Priznam da..#17

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kikyca »

^^a si na FDVju (DI)? :D

*da sem totalno zaspana, včeri tračkala celo noč komaj zaspala in dopoldan mi tel. zvoni ko smotan, jao
*da še morem hitro prošnje sprintat in odposlat
*da si morem čimprej nabavit tekaške copate, mogoče že jutr
Yada, yada, yada...
darcy firth
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a darcy firth »

-da me nespoštovanje dogovorov razjezi do amena…sem se dogovorila že kak teden prej, če ne več z prijateljico, da greva v kino ob tej in tej uri…v prvo je nisem dan prej mogla nikakor priklicati, ko sem pa jo naslednji dan poklicala like dve uri pred filmov kaj za vraga se dogaja…še dobro da mi je blagovolila dvigniti telefon in mi potem pove da se je z enim dečkom zmenila na hitro za kafe…a nemoj…mislila sem, da bom znorela od jeze sem ji tudi povedala da je to nespoštovanje mene da nič ne javi …ok se zmeniva za danes, da se bova dogovorili kako in kaj….spet niti glasu od nje…po moje še, če je ne bi včeraj jaz klicala se madam ne bi spomnila poklicati pa reči sori nimam časa
- da me ta ista frendica kliče za cmizdenje. da se mi pritožuje čez svojega deda s katerim sta eno sekundo skregana drugo sekundo pa pobotana…ko pa jo jaz pokličem za kak pogovor nima nikoli časa in me po parih besedah odpravi
- jebat ga najstarejša frendica dol ali gor jaz tega ne potrebujem…če bi jaz kaj takega naredila bi pa ona že govoričila okrog kako sem nevzgojena in ne vem kaj
-ok zdaj imam pa teh znank dovolj…da imam prevelike kriterije za moške……da ker pač jaz nisem ravno dekle iz revije se moram zadovoljiti pač z bebčki, ki jih druge nočejoin potem dobivam očitke kako iščem itak same lepotce…napaka ne iščem lepotca…karizma ni enako lepotec…in žal je tako jaz iščem moškega, ki je zmožen še česar drugega kot pogovora o vremenu….po drugi strani pa te znanke pravijo naj se imam rada in naj ne mislim slabo o sebi…kako gre to dvoje skupaj ne vem…vem samo, da ravno zato, ker cenim samo sebe ne sprejmem drugega kot to kar je dobro zame in moj osebni razvoj…in zveza z nekom, ki ne zna spravit več kot tri pametne stavke skupaj to pač ni
-da že nekaj časa delam selekcijo poznanstev ipd…in ta krog vse bolj krčim…res ne potrebujem tega, da bi folk rad, da si za njih tu vsako prosto sekundo, da mislijo da ti lahko programirajo čas in samo udejanjajo svoj ego…ko pa bi ti rad kdaj pet minut za pogovor…o takrat folk nima časa…in tipična slovenska navada…ko si se ti vsi smeškajo v obraz ko te pa ni te pa obirajo za hrbtom….
-da lahko rečem, da so sta res samo dva prava prijatelja za mene, ki se znata iti fer igro…..prijateljstvo je ipak dvostranska stran….
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objava Napisal/-a _patchouli_ »

- Da me je danes pnoči zbudil en čuden sikajoč zvok in pogledam na uro in je bila točno 3:33 :eek: Una ženska iz The Excorcism of Emily Rose se je tud neki ob 3:33 zbujala...
- Sta me včeraj na cesti ustavili dve mormonki in me vprašali, kakšen načrt ima bog z mano. Sem jima rekla, da najbrž nobenega in sta me vprašali če verjamem v boga in sem rekla, da ne in je ena od njiju nadaljevala o tisti njihovi knjigi in sem jo prekinila ter jima povedala, da me ne bosta prepričali. Sta dobili tak grozljivo pomilovalen izraz na obrazu, da ne vem, ali je blo smešno ali grozljivo. Mora biti grozno bit tak verski fanatik in verjet, da bo 98% ljudi, s katerimi imaš dnevno opravka, končalo v peklu.
- Po svoje vernikom malo zavidam. Vera se mi zdi ena taka lažja pot ven. Če ti ne gre v življenju, malo kriviš višjo silo, malo verjameš, da bo po smrti bolje in predvsem odgovornost in upanje prelagaš na nekaj/nekoga drugega. Sej je res prijetna misel, da je zgoraj ena entiteta, zaradi katere bo še vse vredu.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

^^
Zadnjič spremenil claire, dne 20. Apr. 2012 16:36, skupaj popravljeno 1 krat.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
katy.
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a katy. »

angie. napisal/-a:- tudi meni gre matura, profesorji, šola in vse že pošteno na živce :x
- če nebi bilo omejitve bi mi bilo vseeno za vse ocene, ki še jih moram pridobit
- res ne vem od kje se je nabralo tistih 41, ki jih je preveč, če pa vem samo za enega, da se je vpisal na to

- točno to!!!
- lana del rey je kraljica.. in videospoti za njene pesmi so mi tako noro seksi, da se mi meša
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

-* je bil lep vikend čeprav se je 3/4 časa preležalo v postelji...pa ne na lep način :krank:

-* sem danes šel delati izpit za varstvo pri delu, domov pa me je peljal moj sodelavec z kolegom...in kmalu sem odločitev za vožnjo obžaloval...a se je izkazala za najbolj stereotipno vožnjo vseh časov.

Usedemo se v avtomobil, prva rdeča luč: "lej kera *ička, misliš da je naša?", in potem piskanje, piskanje za ženskami po pločnikih, piskanje ženskam ki 30 metrov stran sedijo v lokalu...sem si mislil sniper eye. Prisežem do konca BTCja smo piskali najmanj 30 ženskami, piskali in mahali smo ljudem ki so izgledali kot "naši", včasih pa smo piskali kar ljudem ki so se nam zdeli zanimiv. For no reason at all.
Medtem je padla še težka debata zakaj je imel BMWja, zakaj ga je prodal, kako mu je žal da prodal in kateri BMW je najboljši....seveda pa smo vmes opazovali avtomobili, mimo nas se je peljal BMW X5, in označili smo ga za: "ker kralj".
Medtem ko smo se peljali 100kmh proti domu, smo seveda piskali mamam na njivah, kadili cigarete in telefonirali ter seveda poslušali komad: "pare, pare" je padla težka debata o ženskah, in seveda vprašanja: ima moja punca sestro, je ta sestra huda...če ima tipa, hej to se da zrihtati. In seveda najbolj pomembno vprašanje, zakaj imam sploh punco...punce so fajn da kuhajo in da ti ni treba imeti kondoma, samo kaj če je zunaj toliko kurbic.

Čeprav sem se 1 uro počutil kot idiot, je bila to ena izmed najbolj zabavnih voženj kar sem jih kdaj doživel...počutil sem se kot sodnik v oddaji X Faktor, naš rdeči gumb je bila avtomobilska hupa, in ljudje ki smo jih srečali so bili ocenjeni, če je padla hupa je bila ženska zanimiva, ali tip beden.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a positive vibration »

darcy firth napisal/-a:-da me nespoštovanje dogovorov razjezi do amena…sem se dogovorila že kak teden prej, če ne več z prijateljico, da greva v kino ob tej in tej uri…v prvo je nisem dan prej mogla nikakor priklicati, ko sem pa jo naslednji dan poklicala like dve uri pred filmov kaj za vraga se dogaja…še dobro da mi je blagovolila dvigniti telefon in mi potem pove da se je z enim dečkom zmenila na hitro za kafe…a nemoj…mislila sem, da bom znorela od jeze sem ji tudi povedala da je to nespoštovanje mene da nič ne javi …ok se zmeniva za danes, da se bova dogovorili kako in kaj….spet niti glasu od nje…po moje še, če je ne bi včeraj jaz klicala se madam ne bi spomnila poklicati pa reči sori nimam časa
- da me ta ista frendica kliče za cmizdenje. da se mi pritožuje čez svojega deda s katerim sta eno sekundo skregana drugo sekundo pa pobotana…ko pa jo jaz pokličem za kak pogovor nima nikoli časa in me po parih besedah odpravi

Kot da bi v prvi alineji opisovala mene. V drugi pa njo.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

- me zanima kaj bo iz te juhce :)

- mam od nedavnega kar pošteno zapolnjene misli, a se bojim, da je to prej destruktivno zame kot nekaj, kar bi pozitivno vplivalo name

- sem vseeno kot sonček zadnje čase, kar sem itak skos, a se opazi, da sem cela neka zasanjana :oops:

- slednje se recimo opazi, ko ob kavici prižgem čik in ga vmes odložim v pepelnik, kaj razlagam ipd., nakar pozabim na tisti čik in si prižgem novega :D

- si grem zdaj prižgat čik, potem pa na kavico, da s prijateljicama obdelamo vse tisto, kar še ni obdelano
_sly_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a _sly_ »

-sovražim aprilsko vreme
-počasi dovolj teh razgovorov za novo službo,preveč tega
-nobene motivacije za pisanje diplome
-...
kokica87
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a kokica87 »

- da sem se zjutri zbudila v tako hudih bolečinah
- ^^da sem zbolela, boli me glava, bolijo me ledvice, boli me grlo, bolijo me ušesa...dejansko me koža če se jo dokatnem, kjerkoli na telesu začne bolet. Pa še mrzlica me povrh vsega trese.
- upam, da bo jutri bolje, drugač bo potrebno do zdravnika it
- da se je začelo, zdaj se bova en mesec bol malo videla, upam, da bo vmes kaj prost, da bova malo se lahko pocrklala
- da grem nazaj pod tone odej se gret
Uporabniški avatar
Anjeske
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Anjeske »

-da sem srečna :)
-da bi zadnjih par strani teme Zadnji nakup najrajš direkt kopirala v temo NTW :D :D
-da grem jaz, veliki antišportnik jutr navijat za naše hokejiste (upam, d se bojo stepl!! :P )
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

- sem se okoli 4.00 ure zjutraj zbudila in pol ure nisem mogla več zaspati nazaj :?

- vem, da sta se tisti dve kavi včeraj po 18. uri malo prepozno znašli na repertoarju, a bi bolj razumela, če ne bi mogla zaspati že na začetku in bi bila auf nekje do 1h zjutraj pa potem šla spat, ne pa, da brez problema zaspim, potem pa me ob 4.00 preganjata ti dve kavici

- bom drug teden naredila nekaj odbitega, a sem si rekla k*rc gleda vse skupaj, samo enkrat se živi :)
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a somebody »

Tamala_mrha napisal/-a:- bom drug teden naredila nekaj odbitega, a sem si rekla k*rc gleda vse skupaj, samo enkrat se živi :)

- mi je tale ideja od tamale mrhe ful všeč; loh bi jst tut kaj tazga naredila (ideje?)
- da sem spala kot ubita
- da sem pridno potelovadila zjutraj (jeeej, celo prvi dan se mi je ratal držat plana)
- trenutno sem malo izgubljena in ne vem več čisto kaj hočem v življenju
- ne vem, če si sploh želim, da pride domov :(
- pa naj se to vreme že zmisli kaj hoče bit; če naj bo sonce, naj bo sonce, če naj dežuje, naj dežuje, ne pa neki vmes, da še vem ne al it s kolesom kam al ne
- ko sem prebrala za sabo, kaj sem napisala, sem z grozo ugotovila, da sem jst ista kot to vreme :lol:
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

* da je čudno in strašljivo vse skup :? :?
* da se mi res ne da jit dons, pa ko bi bla vsaj frej jutr :?
* da naj se tale sonček obdži cel vikend, prosim, prosim; ker sem bla že čist nesrečna v tem slabem vremenu
* da je precej smotan se delat na šihtu, kot da si super volje, bit nasmejan....blah, rajš bi šla domov, pod kovter!!
* da bo bolš :?
* da se imam vsaj prvomajskih za veselit kmalu
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Rollin #3
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Izola

Neprebrana objava Napisal/-a Rollin #3 »

> da sem se po dolgem času spodobno naspala
> da je res fajn občutek bit naspan
> da bom zdaj kmalu vstala
> da pol bom spucala
> pa potem jedla
> in pol se lotim učit kot budalo :D
> pa eno spletno stran imam še za naredit
> in ta vikend+tedn bom ful pridna nič več bluzenja ker moram razturit 2 kolokvija
> da sem želela zraven anglečka prilepit in ga ne najdem
Zaklenjeno