Klepetalnica #115

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Odgovori
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

slovenc79 napisal/-a:zakaj bi mi morala bit najlepša? :) meni je bolj pomembno da je noter vredu, zunanjost pa dobro, mora biti privlačna meni, najlepša ji pa ni treba bit. dosti raje bom nekje prišel k mal manj lepi punci ki se mi bo nasmehnila kot pa lepotici ki ji bo nos do ozona.

če me kdo vpraša kakšna je moja punca bom rekel lepa. če me vpraša zakaj sem z njo in ne s kakšno lepšo ga bom pa lepo v k poslal :)

tebe najbrž ne, da tako misliš o meni. ampak mi je vseen zate. tudi za tebi podobnim mi je useen ;)

ja vem ja, zato mišice gojim :D še tok težke uteži so mi lažje kot učiti se brati ženskam misli itd.. pa še, iskreno je. mišic ne moreš "fejkat", osvajanje z besedami je pa kot prodajanje..

Lahko maš mišic kolk hočeš, še vedno boš moral jezit stegnit, če boš hotel kakšno imet.

Zadeve si se lotil na napačnem koncu. Lepo, da skrbiš za zunanjost, ampak ženske napali predvsem moški karakter.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

^^hm, v prvi vrsti ja. Samo mišice so lahko velik fizični dejavnik, enako kot lepe joške in ritka pri ženski.

Ni vse, nekaj pa je.

Iz mišic lahko vlečeš samozavest, samo ne vem če je to prava samozavest.

In ja, na koncu šteje karakter če hočeš res oreng žensko, če hočeš loviti ženske na bicepse potem se boš moral zadovoljiti s plevelom...
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

mal preresno ste me vzel. telovadim zarad sebe, ne punc :) je pa res da se boljše počutim ko se mi pozna.
hej norci :)
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a s0nckic4 »

a nisi pred kratki pisu, da si spoznal eno, ki ti je kul? pol ti ni treba več iskat
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kikyca »

^^Menda nista več skupaj.
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Dioniz »

slovenc79 napisal/-a:mal preresno ste me vzel. telovadim zarad sebe, ne punc :) je pa res da se boljše počutim ko se mi pozna.

Nihče v popolnosti ne telovadi zaradi sebe. mogoče 30-40 %, ker je pač zdravo, ostalo pa je vse zaradi impresioniranja nasprotnega spola. podzavestno magari tak, da si poglej malo v podzavest, če se tega ne zavedaš. :D
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
katy.
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a katy. »

kdaj bo kako cosmo srečanje, da vidimo tega modela hahahaha :D
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 10:42, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Dioniz napisal/-a:Nihče v popolnosti ne telovadi zaradi sebe. mogoče 30-40 %

kako si to izračunal? ne, telovadim zato ker se super počutim, bolje spim, več jem, bolj sem zdrav, bolj redoljuben sem postal (pač telovadba zahteva red).. s postavo sem bil pa že prej zadovoljen tako da ni bil to glavni razlog da sem začel.. sam ko pa pogledam sliko kakšen sem bil prej, me čudi da sem bil :D

samski sem :) ja, sem spoznal eno, sam ko sva se dobila na pijači je kavo mešala v napačno smer in me je pač odbilo..

katy, mene že ne boste videli :D ne verjamem da lahko komu tukaj gor zaupam kdo sem.
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

slovenc79 napisal/-a: ja, sem spoznal eno, sam ko sva se dobila na pijači je kavo mešala v napačno smer in me je pač odbilo..

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

to, da te rajcajo poscane ženske, še razumem, ampak da te odbija mešanje kave, mi pa ne gre v račun! :lol:

mislim, tole pa prvič slišim, sploh nisem razmišljal o tem, v katero smer se meša kava.... :lol:
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Džeki napisal/-a:Lahko maš mišic kolk hočeš, še vedno boš moral jezit stegnit, če boš hotel kakšno imet.

Zadeve si se lotil na napačnem koncu. Lepo, da skrbiš za zunanjost, ampak ženske napali predvsem moški karakter.

se strinjam. samo replika sirovi :D te pa telovadba čisto spremeni, od znotraj, od zunaj še najmanj ;) vsakemu priporočam telovadbo.
Uporabniški avatar
Stina3
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Stina3 »

Jochie napisal/-a:
slovenc79 napisal/-a: ja, sem spoznal eno, sam ko sva se dobila na pijači je kavo mešala v napačno smer in me je pač odbilo..

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

to, da te rajcajo poscane ženske, še razumem, ampak da te odbija mešanje kave, mi pa ne gre v račun! :lol:

mislim, tole pa prvič slišim, sploh nisem razmišljal o tem, v katero smer se meša kava.... :lol:

Mislim, da je to bil sarkazem, ki je letel na izbircne uporabnice cosmo foruma. :D
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

kava pove vse. desničarka je bila, kavo pa je mešala v nasprotni smeri urinega kazalca. mešala je torej proti sebi, kar pove da fokusira nase in išče zvezo za zadovoljitev sebe in ne da bi tudi sama bil pripravljena nekomu nekaj nuditi..

uglavnem ja, sarkazem, točno tako kot stina3 pravi :)
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

kakorkoli pogledaš, mešaš proti sebi...vsaj pol kroga mešanja... :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

ja, ampak, če imaš skodelico na desni, je tista polovica na tvoji strani ;) tista polovica kjer stran od sebe meša pa je na zunanji strani, tako kot da bi mešala proti nekomu ki je na njeni desni..

..ups..
Odgovori