Vsi hočemo tisto, česar ne moremo imeti

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

In v tem te popolnoma podpiram.

Ženskam, kot je ferplej ni česa zavidati, pa če so še tako lepe. Ne morem si predstavljati, kakšne frustracije doživljajo, ko vedno znova lovijo nove "neulovljive" frajerje, nato se pa zgodi ponavadi:

scenarij A: on njo "zjebe"

scenarij B: ona njega preventivno "zjebe", pred on njo

To je mentaliteta, ki jo je na forumu ustoličila delusional, namreč, da je smisel odnosov med spoloma "kdo bo koga". Ne vem , mogoče bo tej nesrečni mladini kdaj kapnilo, da so odnosi med ljudmi lahko tudi malo globlji in bolj iskreni in da ni neke potrebe, da drug drugega ves čas je...v glavo.
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Akvamarin »

Problem je lahko veliko bolj globlje narave kot zgleda navzven.

Osebno sem to karakteristiko najveckrat opazala pri puncah, ki so imeli oceta, ki je varal materjo ali jo je psihofizicno zlorabljal. Posledicno zenska si ustvari slabo prestavo/sliko glede moskega spola.
Pomoje, zelja po nedosegljivem je neka oblika obrabnega mehanizma, ki je pri zenski nastala zaradi slabe prestave o moskih. Posledicno punca sanja o nekem nedosegljivem tipu, ker podzavestno ve, da on niti je ne bi mogel globlje prizadeti, ker on niti noce imeti custveno in resno razmerje z njo.

Moski, ki pa ji nudijo resno razmerje, jih zavraca in jim noce odpreti srce.
ferplej
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ferplej »

ja, to je res. ne morem reči, da je oče varal mamo, ker sta bila skupaj samo na papirju in ju nikoli nisem videla skupaj kot par.
oče je pač imel neka razmerja in enkrat se je zgodilo to, da je rekel, da nekam gre in je mama zvedela kam je dejansko šel in s kom. šla je tja, da ga "zasači" in jaz sem šla zraven, ker nisem hotela biti sama doma. takrat sem bila stara 12-13 let in ko smo prišle tja, smo pač videle očeta s to žensko. on je bil šokiran, a je za tem odšel v hotelsko sobo sexat s to žensko. potem se je seveda odselil.

pred kratkim se mi je zgodilo ravno to, da mi je neka ženska izpred nosa odvlekla tipa, ki mi je bil všeč in on ve, da sem (bila) zaljubljena v njega (na srečo pa nikoli nič konkretnega ni bilo), on me je odrinil in odšel z njo in se smejal, ko je videl kako je meni hudo, ko gre on sexat z njo.

še pred tem mi je sicer enkrat rekel, da ne želi ničesar imet z mano in sem se potem umaknila in ga ignorirala. to ga je presenetilo in potem me je spet začel opazovat in provocirat z drugimi ženskami.
Zadnjič spremenil ferplej, dne 22. Apr. 2012 17:49, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a White_Widow »

torej se spravi k sebi in ne delaj še več škode sebi, niti drugim.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

uf ferplej :D ne se igrat igric s tipi, ker ponavad nastrada ravno tisti, k hoče neke scene zganjat.

Če ti je tip že zdavni reku, da ne bo mel nič s tabo, bi ga mogla resno vzet :) Tega ne rečeš nekomu v hecu.

Skratka - spravi se v red. Pozabi na moške za naslednje pol leta recimo, pa se malo sebi posvečaj. Sej maš ziher kakšne hobije :)
ferplej
Sramežljivka
Sramežljivka

preberi si še enkrat.
sem ga resno vzela.
on je pa hotel, da se mečem za njim. ker se nisem, je moral to dosežt.

ne rabim pol leta zase, ker nisem končala nobene zveze.
da bi pa zdaj se za pol leta zapirala vase zaradi enega tipa s katerim nisem imela nič, pa tudi ne vidim zakaj bi bilo to dobro. že tako sem pol leta zapravila za tega in nisem vsako leto mlajša.
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

n nisem vsako leto mlajša.

:roll: :roll: :roll:
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

ferplej, ne pol leta da bi prebolevala, pač pa pol leta da se ohladiš in razčistiš pri sebi kaj si sploh želiš..

da rečeš da so ti resni dologčasni, jebača pa hočeš sam prizadet, ti zdajle nič ne bo osrečilo.

premisli, potem pa, ali začneš razumet jebače in greš uživat v one night standih in žurih, ali pa začneš razumet da je resna zveza z nekom neki lepega in ne dolgčas.
hej norci :)
ferplej
Sramežljivka
Sramežljivka

no mislim da ne bo potrebnega pol leta, kot da sem imela ravno 5letno zvezo.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

trajalo bo, dokler pač bo, ni nobene formule pri tem.. samo dobro razmisli in ugotovi kaj si zares želiš. lahko je to čez 1 teden, lahko pa čez 10 let še vedno ne veš.
samo ne bo nič pomagalo, če boš dobila nvm. resnega tipa, potem pa se ga naveličala.. bv, nisi nič naredila s tem. zato zelo dobro premisli.

meni je žal za to kar se ti je zgodilo, oz. tvojim staršem. samo zavedaj se, da ljudje zunaj nimajo nikakršne zveze s tem. vsakogar je treba spoznati da veš kakšen človek je.
Zadnjič spremenil slovenc79, dne 22. Apr. 2012 18:51, skupaj popravljeno 1 krat.
ferplej
Sramežljivka
Sramežljivka

Kakšna oseba je takšen tip, ki mu ni dovolj, da me odjebe, ampak potrebuje še to, kar se je potem zgodilo?
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

taka oseba je zguba, zaradi katere se ni vredno sekirat ;)
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

in potem to napiše oseba, ki želi podobno nasprotnemu spolu. ja kakšna oseba si pa ti? spet nekdo, ki ne zna pomest pred svojim pragom. ma brezveze razlagat takim, očitno. ker iz riti v glavo težko stvari pridejo (brez zamere)
mislim, kakšna oseba moreš to bit, da hočeš nekomu zbijat "ego"?
ferplej
Sramežljivka
Sramežljivka

to ni bil prvotni namen.

pa tudi tega nisem nikoli nardila, da bi se šla z drugim pofukat pred nekom, ki je zaljubljen vame, zato da bi trpel.
Uporabniški avatar
Trouble
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Trouble »

nezrel moški. nezrela ženska. mal se pogovor sama s sabo, razčist kaj hočš, vzem si cajt...
Motiti se je človeško, v napaki vztrajati pa slaboumno.
Odgovori