Meni osebno niso ženstvene stvari samo čevlji z visoko peto, krila ipd. So mi lahko ženstvene tudi ženske, ki imajo čevlje brez pete, hlače in kratke lase, a je vse odvisno od tega, kako se zna obleči in skombinirati stvari, pri kratki frizuri pa je ženstvenost pogojena s tem, kakšne obrazne poteze ima neka ženska.
Haremke so mi pa pač res neženstvene, k temu pripomore izgled visečih hlač, ki bi morale biti nekje pri riti in ne skoraj pri kolenih, ampak to je samo moj pogled oz. okus. Saj zato pa je ta tema, da povemo kaj nam je NTW, ne da se potem vsaki stvari kontrira "meni pa je to čisto kul", ker bi potem jaz lahko na ta način komentirala kar nekaj postov, saj je očitno večji del moje garderobe za mnoge NTW.
Kar se tiče Desiguala pa se strinjam. Meni ta oblačila izgledajo kot kolekcija za otroke tam do 10. leta, medtem, ko se najde tudi kakšno krilo (tisto do kolen) v stilu ome, da ne govorim o "krpastih" plaščih. Samo eden plašč črne barve mi je bil všeč, pa še tega je potem imelo kar nekaj žensk to zimo. Načeloma me ne moti, ko vidim katero z enakim kosom oblačila, ker je itak logično, da srečaš koga takega, saj ne kupujem stvari po naročilu; a da ima že samo na faksu ene par bejb enak plašč, me pač odvrne od nakupa

. No, ampak s slednjim sem že zašla od NTW teme ...