Led Zeppelin napisal/-a:^^jao![]()
Prodajalec: si že vozil Ferrarija
Logitech: ne
Prodajalec: Pa bi šel na brezplačno testno vožnjo?
Logitech: adijo
celjanar napisal/-a:O ti fail. EPIC FAIL
mahaja napisal/-a:In ta odprta zveza deluje potem nekako tako. Se sprehajata s fantom ob Ljubljanici, vsa zaljubljena in potem pride fant s katerim se zabavaš do tebe, da vaju pozdravi. Predstavi se fantu, da je tisti, s katerim si spala prejšnji cel teden. In mu pove da si res dobra v postejli, mimogrede pa še omeni, da te je tudi njegov kolega pohvalil, da si odlična. In se še fantu zahvali, ker te deli z ostalimi. Takrat te pa fant pol ponosa in spoštovanja do tebe stisne in reče "ja, to je pa moja punca"
Mogoče malo preveč sarkastično napisano, ampak a je to nekako tako?
Mi tudi ne bi bilo preveč romantično ali všeč, če bi imela partnerja, ki bi si me hotel prilastiti, ki mi ne bi hotel ponuditi čim več možnosti in svobode, ki mi ne bi želel največ veselja, tudi če ga ne bi vsega našla pri njemu
White_Widow napisal/-a:^^ odvisno. včasih si poveva nasledni dan, včasih en ali par dni prej. ampak kot pravim, se to zgodi tko parkrat na leto.
Jaz mu rečem npr. tkole: jutri sem zmenjena z enim dobrim tipom. Greva tja pa tja. To je to. ali pa: kako si se meu učeri? men je blo dobr, sm bla z enim fajn tipom...on pove podobno. No, NEKAJ TAKEGA, približek temu. Včasih greva malo bol v podrobnosti, in se zajebavava glede tega. Če slučajno kje srečava te spolne partnerje, ko sva skupaj, on pozdravi njegovo/jaz svojega, to je pa to. In potem mi npr. reče, to sm zadnič jebuin pol jaz pravim, uf je dobra, to bi pa še jaz