Klepetalnica #115
-
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
prav imaš. bolje biti obdan s cosmoprinceskami ki naštevajo kaj vse hočejo in kako je za vsak problem moški kriv in da se vrednost človeka določi s tem kok izkušenj ima v sexu..
pomoje sem nekaj časa samski sam zato ker i ta forum zbija željo da bi imel punco.. Evelyn sem ti rekel da me zbriši
pomoje sem nekaj časa samski sam zato ker i ta forum zbija željo da bi imel punco.. Evelyn sem ti rekel da me zbriši

hej norci 

-
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
sirova štručka napisal/-a:pa kdo bo kupil tako robo, na kateri že piše, da je zanič?
resno, slabo se prodajaš, pričakuješ, pa super kupca, kar pa bo težka.
say what? saj to je problem, da zveza na tem forumu pomeni bestbuy.. čisti kapitalizem.. kot na borzi, kupi prodajaj, ta cena pada, tale se viša..
hej norci 

-
- Cosmopsiho
to pravijo roparji preden grejo ropat
take ljudi omejuje zakon. škoda da ni zakona ki bi omejeval tako manipuliranje z ljudmi.
eni pa nimajo teh problemov, ker imajo vest
in ta pove, kaj je prav, ne pa zakoni.
zakaj mislite da je danes država v razsulu? zaradi takega razmišljanja, poskrbi za svojo rit, pa da bo v skladu z zakonom
in nastanejo tajkuni, ki nam uničujejo državo
ja, taki ljudje so to.. "jaz hočem še več" tipa ljudje
tip ljudi ki prevladuje na tem forumu. sam ker ne znajo za zakoni, pa manipulirajo ljudi 

eni pa nimajo teh problemov, ker imajo vest

zakaj mislite da je danes država v razsulu? zaradi takega razmišljanja, poskrbi za svojo rit, pa da bo v skladu z zakonom

ja, taki ljudje so to.. "jaz hočem še več" tipa ljudje

hej norci 

Ah, ne...partnerja iščeš med plevelom in ko najdeš dobrega (zase najboljšega, standardi se itak razlikujejo od človeka do človeka), se ustaviš...ni vedno potem uh, jaz potrebujem boljše, ker pač, o tem niti ne razmišljaš.
Zadnjič spremenil emanuela, dne 15. Apr. 2012 21:52, skupaj popravljeno 1 krat.
The world is as you are.