positive vibration napisal/-a:- sem spet razočarana nad sabo
- mi je slabo, pa ne vem, če od živcev al od tiste čokolade prej
- vedno znova si dokažem, da sem en navadn nesposobn piece of shit
- moj stari novi moto se vrača...ihatemyselfandiwanttodie.
Ti si ena izmed najbolj pozitivnih, in veselih ljudi kar sem jih kdaj srečal...glavo gor punca, če v koga verjamem da se zna pobrat iz slabe volje in gre naprej si to ti!
-* sem totalno spremenil postavitev sobe, in sem totalno navdušen...poleg boljše funkcionalnosti in odprtosti, imam še več placa, rože sem si dal notri, dva drevešča, udoben fotelj...kot da bi ena rock soba usekala z feng shuiem.
-* da tega ne bi niti slučajno naredil če k meni ne bi prišla čez vikend punca
-* sem neverjetno tekmovalen v igri FIFA na xboxu, nisem tekmovalen...samo tam sovražim izgubiti. In zdanjič igram z bratrancem, in on je res nežna dušica, ni nesramen...ampak prijazen. In igrava, in mi da gol in se prijazno nasmehne in reče: "1-0", jaz pa sam: "ne smej se mali, ni še konec!. Mi da spet gol, in začnem govoriti "ni še konec, ne boš se smejal!". Nakar nasujem 3 gole, in se veselim.
In na koncu pogruntam da sem bil ciničen, nepotrpežljiv, sarkastičen...on pa vesel in prijazen.
Damn you fifa 12!
-* vsaj nisem tako daleč kot moj prijatelj ki se je naučil nekaj brazilskih stavkov (katerih žal ne vem), ampak ko da gol skače po dnevni in vpije: GOLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAASO, GOLAAAAAAAAAAAAAAASO.
-* stari smo 22 let:lol:
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.