Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9
-
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
NUJNO
Malo sem že ven iz osnovne in srednje šole in iz slovenščine, zato me zanima, kdo mi od tukaj zna povedati razliko med spisom in esejem. Esej je na wikipedii kar dobro opisan, kaj takega za spis še nisem našla.
Dodano nekaj minut kasneje: Google vse ve
, če katero zanima:
http://www.filternet.si/ss/clanki-videi ... jem/c.1537

Malo sem že ven iz osnovne in srednje šole in iz slovenščine, zato me zanima, kdo mi od tukaj zna povedati razliko med spisom in esejem. Esej je na wikipedii kar dobro opisan, kaj takega za spis še nisem našla.
Dodano nekaj minut kasneje: Google vse ve

http://www.filternet.si/ss/clanki-videi ... jem/c.1537
babushka napisal/-a:NUJNO!!
Ve kdo za kakšno knjigo novejše letnice o drogah med mladimi? Rabim za raziskovalno nalogo, a vse knjige, ki sem jih našla, so letnice 2002 (ponatis) ali še manj, iz 90 let in še starejše.
Poglej na Inštitutu za varovanje zdravja, če so kakšni letopisi ipd. Jim lahko tud mail pošlješ, glede kakih podatkov in literaturo, so kar odzivni.
NOVO
A je trgovina NoRools tudi v LJ? Na fb sem zasledila samo profil trgovine v Kopru, kjer je ena punca komentirala zakaj ta trgovina ni bližje LJ. Ko pa sem poguglala, pa mi je našlo, da je tudi v LJ na Bratislavski cesti 9 (v Tuš centru). Ker nisem pogosto tam (zaradi oddaljenosti), me zanima, če katera ve zagotovo ali je tam, ker bi šla malo pogledat en dan.
A je trgovina NoRools tudi v LJ? Na fb sem zasledila samo profil trgovine v Kopru, kjer je ena punca komentirala zakaj ta trgovina ni bližje LJ. Ko pa sem poguglala, pa mi je našlo, da je tudi v LJ na Bratislavski cesti 9 (v Tuš centru). Ker nisem pogosto tam (zaradi oddaljenosti), me zanima, če katera ve zagotovo ali je tam, ker bi šla malo pogledat en dan.
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
Glede osebne: *amber* verjetno zanima kolk časa se potem čaka novo - pravijo, da praviloma v 4 delovnih dneh - ni tolk dolg; se pa bojda priporoča zdej čim prej novo naročit, ker poleti poteče skoraj 1/4 osebnih izkaznic in polovica potnih listov - gužva bo!