Nujno potrebujem #1
-
- Komunikatorka
- Kraj: Povsod po malo
A slučajn kdo ve kako je z vnosom tekočine na letalo?Pač za ročno vem,da so neke posebne omejitve.A so omejitve tud glede tekočine (flaša alkohola) v kovčku?Baje če se leti znotraj EU ni problema,če pa izven EU (v mojem primeru v Turčijo) pa so baje neke omejitve-mi je en reku in zdej ne vem če je to res al ne.
- _patchouli_
- Cosmopsiho
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
- positive vibration
- Cosmofrik
Ma kera izkušnje z nakupom kart preko http://www.momondo.com/ ?
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
- _patchouli_
- Cosmopsiho
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Jaz večkrat brskam za karte pri njih. Ampak jih pri njih ne kupiš, ampak le poiščeš. Momondo je namreč iskalnik kart, ki le-te išče po bazi med vsemi ponudniki in te potem preusmeri na stran tega ponudnika, recimo opodo, travelpapa, tudi direkt do letalskih družb, čeprav redkeje. Potem pa ti karto tam kupiš, plačaš, kontaktiraš v primeru, da gre kaj narobe itd. Je pa žal dostikrat tako, da ko priklikaš od momonda do konca, je cena karte višja, kot je najprej na momondu zgledalo 

Je že kdo od vas letel iz Münchna? Kako veliko je to letališče? Npr. primerjava z Ljubljano, Graz-em? Še rajši bi pa vedela, če je kdo že kdaj pustil tam avto? Na internetu gledam rezervacijo za parking, ampak si ne predstavljam ravno kje so te njihove cone.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
NOVO:
A je to normalno, da pri rezervaciji oz nakupu letalske karte preko neta ne zahtevajo nobenih podatkov o potniku razen imena, priimka in datuma rojstva? Nobenega podatka o potnem listu, kar se mi zdi zlo čudno. Tudi, ko je nakup uspel in ti pošljejo e-ticket ni nobenih dodatnih zahtev o podatkih? Kolegici se je to zgodil in je zdej full živčna, da ni kak nateg, upravičeno?
A je to normalno, da pri rezervaciji oz nakupu letalske karte preko neta ne zahtevajo nobenih podatkov o potniku razen imena, priimka in datuma rojstva? Nobenega podatka o potnem listu, kar se mi zdi zlo čudno. Tudi, ko je nakup uspel in ti pošljejo e-ticket ni nobenih dodatnih zahtev o podatkih? Kolegici se je to zgodil in je zdej full živčna, da ni kak nateg, upravičeno?
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
Mislim da ni problem. Ryanair in easyJet tud ne zahtevata več teh podatkov (o potnih listih npr.).
Ok, vzamem nazaj: Ryanair še zahteva
Ok, vzamem nazaj: Ryanair še zahteva

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.