Splošna vprašanja o nakupu kozmetičnih izdelkov

Vse o ličenju in negi kože.
Odgovori
Tamara stylish
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tamara stylish »

Jaz sem kupila oranžno od S-he 050 in je oranžna ... vsaj pr men :D
Slika
I like to see my money ... hanging in my closet.

I saw you get into a cab with a woman wearing come-fuck-me heels!
Uporabniški avatar
Anja ^^
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: grosuplje

Neprebrana objava Napisal/-a Anja ^^ »

ni nujno da je kozmetični izdelek, ubistvu je lahko karkoli kar bi pomagalo proti podkožnemu mozolju da se ne bi zelo opazil oz da bi se nekako posušil, najbolje kar izginil ampak vem da to verjetno niti ni možno, pozna kera kakšen zvarek, ki bi pomagal? :mad:
Uporabniški avatar
schpeltza
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a schpeltza »

Srečno. Mislim, da moraš tu samo potrpet, da se sam porihta. Mogoče ga poskusi izsušit. Jaz uporabljam za mozolje sušit Klindamicin (ki je na recept sicer, ampak poskusiš lahko vprašat). Mi super pomaga.
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

....
LuvDancin
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a LuvDancin »

Tiste, ki ste že naročevale na hqhair, kako dolgo ste čakale na pošiljko?
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Js več kot mesec konec januarja :? Sem že mislna, da se je zgubila pošiljka.

Koliko časa čakaš že?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tearjerker »

A mogoče katera ve, kje bi lahko dobila in od katere zname (če se sploh da), 500ml regenrator za lase? Namreč une picajzle po 250mL takoj porabim, pa mi samo gužvo delajo. Aja pa ne sme bit od znamke, ki testira. Vem da Subrina ga ima npr., ampak iščem alternativo iz bele liste po možnosti.
LuvDancin
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a LuvDancin »

*mala* napisal/-a:Js več kot mesec konec januarja :? Sem že mislna, da se je zgubila pošiljka.

Koliko časa čakaš že?

Ma ja, en mesec? :eek:
Niti ne tok dolg, 2 tedna bo, zgleda sm se razvadla, ker ponavad iz UK ne čakam dlje od enega tedna. :lach:
Dee_Dee
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Dee_Dee »

mene pa zanima, kje se da kupiti v slo znamko 100% pure? samo preko neta?
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

^^ 100% Pure:
- v ekološki trgovini Dobra volja pri Katki, Celje (tel: 059 93 00 48)
- v ekološki spletni trgovini Ekobutik
- v trgovini Hiša Narave v Krškem (tel: 07/492-06-94)
- v spletni trgovini Spleticna.si
- OrCa- Ljubljana
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Dee_Dee
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Dee_Dee »

o super, hvala! :)
*Gaja*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *Gaja* »

NUJNO

Kateri čopiči za nanašanja pudra (mineralnega) in bronzerja so ok? Trenutno imam nekaj dni nov čopič od Alicia da Silva (iz Mullerja za 4eur), ker sem prejšnjega nekje izgubila in sem v sili nekaj pač kupila, pa se mi je že razcufal, poleg tega ima neke nekvalitetne dlake in več sploh ne gre lepo nanašat pudra ter bronzerja. Katera znamka je ok? Pa da se dobi v drogerijah pri nas, ker preko spleta ne mislim kupovat. :)
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

Za mineralni puder mi je ta čopič res najboljši. Enkrat si ga kupiš in se ti rees obrestuje, mehki je, pa ni čisto neki cheap čopič kot iz drogerij pri nas (no, eco tools so pri nas sprejemljivi).In to ni neko hudo spletno nakupovanje, navsezadnje plačaš po povzetju in je to to.
The world is as you are.
*Gaja*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *Gaja* »

o super, hvala. ne vem če ne bom res tukaj kaj naročila. zdaj sem še za bronzer našla enega fajnega, da bo kar ista poštnina. :) glede tega ki si mi ga ti predlagala, mi tale okrogel ne ustreza, ker sem enkrat poskusila s sestrinim (podobnim) za mineralca in mi ni bil najbolj ok za nanašanje. bom kar tega naročila, ker je hkrati tudi vse v enem. že prej sem mela takega podobnega, ki sem ga izgubila nedolgo nazaj, in je bil fajn za nanašanje pudra in bronzerja, tak da bo tale čist ok. bom pa še vseeno kakega "prirezanega" za rdečilo oz. bronzer posebej kupila, da pride linija na ličnicah bolj do izraza :)

Slika
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

Tega, ki sem ga jaz prilepila, je na vrhu prirezan, ni to kabuki na dolgem ročaju ali kaj podobnega. Ta tvoj prilepljen meni izgleda bolj kot čopič za zaključni puder (v prahu npr, ne pa kot osnovna podlaga).
Je pa fajn, če imaš za podlago-puder in bronzer različna čopiča, razen če ga ne čistiš po vsaki uporabi.
Sama si mineralca "vtrem" s krožnimi gibi na obraz, s tem ko se mi zdi, da to ne bi bilo možno s čopičem, ki si ga prilepila.
The world is as you are.
Odgovori