Najljubši prostor
moja soba...moja pisarna...moja spalnica
drugače sem pa našel en kotiček...kjer imam mir...na rudniku en park...pa imajo jezerček...pa noter zlate ribice,pa želvice...pa se tam na klopco vsedem pod brezo....vau...hudo res...samo nisem bil tam že kako leto...če rabim mir grem ponavadi tja!

drugače sem pa našel en kotiček...kjer imam mir...na rudniku en park...pa imajo jezerček...pa noter zlate ribice,pa želvice...pa se tam na klopco vsedem pod brezo....vau...hudo res...samo nisem bil tam že kako leto...če rabim mir grem ponavadi tja!

Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Trenutno je to kak prostor z klimo.
Drugače pa je to moja sobica, ker je čist moj stil in je malo razmetana, ampak temu rečem delovni nered (moja mati temu tako ne pravi)
Drugače pa kakšna klopca v parku ali gozdu, kjer lahko dam možgane na pašo in me baš boli za sve
Drugače pa je to moja sobica, ker je čist moj stil in je malo razmetana, ampak temu rečem delovni nered (moja mati temu tako ne pravi)
Drugače pa kakšna klopca v parku ali gozdu, kjer lahko dam možgane na pašo in me baš boli za sve
Bil je navaden dan in Marko Polo je odšel odkrivat Kitajsko. Kaj boš počel ti?
ryu10kyu napisal/-a:drugače sem pa našel en kotiček...kjer imam mir...na rudniku en park...pa imajo jezerček...pa noter zlate ribice,pa želvice...pa se tam na klopco vsedem pod brezo....vau...hudo res...samo nisem bil tam že kako leto...če rabim mir grem ponavadi tja!
to pa vem kje je

Zadnjič spremenil miska13, dne 30. Jul. 2005 11:31, skupaj popravljeno 1 krat.
Beatus non est qui habet quae cupit, sed qui non cupit quae non habet !!!
miska13 napisal/-a:ryu10kyu napisal/-a:drugače sem pa našel en kotiček...kjer imam mir...na rudniku en park...pa imajo jezerček...pa noter zlate ribice,pa želvice...pa se tam na klopco vsedem pod brezo....vau...hudo res...samo nisem bil tam že kako leto...če rabim mir grem ponavadi tja!
to pa vem kje jevsaj pomojem da misliva na isto
?

A ti greš tudi kdaj tja?

Zadnjič spremenil ryu10kyu, dne 30. Jul. 2005 11:36, skupaj popravljeno 2 krat.
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
- Bunny Muffin
- Komunikatorka
- Kraj: Disturbia
ryu10kyu napisal/-a:miska13 napisal/-a:čak, bom zbrisala, sej ni še nobena vidla
evo, popravla sem
zdej pa še ti citat poprav, pa ne bo nobena vidla
A ti je všeč tam?!
že od oktobra nisem bila tam

drugače je pa ful lepo ... ker maš mir, lahko razmišljaš, lahko bereš, lahko ležiš tam brez kakršnihkoli pomislekov
super je, res

Beatus non est qui habet quae cupit, sed qui non cupit quae non habet !!!