Slike vaših nohtov
No, sama sem posegla po Catrice, 840 - Genius in the bottle. Naj bi bil peacock effect, a daleč slabši od tistega, ki ga je prilepila gejba.
V bistvu se zgolj sveti drugače, odvisno od svetlobe. Sem POSKUŠALA ujet vse barve, vendar se komaj opazi.
PS: nohti so nalakirani že par dni in je že rahlo spraskan, opala.

V bistvu se zgolj sveti drugače, odvisno od svetlobe. Sem POSKUŠALA ujet vse barve, vendar se komaj opazi.

PS: nohti so nalakirani že par dni in je že rahlo spraskan, opala.

^^ Sam je lep drugače
Ja, pri meni je bilo isto, tisti zimski od Chanela, ki naj bi bil zlato-zelenkast (pavji), je pri meni izpadel skoraj navaden zlat
... samo ob res redkih priložnostih, ko je bila ustrezna svetloba, se je majčkeno zeleno posvetil
tako da ga potem sploh nisem vzela, to sem samo testirala v trgovini..

-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
^^se strinjam, tud takle je luškan (sam na sebi si ga pa ne predstavljam..še?)
Tole pa moram delit s svetom, sploh mi ni jasno
hehe
Sicer lak sam po sebi nič posebnega (pa še čist sfaljena barva), s-he bazni lak + 1 sloj H&M Hunt me down + essie g2g nadlak, ampak ... 12 dni!!
Ne vem kaj je blo tokrat drugače, da je tolk časa preživel (pa ne mislit, da samo sedim in držim roke v zraku).
Sicer na slikci ni tolk vidno, ampak je že grozna "luknja" med lakom in dnom nohta (kako se temu reče?)

Tole pa moram delit s svetom, sploh mi ni jasno

Sicer lak sam po sebi nič posebnega (pa še čist sfaljena barva), s-he bazni lak + 1 sloj H&M Hunt me down + essie g2g nadlak, ampak ... 12 dni!!

Sicer na slikci ni tolk vidno, ampak je že grozna "luknja" med lakom in dnom nohta (kako se temu reče?)

^^ Čestitke
Hehe, ja, včasih imajo laki očitno 'svoje trenutke', meni je zadnjič en zdržal 10 dni praktično čisto popoln (sem ga odstranila, ker sem se že čisto naveličala
), ob naslednjem poskusu je bil pa že naslednji dan malo načet
Pa sem obakrat imela enako delo oz. nisem tadrugič nič bolj delala z vodo / praskala okoli 

Hehe, ja, včasih imajo laki očitno 'svoje trenutke', meni je zadnjič en zdržal 10 dni praktično čisto popoln (sem ga odstranila, ker sem se že čisto naveličala

-
- Cosmopsiho
^^je tak vojaško sivo-zelen, al kako to opisat (gugl slikce).
Ja sej - trenutni, včeri zvečer namazn, se pa že kruši (se še matram s slikanjem; neki vijoličnega, valda).
Kaj pa vem, lih prav so bli planeti poravnani..?
Ja sej - trenutni, včeri zvečer namazn, se pa že kruši (se še matram s slikanjem; neki vijoličnega, valda).
Kaj pa vem, lih prav so bli planeti poravnani..?

Lepo, mogoče ne ravno moja barva ampak fajn. Saj maš svoje, naravne nohtke?
Jaz pa jokaaaam
končno sem imela vse lepo dolge pa danes samo vstanem iz postelje pa naenkrat trije zlomljeni nohti
Se sprašujem kaj sem delala v spanju
Hjoj, sploh nimam volje kaj pofotkat ko mam tak bzv nohte.
Jaz pa jokaaaam

Yada, yada, yada...
purple_rain napisal/-a:^^je tak vojaško sivo-zelen, al kako to opisat (gugl slikce).
Khaki barva se ponavadi tej reče, če se ne motim

-
- Cosmopsiho
^^sem razmišljala tud o tej besedi, ampak mi je zavajajoča, hehe (vem, da je en "h" razlike sicer).
kikyca
ojoj
Mah ja, men je tud par dni nazaj uspelo enga zlomit.. ma res prav občudujem punce, ki znajo bit manj štoraste
(ampak ti, kikyca, ga pa zmagaš, v spanju
)
kikyca

Mah ja, men je tud par dni nazaj uspelo enga zlomit.. ma res prav občudujem punce, ki znajo bit manj štoraste