Vprašaj me... #44
- Tearjerker
- Cosmopsiho
- saarijarvi
- Cosmo moderatorka
- Led Zeppelin
- Cosmopsiho
-
- Kofetarica
- _patchouli_
- Cosmopsiho
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
-
- Cosmopsiho
Sem absolutno za in sem zgrožena kako se Slovenci raje obrnejo sami proti sebi, kakor da bi skup držali in se skupaj uprli vladi, ki z njimi dela kot z lutkami..
Človek danes raje vidi, da drugega potegne v drek k sebi, kakor da bi se skupaj uprli sistemu, ki jih vse molze..Tako pa ima vlada vse niti v rokah, mi državljani pa smo razcepljeni in razdeljeni..
Tvoj/a najlubš/a profesor/ica v sš in zakaj?
Človek danes raje vidi, da drugega potegne v drek k sebi, kakor da bi se skupaj uprli sistemu, ki jih vse molze..Tako pa ima vlada vse niti v rokah, mi državljani pa smo razcepljeni in razdeljeni..
Tvoj/a najlubš/a profesor/ica v sš in zakaj?
It was forever..but it didnt last long..
Profesorica kemije. Ker vedno bla pravična, ko smo imeli kemijo šele popoldne nam je nosila čokolado in bombone da smo lažje zdržali še tisti zadnji 2 urci, lepo je razlagala in vedno te ej poslušala če si ji imel kaj za povedat, vprašat. Dodaten plus pa je še ta, da pozna 9gag in gleda Game of thrones
Imaš cimra/cimro? Kako dolgo ga/jo že poznaš? Kako se z njim/njo razumeš? Stvar ki te pri njem/njej najbolj jezi?
(če nimaš cimra prosim ne odgovarjaj
)

Imaš cimra/cimro? Kako dolgo ga/jo že poznaš? Kako se z njim/njo razumeš? Stvar ki te pri njem/njej najbolj jezi?
(če nimaš cimra prosim ne odgovarjaj

...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
- _patchouli_
- Cosmopsiho
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Imam cimre, baje nas je zdaj že 6 v stanovanju. Poznam jih 2 tedna. Do njih nimam posebnega odnosa, na živce mi gre, če se kdo dotika mojih stvari in da so ene očitno pujse, ki ne znajo počistit za sabo. Danes mi gre še posebej na živce, ker nobena od đezvic za kavo ni pomita in stojita na štedilniku z ostanki kave. Posledično nisem danes kave pila, ker za drugimi ne bom pomivala. Sej nisem nek freak na čistočo in mi je vseen, če se ne pomije takoj, ampak te đezvice mamo pa res sam 2 in če vidiš, da sta obe umazani pa ja spucaš svojo do enih popoldne
Koliko je bilo največje število cimrov, s katerimi si si delila bivališče?

Koliko je bilo največje število cimrov, s katerimi si si delila bivališče?
-
- Kofetarica
- saarijarvi
- Cosmo moderatorka