Priznam da..#17

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *QueenBitch* »

*je od danes naprej pred mojo starostjo 3ka. :lol:

^^sploh nimam nobenga posebnga feelinga...in ne, tud stare se ne počutim

*pride popoldan familja na obisk, da nazdravmo

*sem včer crkljala najbl kjut mucko, sam pol se zmer spomnim kok mam mal časa pa da bi bla skor cel dan sama in bi ji blo dolgčas...in ne posvojim živalce. :)

*so se mi v zadnje (skor) pol leta precej spremenile prioritete in upam, da je bla to lekcija k sm se je mogla naučit in da bo posledično z mojim zdravjem zdj vse ok

^^da če pa ne bo pa upam, da se bom znala s tem spoprijet

*mi je zdj tko smešn k se ljudje pritožujejo, če npr. dežuje al pa je vrsta pred njimi v trgovini...ej halo, fajn bi blo cenit da lohk stojiš v tej vrsti
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Dioniz »

positive vibration napisal/-a:mi je uspelo naredit za 35€ opominov pri knjižnici!! Zdaj mi je pa nerodno it v knjižnico in vrnit vse te knjige, ker že vidim, kak se bo cela knjižnica proti meni obrnila, ko bo stric za računalnikom povedal to cifro. A se da to pri mariborskih knjižnicah kak na daljavo vrnit?

jaz sem plačal prek banke zamudnino pa jim vrnil po pošti. ni blo problemov. Sem jim not dal listek n se jim opravičil in napisal številko, da me naj pokličejo, če sem še kaj dolžn pa niso nič klicali tak, da je zgleda urejeno.

jeba je vračat knjige, ko si tolko dolžn, ker te je pač sram zato je najbolje da jim prek pošte pošlješ. sicer ne vem kak gre to z zamudnino oz. kam jim lahko nakažeš ampak jaz sem plačal potem, ko sem dobo izterjavo (k***c pozabo sem na knjige pol pa odlašal, odlašal, odlašal, ker me je blo sram vrnit) in je tam pisalo na keri račun naj nakažem.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

da kr ne morm razumet, zakaj bi blo nekoga sram knjige vrnit in zamudnino plačat :D
men bi se sam dnarja škoda zdel, ampak, da bi mi pa nerodn blo... pa pred kom?
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

- mene je bilo kot froca sram crniti 3 dvdje ker sem zamujal, vrnil po 2 mesecih in sem plačal 10000 sit, kar je približno 3 mesece

- jaz kot najstnik, zamujal z parimi knjigami, bilo sram....5000 sit

- jaz kot študent, sram...tokrat le 10 evrov

- in nauk, če te je sram plačaš :D
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a dot »

^^ e? :D Jaz tud ne štekam, zakaj bi bilo koga sram... razen tega, da človek potencialno zafrkne morebitne druge čakajoče na ta izposojeni kos, sam v tem primeru bi jaz letela vrnit, ker bi mi bilo žal teh ljudi :) potem pa vsaj prej podaljšajte čas izposoje, pa ne bo zamude in zamudnine :)

- danes ni moj dan, prespala budilko, pol pa še brezveze na banko hodila, ker sem pozabila, da jo tukaj vmes zaprejo :D
- moram vse pospravit
- ni mi všeč tale oblačnost, ker imam potem čisto temno v sobi
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objava Napisal/-a _patchouli_ »

- Da se pravočasno vračanje knjig v knjižnico zdi tako zelo preprosto, ampak v praksi pa NI. Men tud nikol ne uspe, pa mi od vrtca, ko so me prvič vpisal v knjižnico, še ni uspel ugotovit zakaj.
- Da sem danes napisala eno stran kurčeve diplomske pol sem šla pa druge stvari delat.
- Sem ravnokar pojedla prvo porcijo jagod letos in niso bile čisto zanič. So imele še kar okus.
- Pa dej kje je moja plača?! Eni mamo najemnino za plačat :mad:
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kikyca »

*da hvala bogu, da mam veze v naši knjižnici drgač bi že celo bogatstvo zmetali za opomine :D
*da sem pa zato na faksu mogla parkrat plačat, sicer ni blo nikol nad 10 eur ampak me je lih tak blo sram :P
*da sem ornk slabo spala dans, zjutraj pa prej vstat ker mela neki obvezni opravek, posledično mi oke čist skupaj vleče ampak NE! ne grem spat, škoda dneva bi blo.
*da me je skoraj odpihnilo prej, upam da me noben ni od blizu gledal ker so mi tak solze tekle od vetra, da si je folk po mojem mislil, da se cmerim na sred ulice
*da me v naslednjem mescu čakata dve delavnici v zvezi s kariero, čeprav dvomim da bo tole kakorkoli pozitivno doprineslo pri mojem iskanju dela. Je pa zmeraj fajn kaj novega zvedet, mogoče bo pa zanimivo. Upam.
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

* da hvala vsem za tale pogovor o zamudninah, da takoj zdej pokličem knjižnico in podaljšam knjige :D že 1 dan zamude

* da mi tile oblaki res ne ustrezajo :? :?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

*jz tuuudi o knjižnicah: lenobe; v knjižnici rečte za geslo za COBISS (si ga sami zmislite), potem pa vse to prek spleta urejajte - well, no ja, ni neki baš velik opcij, je pa: podaljšanje roka izposoje s samo nekaj kliki! :D
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

^^ Smo že okusili to stopnjo lenobe, ampak preko spleta lahko samo parkrat podaljšaš (3× se mi zdi) :D Preko telefona pa zmeri (razen, če že rezervirana naprej)
Imam slabo navado, da ful knjig domov privlečem (pa ne sam zase), v večih rundah, potem pa rabim velik cajta, da predelamo vse to :D

* da blaaaaaaah, sem smotana :?

* ne vem zdej, al bo stavka v sredo, al ne; si lohk naredim plane za torek večer, al ne...
Zadnjič spremenil *mala*, dne 11. Apr. 2012 21:19, skupaj popravljeno 1 krat.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kikyca »

^^ampak vse knjižnice pa tud nimajo te opcije in ena izmed naših je ravno taka :D

*da me zebe
*da ma frendica novega poba in sem vesela zanjo ker je to prvi sploh za katerga vem, da ga ima od kar jo poznam
*da po drugi strani pa... sem edina, ki je zdaj samska od kolegic. itak jih bolj malo vidim, zdaj bom pa še njo :)
*da mi ni odpisal, hjao.
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
haylee
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a haylee »

* da že ceu dan jem čustva (agaaaaain) :D Čeprov to, da mam že od nedelje na dosegu roke svojo najljubšo čokolado in sm se ji do dons uspešno upirala štejem za svojevrstn uspeh, tko da mi je pou oproščeno. Pa čeprov je skor polnoč. Aaaaah :P
* da vsi ti cukri praviloma rezultirajo kot štala na mojm obrazu, kar je vzrok slabe vesti zard ^^. Pol sm pa jezna na vs svet, k hodm k kiklop okol še ceu tedn. Ker itak, da se mi nardi mozolj točno sred čela, jst pa nimam potrplenja z njim in nardim ceu masakr.
* da komi, komi čakam, da mine tole aprilsko vreme - raj umiram v 30ih stopinjah v betonski džungli kokr da gledam skos okn tole žalost od vremena :cry:
* zadnje čase sanjam ful čudne stvari. Nič slabega, sam v sanjah je narobe svet, ki pa mi je začuda všeč in sm zjutri kr mal razočarana, da sm sam sanjala. Verjetno zard tega, ker se trenutno dogajajo najbolj drastične spremembe do zdj in se morm usake tok časa mal nadihat zraka, da ne začnem paničart. Ampak sej bo, sam da stvari padejo v mal bolj stabiln ritm :)
He wants to say "I love you" but keeps it to "goodnight" - because love will mean some falling and she's afraid of heights.
spinca
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a spinca »

*da sm pojedla celo rolo fake pringlsov
*da mi je nekdo z rahlo opazko nakrušil samozavest
*da sm spala, gledala serije namesto da bi se lotla delat za faks (eh...sam mi še kr ni žal, pa še bom :P)
*preveč govorim, premalo naredim
Uporabniški avatar
miska20
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: prelepa Dolenjska

Neprebrana objava Napisal/-a miska20 »

*mam določene zdravstvene težavice in me je strah k zdravniku it, ker ne vem kaj bo najdu
*nimam nobene motivacije več v trenutni službi
Uporabniški avatar
*kayka*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a *kayka* »

* me je vsak teden bolj strah poroda...zdaj ko imam pred sabo samo še 8 tednov pa sploh...
* vsak dan razmišljam kdaj bom dokončala diplomo, ker enostavno je preveč drugega dela.
* imam najboljšega fanta na svetu
* imam najboljše starše na svetu
Zaklenjeno