Jaz sem šla v začetku marca spet, tokrat že tretjič, znova imam aprila. Meni je najprej z nekim nožkom odstranila bel suh del bradavice oz. kože (bradavica je notri, kolikor vidim), ker nisem ful pogosto mazala s Kukol forte, da bi se ustvarila mehka bela plast (samo 7 dni sem mazala, kot piše v navodilih), nato pa mi je spet zamrznila z dušikom. Tisti dan še potem tako čudno skeli oz. peče, niti ne znam opisati občutka

, potem pa je čez čas spet ok. Vidno je pa še vedno, zdaj mažem cca. 3x na teden s Kukol forte, ker mi je dermatologinja tako naročila, in je mesto, kjer je bradavica, celo belo (tako mora biti, a izgleda grdo). Nove se mi na srečo ne pojavljajo, upam, da bo tako tudi ostalo, mi pa že ta ena načenja živce, ker bi se je rada dokončno znebila! Do poletja se je očitno ne bom, še po 10 obisku (zamrznitvi) ni nujno, da bo izginila, kar pomeni, da se bo poleti lepo videl ta hudič na stopalu.

Ful sem jezna, ker nikoli nisem imela problemov z bradavicami ipd., zdaj se pa te ene ne morem znebiti!
Zadnjič sem šla k splošni zdravnici in jo prosila, če mi lahko da napotnico za kirurga, pa je rekla, da stane 100eur odstranitev bradavice. Poleg tega baje 14 dni ne morem normalno hodit, jaz pa mam delo in si tega ne morem privoščiti (dopusta). Pa tudi če bi si ga lahko, bi to že potrpela, le da se mi zdi ful 100eur, ker sem mislila, da je to zastonj, če plačuješ zdravstvu zavarovanje.