju
Še vedno lahko povemo, kar smo zamolčali, ne moremo pa več zamolčati, kar smo povedali.
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tearjerker »

# da je bilo včeraj na Laibach nadmega zakon..... res, še dve dodatni uri bi lahko tam stala v popolnem transu, z zaprtimi očmi in čutla njihovo glasbo od glave do peta
# da sem žal zamudila premiero Iron Sky, ampak ga grem gledat kojci ko uleti na redni spored
# da je Decipher Vol. 1 tud zakon
# da so se nama podrli plani za prvomajske :evil: zdaj bo treba pa nekaj novega naumit
# da komaj čakam petek da se začne 6dnevni oddih od šihta, ki ga pod mus nucam
# da se kr in kr ne morem naspat in spočit
# da sem se odločla da bom renovirala sobo in grem za praznike šnofljat v Ikeo, kaj majo za ponudit in itak vem, da bom domov spet prišla z nekimi plišatimi netopirji in podganami (če so pa tak zakon)
# da je moja mačka nadzakon :D
Uporabniški avatar
monique*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a monique* »

* da je zanimivo po dolgem času mal prebirat forum
* je odlična tolažba za goro dela, da bo ta teden kratek in bom čez par dni že uživala na jadrnici
* sem včeraj izvedla nekaj kar že sumimo ampak nisem pričakovala tega od njega... ohhh... ja
* 12 dni uživanja takega in drugačnega :tanz:
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

-* je bila danes dirka iz Ptuja do Ljubljane

-* grem danes jesti v Maca, ker sem čakal na vlak vzamem hrano, jem 30 minut in berem časopis, nakar vzamem ruzak, potem pa : "kjeeeeeeeeeeeeeeeee je laptop?", pozabil sem ga naslonjenega na pult, za mano je bila gužva, ukraden je! Stečem gor, in ga je nekdo dal za pult: Hvalabogu ti anonimnež, ostal bi brez računalnika, brez gradiva za diplomsko nalogo in ja brez računalnika.
Huh.

-* smo plačali 22.5 evra za 1 uro bowlinga na Ptuju, 22.5, 22.5!!! Kao neki special, pa čisto isto...potem se pa čudiš da sta sam 2 stezi polne. Marš da propadejo.

-* upam da Barcelona naslednji prestopni rok kupila Thiago Silvata, in molim da premagajo Chelsea...žoga kar ne gre notri! Ampak ja, Real je igral boljše na tej tekmi in bil bolj konstanten čez sezono, zatorej je prvenstvo zasluženo.

-* sva pospravila in preuredila njeno sobo, več placa, več svetlobe....mnogo bolje
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
sweety87
Debatorica
Debatorica
Kraj: pod svobodnim soncem

Neprebrana objava Napisal/-a sweety87 »

*je posledica ne dela to, da sem spet prišla malo pokukat nazaj na forum
*komaj čakam da najdem kakšno delo, ki bi bilo primerno zame in spokam nazaj v Lj
*sem rada doma, še raje sem pa sama svoj šef
*pogrešam moje kolege
*se počutim kot kakšna stara mama....samo doma in nikamor drugam
*si želim, da se bi *tista* zgodba odvijala naprej :)
"Life's a journey, not a destination."
Zaklenjeno