*da sem totalno zaspana, včeri tračkala celo noč komaj zaspala in dopoldan mi tel. zvoni ko smotan, jao
*da še morem hitro prošnje sprintat in odposlat
*da si morem čimprej nabavit tekaške copate, mogoče že jutr
angie. napisal/-a:- tudi meni gre matura, profesorji, šola in vse že pošteno na živce
- če nebi bilo omejitve bi mi bilo vseeno za vse ocene, ki še jih moram pridobit
- res ne vem od kje se je nabralo tistih 41, ki jih je preveč, če pa vem samo za enega, da se je vpisal na to
darcy firth napisal/-a:-da me nespoštovanje dogovorov razjezi do amena…sem se dogovorila že kak teden prej, če ne več z prijateljico, da greva v kino ob tej in tej uri…v prvo je nisem dan prej mogla nikakor priklicati, ko sem pa jo naslednji dan poklicala like dve uri pred filmov kaj za vraga se dogaja…še dobro da mi je blagovolila dvigniti telefon in mi potem pove da se je z enim dečkom zmenila na hitro za kafe…a nemoj…mislila sem, da bom znorela od jeze sem ji tudi povedala da je to nespoštovanje mene da nič ne javi …ok se zmeniva za danes, da se bova dogovorili kako in kaj….spet niti glasu od nje…po moje še, če je ne bi včeraj jaz klicala se madam ne bi spomnila poklicati pa reči sori nimam časa
- da me ta ista frendica kliče za cmizdenje. da se mi pritožuje čez svojega deda s katerim sta eno sekundo skregana drugo sekundo pa pobotana…ko pa jo jaz pokličem za kak pogovor nima nikoli časa in me po parih besedah odpravi
Tamala_mrha napisal/-a:- bom drug teden naredila nekaj odbitega, a sem si rekla k*rc gleda vse skupaj, samo enkrat se živi